Skocz do zawartości

Jutrzejsza rekrutacja (ZWERYFIKOWANY)

Gość No-emi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przyjaciółka ma jutro rozmowę w sprawie pracy, chce pracować jako opiekun do osób starszych.

Jak przebiegnie rozmowa?

Sprawiedliwość + Królowa Kielichów + 4buławy

Widzę to bardzo pomyślnie. Myślę, że koleżanka będzie rozmawiać z kobietą, która szuka na to stanowisko kogoś wrażliwego i empatycznego.

Sądzę, że spełni jej oczekiwania, zrobi wrażenie właśnie takiej osoby, a rozmowa ze sztywnego tonu oficjalnego stanie się bardziej przyjemna i dobrze rokująca dla mojej przyjaciółki.

Czy zostanie zatrudniona w tej firmie?

Królowa Kielichów + 3buławy + 8 monet

Myślę, że tak. 8 monet wprost wskazuje na pracę. Królowa Kielichów i 3 buławy mówią o szansie, którą dostanie i nowych perspektywach.

Napisano

Padną konkretne pytania, sprawdzające doświadczenie Twojej koleżanki i jej empatię - Królowa kielichów jest taką właśnie osobą: opiekuńczą, dobrą, odpowiedzialną. Atmosfera z oficjalnej (Sprawiedliwość) przejdzie w luźną, niemal towarzyską (4 buław), Twoja koleżanka się odstresuje.

3 buław i 8 monet czytałabym tutaj pozytywnie:

3 buław to karta drogi, wyzwania, szansy, nie kończy ona rozkładu (wtedy mogłaby sugerować wybór kogoś innego), zaraz po niej jest 8 denarów, która centralnie mówi o pracy. Jestem na tak.

Napisano

Wedlug mnie kolezanka dostanie ta prace , a sama rozmowa przebiegnie oficjalnie,w królowej kielichow koleżanka będzie zestresowana, może będzie miala ogolnie kiepski humor, ale krolowa kielichow pokazuje mi właśnie opiekunki :) pozostałe karty tez są za :) powodzenia dla koleżanki ;)

Napisano

Jak przebiegnie rozmowa?

Początkowo rozmowa będzie miała charakter formalny. Będzie mowa o warunkach zatrudnienia. Później pojawi się kwestia predyspozycji osobowościowych do pracy na tym stanowisku, kompetencji miękkich. Ogólnie widać zadowolenie. Powinno być dobrze.

Wydaje mi się, że w perspektywie widać zatrudnienie na stałe.

Napisano

Jak przebiegnie rozmowa.

No widać, że rozmowa oficjalna - Sprawiedliwość, gdzie trzeba się odpowiednio zachowywać. Królowa Kielichów to może być jej emocjonalne podejście. Ponieważ wieńczy 4 Buław, to pozytywny przebieg powinna mieć :)

Czy zostanie zatrudniona - Mam tu dylemat, dlatego że Kielichowa pokazuje mi rozczarowania, ale 3 Buław może symbolizować po prostu nowy etap, a 8 Monet to już stricte jest karta pracy :). Także jestem raczej na tak ;). Powodzenia! :)

• Maestro
Napisano

Jak przebiegnie rozmowa?

Rozmowa będzie rzeczowa, szczera,widac, ze rekruterce spodoba sie osoba i postawa koleżanki, juz z tych kart widac otrzymanie pracy

Te karty potwierdzają to, co pisałam wyżej, otrzyma pracę gdyż spodoba się pani przyjmującej ją do pracy, ponadto widac, ze to zajecie na dłużej

Napisano

Jak przebiegnie rozmowa?

Na pewno będzie to konkretna, rzeczowa rozmowa. Trzeba będzie wykazać się empatią, zrozumieniem i takim „żywicowym” podejściem. Wydaje mi się, że będzie całkiem przyjazna atmosfera na spotkaniu. Taka „domowa”.

Wg mnie są duże szanse na zatrudnienie. O czym sugeruje 3 buław jako zmiana i 8 denków – pieniążki ;)

Napisano

Weryfikacja rozmowy;

Koleżanka dostała propozycję aby przyjść jutro na 2 godziny próbne.

Napisano

I super :D

To powodzenia jutro ;)

A wiesz jak przebiegła rozmowa? Żeby zweryfikować I pytanie?

Napisano

Weryfikacja:

Koleżanka dostała te pracę. Bardzo jej się podoba.

Sama rozmowa była pozytywna, koleżanka rozmawiała z kobietą, która dosyć szybko stwierdziła, by ta przyszła sobie zobaczyć na próbę itd.

Także również się cieszę, że się udało i dzięki wszystkim za interpretacje :)