Skocz do zawartości

Odpowiedź na wiadomość.

nastek96

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry. Zdecydowałem, że zmienie troche kierunek studiów. W tej sprawie napisałem maila do prodziekana. Zapytałem kart: Czy prodziekan pozwoli mi sie przenieść?.

9 buław, Rycerz Buław, Królowa Mieczy

Znalazłem 2 interpretacje 9 buław. Jedna mówi, aby zostawić sprawy jakimi są, a druga aby trwać przy swoich celach. Przy rycerzu skłaniam sie do drugiej interpretacji. Prodziekan pozwoli przenieść mi sie na inny kierunek.

Potem dociągnąłem Królową Mieczy. Jest to karta intelektu, więc chyba podkreśla wynik na tak.

Prosze o pomoc :)

• Maestro
Napisano (edytowane)

Wydaje mi się, ze raczej nie wyrazi zgody, Królowa Mieczy mówi, że możesz być niezadowolony.

Edytowane przez Inez2503
Napisano

Również uważam, że się nie zgodzi. Tak mi się kojarzą karty 9 Buław i Królowa Mieczy na końcu. Powodzenia jednak :)

Napisano

Czy prodziekan pozwoli mi sie przenieść?.

9 buław, Rycerz Buław, Królowa Mieczy

Hmm... u mnie zazwyczaj 9 buław ukazuje po prostu czekanie, wybieranie. Więc, albo tak jak osoby wyżej pisały się nie zgodzi... albo na co bardziej bym się skłaniała będzie chciał byś wszystko to jeszcze przemyślał, rozważył. Nie działał pochopnie etc.

Napisano

Uwaga mam weryfikacje. Niestety nie dostałem zgody z powodu braku miejsc :(

Nie potrzebnie zachwyciłem sie rycerzem buław. ( Ja sie nie poddam i napisałem znówXD)

Dziękuje za pomoc

• Maestro
Napisano
Uwaga mam weryfikacje. Niestety nie dostałem zgody z powodu braku miejsc :(

Nie potrzebnie zachwyciłem sie rycerzem buław. ( Ja sie nie poddam i napisałem znówXD)

Dziękuje za pomoc

Stąd masz Rycka Buław - nie spoczniesz póki nie osiągniesz celu:)

Napisano

Haha dziękuje, już rozumiem po co on jest. Niestety po nim jest Królowa Mieczy, więc marnie to wróży.

Napisano (edytowane)

Prodziekan jest kobietą ? Jeśli nie, to zwróć się do jakiejś kobiety o wsparcie.

Edytowane przez SooYoung
Napisano

Pani dziekanowa?

Ja bym się zaczęła zastanawiać, czy Tobie się ten nowy kierunek bd podobał ;)

Napisano

Prodziekan jest mężczyzną w 100% :)

Myślicie, ze ktoś mi pomoże jeszcze?

W kadrze zarządzającej chyba są sami faceci, ale nie jestem pewien.

Napisano

A może się spotkać osobiście, wiesz rycerz buław ma charyzmę, a oko w oko da się więcej zdziałać. ;)