irga Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Od jakiegoś czasu polubiłam taniec. Wyzwala we mnie wiele pozytywnych emocji. Daje mi siłę, optymizm. Jednocześnie czuję, że lepiej mi służy, niż np:medytacje. W trakcie jego wykonywania czuję jedność z Bogiem, ogromną radość, miłość i wolność. Nie jest to jakaś sztywna forma tańca, choć najwięcej przypomina taniec brzucha. Co o tym myślicie ? Czy tańczycie dla poprawy nastroju? Quote
dzidzia5 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 czytałam,że taniec jest bardzo dobry nie tylko dla poprawy nastroju ale i dla zdrowia.Jak sprawia ci to przyjemność to tańcz i nie zastanawiaj sie. Quote
Guest Defortis Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 (edited) .......... Edited June 5, 2016 by Defortis Quote
tribalbellydancer Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 pozwala zapomniec nawet o najbardziej trapiacych problemach kiedy tanczysz.. Quote
irga Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Myślę, że każdy powinien robić to co kocha, co wyzwala w nas pozytywne emocje. Dzięki temu możemy odnaleźć samego siebie, swoją boską cząstkę. Quote
barbra Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 nie od dziś w końcu wiadomo, że tańcem można leczyć, więc tańczcie, tańczcie i jeszcze raz tańczcie :tancze_na: Quote
Recommended Posts