nastek96 Napisano 17 Października 2016 Napisano 17 Października 2016 Dzień dobry. Zdecydowałem, że zmienie troche kierunek studiów. W tej sprawie napisałem maila do prodziekana. Zapytałem kart: Czy prodziekan pozwoli mi sie przenieść?. 9 buław, Rycerz Buław, Królowa Mieczy Znalazłem 2 interpretacje 9 buław. Jedna mówi, aby zostawić sprawy jakimi są, a druga aby trwać przy swoich celach. Przy rycerzu skłaniam sie do drugiej interpretacji. Prodziekan pozwoli przenieść mi sie na inny kierunek. Potem dociągnąłem Królową Mieczy. Jest to karta intelektu, więc chyba podkreśla wynik na tak. Prosze o pomoc Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Października 2016 Maestro Napisano 18 Października 2016 (edytowane) Wydaje mi się, ze raczej nie wyrazi zgody, Królowa Mieczy mówi, że możesz być niezadowolony. Edytowane 18 Października 2016 przez Inez2503 Cytuj
lumena Napisano 18 Października 2016 Napisano 18 Października 2016 Też uważam,że się nie zgodzi. 9 buław zwykle mówi i o tym,że coś się nie uda Cytuj
Gość Lianna Napisano 18 Października 2016 Napisano 18 Października 2016 Również uważam, że się nie zgodzi. Tak mi się kojarzą karty 9 Buław i Królowa Mieczy na końcu. Powodzenia jednak Cytuj
Mana Napisano 18 Października 2016 Napisano 18 Października 2016 Czy prodziekan pozwoli mi sie przenieść?. 9 buław, Rycerz Buław, Królowa Mieczy Hmm... u mnie zazwyczaj 9 buław ukazuje po prostu czekanie, wybieranie. Więc, albo tak jak osoby wyżej pisały się nie zgodzi... albo na co bardziej bym się skłaniała będzie chciał byś wszystko to jeszcze przemyślał, rozważył. Nie działał pochopnie etc. Cytuj
nastek96 Napisano 18 Października 2016 Autor Napisano 18 Października 2016 Uwaga mam weryfikacje. Niestety nie dostałem zgody z powodu braku miejsc Nie potrzebnie zachwyciłem sie rycerzem buław. ( Ja sie nie poddam i napisałem znówXD) Dziękuje za pomoc Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Października 2016 Maestro Napisano 18 Października 2016 Uwaga mam weryfikacje. Niestety nie dostałem zgody z powodu braku miejsc Nie potrzebnie zachwyciłem sie rycerzem buław. ( Ja sie nie poddam i napisałem znówXD) Dziękuje za pomoc Stąd masz Rycka Buław - nie spoczniesz póki nie osiągniesz celu:) Cytuj
nastek96 Napisano 18 Października 2016 Autor Napisano 18 Października 2016 Haha dziękuje, już rozumiem po co on jest. Niestety po nim jest Królowa Mieczy, więc marnie to wróży. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 19 Października 2016 Napisano 19 Października 2016 (edytowane) Prodziekan jest kobietą ? Jeśli nie, to zwróć się do jakiejś kobiety o wsparcie. Edytowane 19 Października 2016 przez SooYoung Cytuj
gucio19 Napisano 19 Października 2016 Napisano 19 Października 2016 Wg mnie jakaś kobieta odegra w tym rolę , bądź cierpliwy Cytuj
Trida Napisano 19 Października 2016 Napisano 19 Października 2016 Pani dziekanowa? Ja bym się zaczęła zastanawiać, czy Tobie się ten nowy kierunek bd podobał Cytuj
nastek96 Napisano 24 Października 2016 Autor Napisano 24 Października 2016 Prodziekan jest mężczyzną w 100% Myślicie, ze ktoś mi pomoże jeszcze? W kadrze zarządzającej chyba są sami faceci, ale nie jestem pewien. Cytuj
kirsty16 Napisano 24 Października 2016 Napisano 24 Października 2016 A może się spotkać osobiście, wiesz rycerz buław ma charyzmę, a oko w oko da się więcej zdziałać. Cytuj
nastek96 Napisano 24 Października 2016 Autor Napisano 24 Października 2016 Heh dziękuje za rade. Zobacze co da sie zrobić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi