Gość Linkinia Napisano 17 Października 2016 Napisano 17 Października 2016 Wróciłam do rodzinnego miasta i zdałam sobie sprawę, że bardzo dużo czasu spędzam w domu. Mam tutaj tylko przyjaciółkę (mężatka, z dzieckiem) i kolegę (ten z rozkładów), jest jeszcze znajomy, który lubi sobie o mnie przypomnieć, gdy dostanie kolejnego kosza i potrzebuje się wyżalić. I na tym grono znajomych się zamyka. Mam nadzieję, że wraz z rozpoczęciem stażu uda mi się kogoś poznać. Zapytałam o nowych znajomych, do końca stycznia, dzieląc na: a) koleżanki - 3 buław, Królowa mieczy, Umiarkowanie --> HB XVII Gwiazda, VIII Siła 3 buław może w tym kontekście pokazywać staż, czyli nowe miejsce i etap. Królowa mieczy to mogę być samotna ja albo starsza ode mnie kobieta z pracy, z którą będę miała relację oficjalną (Umiarkowanie). Suma kart jest tu ciekawa... koledzy - As buław, 9 buław, 3 buław, XIII Śmierć --> HB VIII Siła Same buławy o seksualnym znaczeniu. Sądzę, że tutaj nikt nowy się nie pojawi, ale któryś ze znajomych wyjdzie z cienia (9 buław) i będzie miał wiadome zamiary niestety... chyba mnie to zbytnio nie zmartwi, nawet ucieszy, że mogę się umalować, ubrać ładnie, poczuć kobietą po prostu... To by tłumaczyło Gwiazdę i Siłę z poprzedniego pytania. Jak myślicie? Cytuj
gucio19 Napisano 17 Października 2016 Napisano 17 Października 2016 (edytowane) Wróciłam do rodzinnego miasta i zdałam sobie sprawę, że bardzo dużo czasu spędzam w domu. Mam tutaj tylko przyjaciółkę (mężatka, z dzieckiem) i kolegę (ten z rozkładów), jest jeszcze znajomy, który lubi sobie o mnie przypomnieć, gdy dostanie kolejnego kosza i potrzebuje się wyżalić. I na tym grono znajomych się zamyka.Mam nadzieję, że wraz z rozpoczęciem stażu uda mi się kogoś poznać. Zapytałam o nowych znajomych, do końca stycznia, dzieląc na: a) koleżanki - 3 buław, Królowa mieczy, Umiarkowanie --> HB XVII Gwiazda, VIII Siła 3 buław może w tym kontekście pokazywać staż, czyli nowe miejsce i etap. Królowa mieczy to mogę być samotna ja albo starsza ode mnie kobieta z pracy, z którą będę miała relację oficjalną (Umiarkowanie). Suma kart jest tu ciekawa... Myślę, że zaprzyjaznisz sie z inteligentna kobieta . Może być po jakiś przejściach. Na poczatku moze nie bedzie to az tak intensywne, raczej zwykla znajomosc, a potem się zblizycie. koledzy - As buław, 9 buław, 3 buław, XIII Śmierć --> HB VIII Siła Same buławy o seksualnym znaczeniu. Sądzę, że tutaj nikt nowy się nie pojawi, ale któryś ze znajomych wyjdzie z cienia (9 buław) i będzie miał wiadome zamiary niestety... chyba mnie to zbytnio nie zmartwi, nawet ucieszy, że mogę się umalować, ubrać ładnie, poczuć kobietą po prostu... To by tłumaczyło Gwiazdę i Siłę z poprzedniego pytania. Jak myślicie? Tutaj też jakiś kolega będzie,być może będzie liczył na coś więcej,ale nie będzie miał smialosci się z tym ujawnić i na początku sprobuje od przyjazni;) Edytowane 17 Października 2016 przez gucio19 Cytuj
Gość Lianna Napisano 18 Października 2016 Napisano 18 Października 2016 a) koleżanki - 3 buław, Królowa mieczy, Umiarkowanie --> HB XVII Gwiazda, VIII Siła No 3 Buław to nowy etap, czyli staż. Królowa Mieczy może być to kobitka spod znaków powietrznych- Waga,Wodnik lub Bliźnięta, albo taka dość zimna o ciętym języku, zdystansowana, inteligentna. Początkowo będzie między Wami dość chłodno, ale potem ma szansę przerodzić się to w fajną relację, o czym mówi Gwiazda. koledzy - As buław, 9 buław, 3 buław, XIII Śmierć --> HB VIII Siła No zaznacza się relacja jakaś. Facet będzie dość ostrożny, ale potem chyba się to zmieni, o czym świadczą 3 Buław i karta Śmierć. Może być z tego coś więcej- Moc. Cytuj
Mana Napisano 18 Października 2016 Napisano 18 Października 2016 Zapytałam o nowych znajomych, do końca stycznia, dzieląc na: a) koleżanki - 3 buław, Królowa mieczy, Umiarkowanie --> HB XVII Gwiazda, VIII Siła Będziesz na to mocno liczyć i powinno się udać. Może to nie będzie jakaś przyjaźń, ale znajome jak najbardziej, nawet może jakieś 3 bliższe. koledzy - As buław, 9 buław, 3 buław, XIII Śmierć --> HB VIII Siła Kolega będzie. Choć któreś z Was może chcieć by ta znajomość zmieniła swój charakter. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 19 Października 2016 Napisano 19 Października 2016 a) koleżanki - 3 buław, Królowa mieczy, Umiarkowanie --> HB XVII Gwiazda, VIII Siła koledzy - As buław, 9 buław, 3 buław, XIII Śmierć --> HB VIII Siła Pojawią się i koledzy i koleżanki Tutaj Twoja osoba jest siła napędową, więc będziesz bardziej towarzyska, bardziej zabiegać o kontakt. Zostaniesz bardzo dobrze odebrana, jako osoba energiczna i z fajnymi pomysłami. Owszem do stycznia mogą pojawić się przestoje, różne trudności, ale działaj dalej i osiągniesz swój cel. Szukaj nie tylko poprzez staż, ale jeśli masz taką okazję, to poprzez grupy wspólnych zainteresowań, albo przez internet, np.informacje o koncertach, wystawach jakiś eventach, które odbywają się w Twoim mieście i tam masz okazje kogoś zapoznać. Kolejna okazja to grudzień i Sylwester,karta Gwiazdy), możesz z ludźmi ze stażu urządzicie sobie stażową Gwiazdkę, albo imprezę sylwestrową. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi