Skocz do zawartości

Laptop na raty ZWERYFIKOWANY

kirsty16

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Byłam dzisiaj w sklepie ze sprzętem RTV, bo postanowiłam wziąć laptop na raty, a że obecnie pracuję na umowę zlecenie, to nie ma pewności, czy go dostanę. Próbowali się dodzwonić do mojej firmy w celu potwierdzenia tego, że jestem tam zatrudniona, ale się nie dodzwonili. Powiedzieli, że będą próbować jutro i dadzą mi odpowiedź.

Z ciekawości i poczucia niepewności bo została ostatnia sztuka!, zapytałam kart:

Jaki będzie wynik sytuacji, czy dostanę tego lapka czy nie, czy będzie mój?- GIERMEK DENARÓW

Myślę, że laptop będzie mój, bo giermek zwiąże mnie umową z bankiem, czyli będę coś systematycznie spłacać...

Napisano

Trochę chyba zbyt złożone i niejednoznaczne pytanie.

Może być Twój, ale nie od razu, jakbyś musiała jeszcze poczekać :mysli:

Napisano

Moim zdaniem laptop będzie Twój ;) Giermek Denarów to wydatek, może to być właśnie rata.

Napisano

Być może będzie Twój, ale warto w pracy jeszcze uprzedzić że ktoś może dzwonić w sprawie Twojego wzięcia na raty. No i oczywiście co jakiś czas odwiedza ć sklep

Napisano

Odpowiedzi spodziewałam się dopiero jutro, ale telefon dostałam już dwie godziny po powrocie ze sklepu, więc trzeba było się wracać, a teraz mogę cieszyć się nowym lapkiem. :)

Myślę, że w tym giermku była też zawarta informacja, że coś się zacznie i to szybko, bo to moja pierwsza rzecz na raty, gdyż zawsze tego typu transakcji unikałam.

• Lubię to! 1