gucio19 Napisano 11 Października 2016 Napisano 11 Października 2016 (edytowane) Postawiłam karty na kolegę, chciałabym sie z nim zaprzyjaźnić, a może cos więcej .. Polubilam go od razu, jego podejscie do zycia. Poznałam go kilka dni temu. Rówieśnik, pracujący student, poważnie chory. Zaoferowalam pomoc, póki co. PS. Czasami dałam więcej kart, ale tylko wtedy gdy same wypadly, tasowalam za każdym razem Jego intencje wobec mnie - Świat chyba jest otwarty,dobre Jego oczekiwania wobec mnie-Kaplan no nie wiem może czeka na jakieś rady Jak mnie postrzega - 7 kielichow 9 denarow 4 bulaw pracująca, może zamknieta w sobie,zdjecia nie widzial to moze sobie mnie wyobrazac Co moze mi dac - Umiarkowanie paz bulaw hmm.. rozmowy, humor,może jakaś fajna relacja Ogólne jego nastawienie do mnie-Umiarkowanie Kochankowie 10 bulaw obojętność, może czuje jakiś ciężar Co ukrywa - 3 denarow 9 kielichow Moc Uuu nie wiem... może namietny zwiazek ale w ukryciu bo oficjalnie nic.. Czego oczekuję- Paz kielichow wieza cesarz paz denarow wymiany wiadomości heh:D Co moge dac z siebie - 4 bulaw 4 mieczy 3 denarow optymizm,oparcie, przyjazn Obraz relacji obecnie - 4kielichow krol denarow 2 mieczy wieza as kielichow cesarz w królu denarow mogłam wyjść ja ze wsparciem, póki co kontakty internetowe, niezbyt wesołe Jego działania w moja stronę do połowy listopada - as bulaw,słońce, rycerz bulaw wyjdzie z inicjatywą, może napisze w przyjacielskim tonie W jakim kierunku zmierza relacja - 3 kielichow, 9 mieczy, świat, 8 kielichow początkowo radosc,może spotkanie w większym gronie a potem jakieś zmartwienia i chyba zakończenie relacji Proszę, zerknijcie:) Edytowane 12 Października 2016 przez gucio19 Cytuj
Trida Napisano 12 Października 2016 Napisano 12 Października 2016 Jego intencje wobec mnie - Świat Jest otwarty. Nie nastawia się na nic konkretnego, na zasadzie- carpe diem. Nie klasyfikuje tej znajomości, choć nie chce jej wrzucać właśnie w żadne ramy na chwilę obecną, raczej „be free” Jego oczekiwania wobec mnie-Kaplan Zrozumienie i uczciwość. Szczerze to powiedziałabym, że Pan się raczej nie kwapi to deklaracji, więc i tego nie oczekuje od Ciebie. Jak mnie postrzega - 7 kielichow 9 denarow 4 bulaw Osoba otwarta, ale żyjąca trochę przeszłością. Z jednej strony domatorka ale z drugiej dobrze czująca się w towarzystwie. Potrafiąca się odnaleźć w każdej sytuacji. Co moze mi dac - Umiarkowanie paz bulaw Fajną relację podchodzącą flirtem Ogólne jego nastawienie do mnie-Umiarkowanie Kochankowie 10 bulaw Na pewno ma pozytywne uczucia jednak nie nastawia się na nic bo wie, że ciężka praca przed nim. Pan chyba po przejściach dlatego nie chce się za bardzo angażować chwilowo. Co ukrywa - 3 denarow 9 kielichow Moc Powiedziałabym, ze jest kilka rzeczy. Jakieś może fantazje erotyczne nietypowe ? Czego oczekuję- Paz kielichow wieza cesarz paz denarow Póki co bym powiedziała, że ciepła i zrozumienia. Chciałby wyrwać się ze swojej skorupy, ale to nie ten czas jeszcze. Co moge dac z siebie - 4 bulaw 4 mieczy 3 denarow Nie nalegaj, nie naciskaj po prostu bądź gdzieś tam i tyle Obraz relacji obecnie - 4kielichow krol denarow 2 mieczy wieza as kielichow cesarz Coś się dzieje ale bardzo powoli. I tak nie do końca stabilnie, niepewnie. Jego działania w moja stronę do połowy listopada - as bulaw,słońce, rycerz bulaw Zadziała na pewno w pozytywnym znaczeniu tego słowa. W jakim kierunku zmierza relacja - 3 kielichow, 9 mieczy, świat, 8 kielichow Po prostu znajomość bym powiedziała, nic specjalnego. Romansów jak na moje oko nie widać. Taka zwykła relacja. Nie nastawiaj się na anse romanse. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Października 2016 Maestro Napisano 12 Października 2016 Jego intencje wobec mnie - Świat Piękne intencje, jest szczery, podobasz mu się, jest otwarty na znajomość Jego oczekiwania wobec mnie-Kaplan chce sie zblizyć Jak mnie postrzega - 7 kielichow 9 denarow 4 bulaw marzycielska, atrakcyjna, sympatyczna..Ciekawi mnie ta 7 kielichów, bo ja jestem często w niej postrzegana Co moze mi dac - Umiarkowanie paz bulaw długotrwała znajomość, flirt, choć ten giermek to i na dziecko mi wygląda Ogólne jego nastawienie do mnie-Umiarkowanie Kochankowie 10 buław wydaje mi się, że on bierze pod uwagę coś więcej z Tobą, ale obawia się, że będzie z tym ciezko, widzi przeszkody Co ukrywa - 3 denarow 9 kielichow Moc lubi flirtowac na lewo i prawo, ma sporo koleżanek, możliwe, ze jakaś pani robi na nim większe wrażenie, być może to właśnie TY Czego oczekuję- Paz kielichow wieza cesarz paz denarow że zaskoczy Cię i powie, ze chciałby cos z Toba zacząć Co moge dac z siebie - 4 bulaw 4 mieczy 3 denarow generalnie znajomosc Obraz relacji obecnie - 4kielichow krol denarow 2 mieczy wieza as kielichow cesarz taka malo ciekawa, za wiele się nie dzieje, wieje nawet nudą, TY chyba jednak kogoś nowego poznasz Jego działania w moja stronę do połowy listopada - as bulaw,słońce, rycerz bulaw będzie się aktywnie z Tobą kontaktował, możliwe spotkania W jakim kierunku zmierza relacja - 3 kielichow, 9 mieczy, świat, 8 kielichow będzie fajnie z początku, ale Ty poznasz kogoś innego, ktos tu nawet wyjedzie 1 Cytuj
gucio19 Napisano 12 Października 2016 Autor Napisano 12 Października 2016 oO dzięki Triduś za interpretację Nie nastawiam się na romanse, nawet nie podoba mi się fizycznie, ale fajnie byłoby mieć takiego przyjaciela obok (ewentualnie męża ;d) Cytuj
gucio19 Napisano 12 Października 2016 Autor Napisano 12 Października 2016 Inezka Tobie tez dziękuję Piękna interpretacja, gdyby miala pokrycie w rzeczywistości to byłabym przeszczesliwa;)) Kilka slow ode mnie odnosnie interpretacji: Kolega raczej obraca się wśród chłopaków, ale ma kilka koleżanek raczej na flirciarza nie wygląda , ale kto wie.. odnośnie przeszkód to może obawia sie, ze nie wyjdzie z choroby?czeka go długie leczenie W sieci jest blog tarotowy i tam wyczytalam ze osoba w 7 kielichow w pytaniu o osoby może wskazywać na wielką wrażliwość danej osoby, albo nawet nadwrażliwość. Osobę żyjącą na pograniczu dwóch światów, w każdym razie słabo stojącą na ziemi i odbierającą świat intensywniej niż podstawowymi zmysłami. Na pewno w karcie tej odnajdzie się większość artystów: malarzy, czy poetów, którzy częściej żyją w swoim świecie, nie potrafią odnaleźć się w materii, prowadzeni są przez intuicję i głos serca, a nie przez rozsądek. Może to prowadzić do tego, że trudno im porozumieć się z innymi ludźmi, bo jako „inni” niż ogół- są nierozumiani przez otoczenie. Nie potrafią wpasować się w ramki i schematy, mają własne zdanie i niecodzienny punkt widzenia. W sumie ze mną się zgadza : d Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Października 2016 Maestro Napisano 12 Października 2016 Inezka Tobie tez dziękuję Piękna interpretacja, gdyby miala pokrycie w rzeczywistości to byłabym przeszczesliwa;)) Kilka slow ode mnie odnosnie interpretacji: Kolega raczej obraca się wśród chłopaków, ale ma kilka koleżanek raczej na flirciarza nie wygląda , ale kto wie.. odnośnie przeszkód to może obawia sie, ze nie wyjdzie z choroby?czeka go długie leczenie W sieci jest blog tarotowy i tam wyczytalam ze osoba w 7 kielichow w pytaniu o osoby może wskazywać na wielką wrażliwość danej osoby, albo nawet nadwrażliwość. Osobę żyjącą na pograniczu dwóch światów, w każdym razie słabo stojącą na ziemi i odbierającą świat intensywniej niż podstawowymi zmysłami. Na pewno w karcie tej odnajdzie się większość artystów: malarzy, czy poetów, którzy częściej żyją w swoim świecie, nie potrafią odnaleźć się w materii, prowadzeni są przez intuicję i głos serca, a nie przez rozsądek. Może to prowadzić do tego, że trudno im porozumieć się z innymi ludźmi, bo jako „inni” niż ogół- są nierozumiani przez otoczenie. Nie potrafią wpasować się w ramki i schematy, mają własne zdanie i niecodzienny punkt widzenia. W sumie ze mną się zgadza : d Dzięki:) Ze mną też sie zgadza..sporo osób mnie nie rozumie, tzn, odbiera moje słowa, czyny,zachowania na opak.. Cytuj
szarotka1 Napisano 12 Października 2016 Napisano 12 Października 2016 Jego intencje wobec mnie - Świat jest na ciebie otwarty, chce z tobą spędzać czas i jest ciebie ciekawy Jego oczekiwania wobec mnie-Kaplan Oczekuje od ciebie szczerości, dojrzałości, chce być traktowany poważnie Jak mnie postrzega - 7 kielichow 9 denarow 4 bulaw postrzega cię jako osobę bujającą w obłokach, marzycielską, zadowoloną z życia, pełną pozytywnej energii Co moze mi dac -Umiarkowanie paz bulaw Rozmowy, wymianę poglądów,zrozumienie Ogólne jego nastawienie do mnie-Umiarkowanie Kochankowie 10 bulaw Zachowuje dystans wobec ciebie, ciężko mu zaangażować się uczuciowo. Co ukrywa - 3 denarow 9 kielichow Moc Być może w jego życiu jest jeszcze jakaś kobieta, o której istnieniu nie wspomniał. Czego oczekuję- Paz kielichow wieza cesarz paz denarow Oczekujesz, że kolega okaże się silnym, dojrzałym i zdecydowanym mężczyzną Co moge dac z siebie - 4 bulaw 4 mieczy 3 denarow Pozytywna energię, spokój, współpracę Obraz relacji obecnie - 4kielichow krol denarow 2 mieczy wieza as kielichow cesarz Czegoś brakuje w tej relacji. Możliwe, że kolega jest za mało zdecydowany. Odbieracie się intelektualnie. Nastąpi jednak chwila kiedy pojawią się zalążki uczucia. Jego działania w moja stronę do połowy listopada - as bulaw,słońce, rycerz bulaw Kontakt będzie inicjowany przez niego. Myślę, że szykuje się jakiś flirt. W jakim kierunku zmierza relacja - 3 kielichow, 9 mieczy, świat, 8 kielichow Będziecie bardzo dobrze się bawić we własnym towarzystwie i pewnie niejedna noc upłynie wam na rozmowach. Wydaje mi się jednak, że wasze drogi rozejdą się w momencie poznania innych osób. 1 Cytuj
gucio19 Napisano 12 Października 2016 Autor Napisano 12 Października 2016 (edytowane) Inez to tak jak u mnie ;D widzisz mamy vos wspólnego Szarotka dziękuję .Poki co, jakoś dretwo...dowiedziałam się też , że ma jakaś bliższa kolezanke ale nie jest to dziewczyna Racja , do zdecydowanych to on raczej nie należy zdążyłam właśnie zauważyć , hmm no zobaczymy... zniechecilam się troszkę Edytowane 12 Października 2016 przez gucio19 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 13 Października 2016 Napisano 13 Października 2016 (edytowane) @ gucio19 sorry że zapytam, bo wiążesz z tym kolegą nadzieje, ale czy on czasem nie jest gejem? Tu są karty pokazujące inną orientację seksualną - Kapłan i Karty paziów, a nawet jak nie gej to biseksualista. Na jego życie i zachowanie duży wpływ ma choroba i dlatego też skupia się na nauce oraz pracy. Praca jest dla niego bardzo ważna, a tak że aktywność, ponieważ chce zdążyć i zrealizować swoje plany i marzenia, ale głównie to chce sprawdzić siebie, swoje umiejętności, talenty... Męskie towarzystwo go motywuje i czuje się w nim bezpiecznie. Kobiety go drażnią, ale jako przyjaciel może się sprawdzić.Tylko nie będzie taki wylewny. Bardzo skupiony na rozwoju i na tym żeby coś w życiu osiągnąć. Jest tu zmęczenie chorobą i potrzeba odreagowania, albo z kolegami albo duża potrzeba spokoju. Czy on jeździ do szpitala na jakieś okresowe badania albo dializy, rehabilitację? Możesz mu dać zrozumienie - Jego sytuacji, wsparcie go w trudniejszym czasie choroby, możesz z nim miło spędzić czas, ale bez zazdrości, wypytywania czy huśtawek emocjonalnych, ponieważ on tego nie lubi. Zresztą on bardziej skłania się ku relacjom z mężczyznami, bo tam się odnajduje także jako przyjaciel, czy kumpel. Nawet jak miał dziewczynę to jednak jest zdystansowany emocjonalne do kobiet. Postrzega Cię bardzo dobrze, ale wie że niewiele Ci może dać, a 7 pucharów to iluzja kontaktów, no i 10 buław - nie wie jak dalej postąpić żeby Ci nie zrobić przykrości i nie obciążać Ciebie niejasną sytuacją. Trochę niezręcznie się z tym czuje. Zacznij od koleżeństwa, jak do kilku miesięcy, pół roku to nie zagra jako związek, to przejdziecie do przyjaźni. Jest szansa na fajną relację tylko trzeba Go lepiej poznać, poobserwować i wejść w jego towarzystwo jako koleżanka. Nie wypytywać ich tylko poobserwować jak tam jest. Może przez jego osobę poznasz kogoś nowego, z kim będziesz mieć związek Edytowane 13 Października 2016 przez SooYoung Cytuj
Mana Napisano 13 Października 2016 Napisano 13 Października 2016 Jego intencje wobec mnie - Świat jest otwarty na świat i nowe znajomości. Nie ma żadnych większych intencji. Będzie co będzie. Jego oczekiwania wobec mnie-Kaplan kojarzy mi się, że nic specjalnego nie oczekuje. Dobrze jak będziesz po prostu. Taka osoba wspierająca, będąca bez żadnych podtekstów... Jak mnie postrzega - 7 kielichow 9 denarow 4 bulaw możesz być dla niego zagadką. Może uważać Cię za osobę uczuciową, wrażliwą, dostrzegającą wiele i mającą sporą energię Co moze mi dac - Umiarkowanie paz bulaw nie za dużo... skojarzyło mi się z tekstem piosenki "nie mogę Ci wiele dać". Tu ewentualnie widać, że może coś kiedyś. Ale na razie to takie wszystko przygaszone. Ogólne jego nastawienie do mnie-Umiarkowanie Kochankowie 10 bulaw Nie znacie się zbyt długo i właśnie chyba to się tu ukazało. Jeszcze nie wie jak do Ciebie podchodzić. Jest otwarty i jakby podchodził do tego trochę w rodzaju 'będzie ci będzie i już' Co ukrywa - 3 denarow 9 kielichow Moc Ma swój świat i swoje kredki. Nie każdego wpuszcza naprawdę blisko siebie choć znajomych może mieć sporo i kolegów. Czego oczekuję- Paz kielichow wieza cesarz paz denarow zmiany i jego ruchu. Jesteś na etapie marzeń Co moge dac z siebie - 4 bulaw 4 mieczy 3 denarow Być, rozmawiać, spędzać czas Obraz relacji obecnie - 4kielichow krol denarow 2 mieczy wieza as kielichow cesarz Każde z Was ma swój świat. Możliwe, że ukazały się tu Twoje chęci na znajomość. Jest jakaś nić porozumienia, ale na razie pewne rzeczy pozostawiacie dla siebie samych. Jego działania w moja stronę do połowy listopada - as bulaw,słońce, rycerz bulaw może chcieć coś zadziałać, pogadać. Będzie coś przetrawiał w środku... taki trochę słomiany zapał tu widać i na jego chęciach może się skończyć W jakim kierunku zmierza relacja - 3 kielichow, 9 mieczy, świat, 8 kielichow Wydaje mi się, że w pewnym momencie kontakt może się urwać i mogą pozostać wspomnienia... ewentualnie to jakaś zmiana po okresie niepewności. To może być przyjacielska relacja, oparta na zrozumieniu. 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 14 Października 2016 Napisano 14 Października 2016 Jego intencje wobec mnie - Świat Jest otwarty na relację, niczego nie z góry nie zakłada, nie skreśla. Jego oczekiwania wobec mnie-Kaplan Tu chyba pokazała się ta pomoc w sprawach uczelnianych... pan póki co nie myśli o niczym więcej. Jak mnie postrzega - 7 kielichow 9 denarow 4 bulaw Jako osobę biorącą z życia garściami, uśmiechniętą, zadowoloną, 4 buław kojarzy mi się też z zaufaniem, że z Tobą to można iść na piwo i pogadać. 7 kielichów może trochę rozmarzona, empatyczna. Co moze mi dac - Umiarkowanie paz bulaw Koleżeństwo Ogólne jego nastawienie do mnie-Umiarkowanie Kochankowie 10 bulaw Pogodne, dobre, sympatyczne. Biorąc pod uwagę wcześniejsze karty, kochanków i 10 buław czytałabym jako możliwość prośby o pomoc w trudnych chwilach. Co ukrywa - 3 denarow 9 kielichow Moc Ma dużo koleżanek, czuje się trochę adorowany, ma świadomość, że robi wrażenie. Lubi flirty, spotkania bez zobowiązań. Czego oczekuję- Paz kielichow wieza cesarz paz denarow Chciałabyś mieć z panem kontakt, najlepiej jakby przerodził się z kolegi w partnera Co moge dac z siebie - 4 bulaw 4 mieczy 3 denarow wsparcie, przyjaźń, uwagę, pomoc - chciałabyś rozwijać znajomość Obraz relacji obecnie - 4kielichow krol denarow 2 mieczy wieza as kielichow cesarz Relacja internetowa, spokojna, tzn. bez zaproszeń na randki, na zasadzie pogadajmy. Jego działania w moja stronę do połowy listopada - as bulaw,słońce, rycerz bulaw ja również widzę jego inicjatywę, kontakt będzie, serdeczny, ale możliwe, ze trochę na ten ''zryw'' poczekasz - słonce jest leniwe, rycerz na koncu jest. W jakim kierunku zmierza relacja - 3 kielichow, 9 mieczy, świat, 8 kielichow Relacja na początku będzie się rozwijała, dość pogodna, potem wasze drogi się rozejdą. Możliwe, że to Ty poznasz/zainteresujesz się kimś innym. Cytuj
gucio19 Napisano 14 Października 2016 Autor Napisano 14 Października 2016 (edytowane) Dziękuję Wam @arachnea Raczej nie jest gejem, ale kto wie,niektórzy to ukrywają nawet bedac w małżeństwie z kobieta, a na boku szaleją Zgadza się, ze jezdzi do szpitala, napewno choroba go wymeczyla, ale jak z nim rozmawiam to ma mega pozytywne nastawienie i nie daje nic po sobie poznać, wygląda na silnego chłopaka. Ogólnie ma przyjazne nastawienie(początkowo tez ale było jakoś dretwo ), chętnie ze mną rozmawia i ostatnio nawet powiedział, ze jestem wyjątkowa i chciałby mieć taka dziewczyne jak ja, czas pokaże czy klamal^^ Nie daje mu znaków, jestem dla niego koleżanka, obserwuje zgodnie z Twoja rada Nawet jesli nie bedzie kims wiecej, to nic ;d chcialabym miec go miec nawet jako przyjaciela. Jest podobny do mnie, tylko troche lepszy Teraz czekam, czy on zainicjuje rozmowę Edytowane 14 Października 2016 przez gucio19 Cytuj
gucio19 Napisano 16 Października 2016 Autor Napisano 16 Października 2016 jutro (w poniedzialek) odwdziecze się wyjmę karty lub napiszcie mi do jakiego wątku zajrzec:) Cytuj
gucio19 Napisano 20 Października 2016 Autor Napisano 20 Października 2016 haha,jest BI :x Arachnea,kocham Cię Cytuj
gucio19 Napisano 1 Listopada 2016 Autor Napisano 1 Listopada 2016 Weryfikacja : Co prawda zostały jeszcze 2 tygodnie,ale już mogę zweryfikować. Chłopak odzywa się, ale szczerze to on bardziej mi pod opis Glupca podchodzi niż Rycerza Bulaw tak jak początkowo myslalam.W ogóle wydaje mi się, że w większości podpunktow wyszly moje myśli,moje nastawienie i oczekiwania mimo że były stawiane na niego. albo tak mi się wydaje... Zainteresowalam się takze innym chlopakiem,ale jest to ktoś z mojej paczki znajomych DZiękuję Wam , punkty rozdam jak tylko będę mogła ; * Cytuj
gucio19 Napisano 9 Grudnia 2016 Autor Napisano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Ostateczna weryfikacja Chlopak nie zyje ;( wydaje mi się ze karty na przyszlosc to pokazały ? Edytowane 9 Grudnia 2016 przez gucio19 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Grudnia 2016 Maestro Napisano 9 Grudnia 2016 Ostateczna weryfikacja Chlopak nie zyje ;( wydaje mi się ze karty na przyszlosc to pokazały ? Boże...bardzo mi przykro... 1 Cytuj
gucio19 Napisano 10 Grudnia 2016 Autor Napisano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Dzięki dziewczyny.. Mi też strasznie przykro ( Caitriona później Ci odpisze na wiadomość prywatna bo teraz pisze z telefonu i są jakieś problemy apropo kart 9 mieczy - nieprzespane noce i placz ( nie sądziłam ze aż tak to przezyję , naprawde go polubilam)nie rozmawialiśmy po nocach-może raz czy dwa 8 kielichow , swiat - smierc, zamknięcie znajomości sila rzeczy .. w sumie karty pasują, kiedy je stawialam też przeszła mi przez głowę taka mysl, ale nie dopuszczalam do siebie tego, jak i chyba nikt, kazdy jest w szoku ze jak to, ON... ehh Rozmawialiśmy prawie do samego końca , nie spotkaliśmy się bo był w szpitalu, więc znałam go tylko z internetu...(fb potem skype) ale bede tęsknić, za tym podejściem do życia jakiego nie ma nikt .. Do konca planowal przyszlosc, a choroba to tylko" tymczasowy zlosliwy przyjaciel" jak mówił. heh..Moze to dziwne ale dawno tak nie przezywalam. Bardzo sie ciesze ,ze go poznalam.Myślę ze można zamknąć temat Edytowane 10 Grudnia 2016 przez gucio19 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi