Iwka78 Napisano 23 Października 2016 Napisano 23 Października 2016 Znalazłam w necie całkiem fajne dwa ogłoszenia o pracę, więc złożyłam dziś aplikacje. A co mi tam!:-) Jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że zostanę zaproszona na rozmowę w sprawie pracy do firmy "A"? rycerz mieczy, 10 pucharów, XIX słońce oj nie wiem, czy ten rycerz na początku to nie jest ostrzegający, żebym uważała, dalej karty dobre, ale myślę, że nic z tego nie będzie Jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że zostanę zaproszona na rozmowę w sprawie pracy do firmy "X"? król buław, VI kochankowie, XIII śmierć+as mieczy tutaj widziałabym szansę na rozmowę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Października 2016 Maestro Napisano 23 Października 2016 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że zostanę zaproszona na rozmowę w sprawie pracy do firmy "A"? rycerz mieczy, 10 pucharów, XIX słońce Tu Cię zaproszą na pewno, zadzwoni facet zadzwoni i powie o rozmowie, masz tam duże szanse na pracę Jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że zostanę zaproszona na rozmowę w sprawie pracy do firmy "X"? król buław, VI kochankowie, XIII śmierć+as mieczy Tu tez Ciebie zaproszą, ale nie podejmiesz tam pracy Cytuj
Mana Napisano 23 Października 2016 Napisano 23 Października 2016 Mogą Cię zaprosił tu i tu. Choć z jakiegoś powodu ta druga propozycja mniej Ci przypadnie do gustu. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 23 Października 2016 Napisano 23 Października 2016 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że zostanę zaproszona na rozmowę w sprawie pracy do firmy "A"? rycerz mieczy, 10 pucharów, XIX słońce Zostaniesz zaproszona, Rycerz mieczy na wstępie sygnalizuje, iż decyzję podejmie mężczyzna, zadzwoni- zaprosi. X pucharów i Słońce, to Twoje zadowolenie z zaistniałej sytuacji Jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że zostanę zaproszona na rozmowę w sprawie pracy do firmy "X"? król buław, VI kochankowie, XIII śmierć+as mieczy Tu zaproszenia niestety nie będzie. Mężczyzna odpowiedzialny za rekrutacje, długo się będzie wahał, po czym jednak nie zdecyduje się na wystosowanie zaproszenia. Powodzenia Cytuj
Arcan Napisano 23 Października 2016 Napisano 23 Października 2016 Dostaniesz i tu i tu zaproszenie. Z opcji b zrezygnujesz. Mysle,ze A bedxie spoko Cytuj
patrycja3791 Napisano 23 Października 2016 Napisano 23 Października 2016 Uważam,że dostaniesz zaproszenie do firmy A, a do firmy B niestety nie. Cytuj
Gość Lianna Napisano 24 Października 2016 Napisano 24 Października 2016 Sądzę, że do miejsca A na bank Cię zaproszą i może być z tego praca Rycerz Mieczy to może być facet przeprowadzający rozmowę Opcja B- też powinni zaprosić, ale As Mieczy kończy, a obok Śmierci- to po prostu odcięcie Powodzenia! Cytuj
Iwka78 Napisano 24 Października 2016 Autor Napisano 24 Października 2016 Caitriona, fajnie, że wróciłaś:-) Cytuj
Iwka78 Napisano 31 Października 2016 Autor Napisano 31 Października 2016 ***CZĘŚCIOWA WERYFIKACJA*** Jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że zostanę zaproszona na rozmowę w sprawie pracy do firmy "X"?król buław, VI kochankowie, XIII śmierć+as mieczy tutaj widziałabym szansę na rozmowę dziś dostałam zaproszenie:-) zadzwoniła kobieta i rozmowa też jest z kobietą:-) ciekawe jakie jeszcze niespodzianki mnie czekają:-) 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 11 Listopada 2016 Autor Napisano 11 Listopada 2016 ***Weryfikacja nr 2*** Yumeko Choć z jakiegoś powodu ta druga propozycja mniej Ci przypadnie do gustu. trafiony zatopiony! godziny pracy fatalne jak dla mnie 9.00-17.30:-( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi