Skocz do zawartości

dom rodzina opętanie

lady_margarett

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam, bardzo proszę o interpretacje mojego koszmaru. mam nadzieję, że to tylko sen ... mianowicie śniło mi się, że razem z mężem i córeczką wprowadziliśmy się do jakiegoś starego domu. na początku było ok, ale później okazało się, że dom jest nawiedzony a zły duch nas wszystkich opętał. mąż i córka całkowicie byli pod jego wpływem, ja jeszcze walczyłam. wiem, że byłam na tyle świadoma, że wiedziałam ze muszę się przeciwstawić, nakazać mu odejść, zabrać chociaż córkę i uciec ta siła w momencie próby podejścia do córki trzymała mnie co aż fizycznie odczuwałam . później owy demon postanowił mnie ukarać ale nie wiem co mi zrobił bo miałam tylko biało przed oczami. próbowałam przekonać rodzinę do wyprowadzki ale oni byli pod wpływem demona i nie chcieli. potem się obudziłam w tym śnie ale to nie okazało się snem. w końcu w rzeczywistości się obudziłam i z trudem wymawiałam słowa modlitwy, nie wiem czy ze stresu i zaspania zapomniałam czy coś innego. z góry ślicznie dziękuję za pomoc

Napisano

Opętanie to symbol bezradności, być może braku kontroli nad życiem czy obecną sytuacją która może wiązać sie z Twoimi najbliższymi (mężem i córką). Może jakies problemy z życia codziennego nie dają Ci spokoju, zwłaszcza że wszystko działo się w domu a dom w symbolice snu przeważnie odnosi się do psychiki, osobowości. Piszesz, że we śnie przeprowadziliście się do tego domu - przeprowadzka to zmiana w życiu, duża zmiana. Nastąpiła bądź następuje u Ciebie taka zmiana? Boisz się jej i nie jesteś jej pewna do końca? Nie czujesz się na siłach bądź czujesz brak kontroli nad tą nową sytuacją?

Napisano

Tak, akurat jesteśmy w takiej sytuacji. Wracamy na "stare śmieci" i owszem nie jestem do końca przekonana czy to właściwy wybór.

Napisano

To już wiesz czego sen dotyczył :)

Spróbuj się nie stresować, odpreżyć, znaleźć wsparcie i siłę w najbliższych a przede wszystkim mysleć pozytywnie i tak też nastawić się na tą zmianę, przecież nie jesteś sama a w życiu jeszcze nie raz będą zakręty z pozoru nie do pokonania a za którymi czeka piękny widok i same dobre rzeczy, głowa do góry :)

Napisano

Dziękuję ślicznie za pomoc :)

Dobrze, że to tylko sen

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję