patrycja3791 Napisano 16 Października 2016 Napisano 16 Października 2016 Hej, postanowiłam zabawić się w obstawianie meczów :-) Obstawiłam sobie 3 mecze i zapytałam czy wygram kwotę, którą można :-) Czy wygram dziś x zł ? As monet,4buław, Sąd, Rycerz mieczy, Rycerz monet Powiedziałabym ,że jest szansa na widok Asa się ucieszyłam jak i 4 buław, ale niestety dalej już pewności nie mam i jestem w kropce. Może zbyt pochopnie obstawiłam te mecze i jednak nic z tego nie będzie :-( Jak myślicie? Cytuj
szarotka1 Napisano 16 Października 2016 Napisano 16 Października 2016 Czy wygram dziś x zł ? As monet,4buław, Sąd, Rycerz mieczy, Rycerz monet Wygląda na to, że coś wygrasz ale moim zdaniem może to być kwota, która mniej więcej będzie odpowiadać kwocie którą postawiłaś. Powodzenia Cytuj
Mana Napisano 17 Października 2016 Napisano 17 Października 2016 Też mi się wydaje, że masz szanse na jakąś wygraną. Cytuj
patrycja3791 Napisano 17 Października 2016 Autor Napisano 17 Października 2016 Dzięki za odpowiedzi :-) Też miałam taką nadzieję,że niestety denarowy na końcu przeszedł mi koło nosa i nic nie wygrałam:-) Cytuj
Mana Napisano 17 Października 2016 Napisano 17 Października 2016 No cóż. Widocznie ten as oznaczał samą szansę i Twoje obstawianie (czynność). Może następnym razem Ci się uda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi