Gość No-emi Napisano 11 Października 2016 Napisano 11 Października 2016 Przyjaciółka ma jutro rozmowę w sprawie pracy, chce pracować jako opiekun do osób starszych. Jak przebiegnie rozmowa? Sprawiedliwość + Królowa Kielichów + 4buławy Widzę to bardzo pomyślnie. Myślę, że koleżanka będzie rozmawiać z kobietą, która szuka na to stanowisko kogoś wrażliwego i empatycznego. Sądzę, że spełni jej oczekiwania, zrobi wrażenie właśnie takiej osoby, a rozmowa ze sztywnego tonu oficjalnego stanie się bardziej przyjemna i dobrze rokująca dla mojej przyjaciółki. Czy zostanie zatrudniona w tej firmie? Królowa Kielichów + 3buławy + 8 monet Myślę, że tak. 8 monet wprost wskazuje na pracę. Królowa Kielichów i 3 buławy mówią o szansie, którą dostanie i nowych perspektywach. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 11 Października 2016 Napisano 11 Października 2016 Sprawiedliwość + Królowa Kielichów + 4buławy Padną konkretne pytania, sprawdzające doświadczenie Twojej koleżanki i jej empatię - Królowa kielichów jest taką właśnie osobą: opiekuńczą, dobrą, odpowiedzialną. Atmosfera z oficjalnej (Sprawiedliwość) przejdzie w luźną, niemal towarzyską (4 buław), Twoja koleżanka się odstresuje. Czy zostanie zatrudniona w tej firmie? Królowa Kielichów + 3buławy + 8 monet 3 buław i 8 monet czytałabym tutaj pozytywnie: 3 buław to karta drogi, wyzwania, szansy, nie kończy ona rozkładu (wtedy mogłaby sugerować wybór kogoś innego), zaraz po niej jest 8 denarów, która centralnie mówi o pracy. Jestem na tak. Cytuj
gucio19 Napisano 11 Października 2016 Napisano 11 Października 2016 Wedlug mnie kolezanka dostanie ta prace , a sama rozmowa przebiegnie oficjalnie,w królowej kielichow koleżanka będzie zestresowana, może będzie miala ogolnie kiepski humor, ale krolowa kielichow pokazuje mi właśnie opiekunki pozostałe karty tez są za powodzenia dla koleżanki Cytuj
szarotka1 Napisano 11 Października 2016 Napisano 11 Października 2016 Jak przebiegnie rozmowa? Sprawiedliwość + Królowa Kielichów + 4buławy Początkowo rozmowa będzie miała charakter formalny. Będzie mowa o warunkach zatrudnienia. Później pojawi się kwestia predyspozycji osobowościowych do pracy na tym stanowisku, kompetencji miękkich. Ogólnie widać zadowolenie. Powinno być dobrze. Czy zostanie zatrudniona w tej firmie? Królowa Kielichów + 3buławy + 8 monet Wydaje mi się, że w perspektywie widać zatrudnienie na stałe. Cytuj
Gość Lianna Napisano 11 Października 2016 Napisano 11 Października 2016 Jak przebiegnie rozmowa. No widać, że rozmowa oficjalna - Sprawiedliwość, gdzie trzeba się odpowiednio zachowywać. Królowa Kielichów to może być jej emocjonalne podejście. Ponieważ wieńczy 4 Buław, to pozytywny przebieg powinna mieć Czy zostanie zatrudniona - Mam tu dylemat, dlatego że Kielichowa pokazuje mi rozczarowania, ale 3 Buław może symbolizować po prostu nowy etap, a 8 Monet to już stricte jest karta pracy . Także jestem raczej na tak . Powodzenia! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Października 2016 Maestro Napisano 12 Października 2016 Jak przebiegnie rozmowa? Sprawiedliwość + Królowa Kielichów + 4buławy Rozmowa będzie rzeczowa, szczera,widac, ze rekruterce spodoba sie osoba i postawa koleżanki, juz z tych kart widac otrzymanie pracy Czy zostanie zatrudniona w tej firmie? Królowa Kielichów + 3buławy + 8 monet Te karty potwierdzają to, co pisałam wyżej, otrzyma pracę gdyż spodoba się pani przyjmującej ją do pracy, ponadto widac, ze to zajecie na dłużej Cytuj
Trida Napisano 12 Października 2016 Napisano 12 Października 2016 Jak przebiegnie rozmowa? Sprawiedliwość + Królowa Kielichów + 4buławy Na pewno będzie to konkretna, rzeczowa rozmowa. Trzeba będzie wykazać się empatią, zrozumieniem i takim „żywicowym” podejściem. Wydaje mi się, że będzie całkiem przyjazna atmosfera na spotkaniu. Taka „domowa”. Czy zostanie zatrudniona w tej firmie? Królowa Kielichów + 3buławy + 8 monet Wg mnie są duże szanse na zatrudnienie. O czym sugeruje 3 buław jako zmiana i 8 denków – pieniążki Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 12 Października 2016 Napisano 12 Października 2016 Karty super ale ta 3 bulaw... wg mnie nie dostanie pracy :/ Cytuj
Gość No-emi Napisano 12 Października 2016 Napisano 12 Października 2016 Weryfikacja rozmowy; Koleżanka dostała propozycję aby przyjść jutro na 2 godziny próbne. Cytuj
Trida Napisano 12 Października 2016 Napisano 12 Października 2016 I super To powodzenia jutro A wiesz jak przebiegła rozmowa? Żeby zweryfikować I pytanie? Cytuj
Gość No-emi Napisano 14 Października 2016 Napisano 14 Października 2016 Weryfikacja: Koleżanka dostała te pracę. Bardzo jej się podoba. Sama rozmowa była pozytywna, koleżanka rozmawiała z kobietą, która dosyć szybko stwierdziła, by ta przyszła sobie zobaczyć na próbę itd. Także również się cieszę, że się udało i dzięki wszystkim za interpretacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi