kirsty16 Napisano 24 Października 2016 Napisano 24 Października 2016 Byłam dzisiaj w sklepie ze sprzętem RTV, bo postanowiłam wziąć laptop na raty, a że obecnie pracuję na umowę zlecenie, to nie ma pewności, czy go dostanę. Próbowali się dodzwonić do mojej firmy w celu potwierdzenia tego, że jestem tam zatrudniona, ale się nie dodzwonili. Powiedzieli, że będą próbować jutro i dadzą mi odpowiedź. Z ciekawości i poczucia niepewności bo została ostatnia sztuka!, zapytałam kart: Jaki będzie wynik sytuacji, czy dostanę tego lapka czy nie, czy będzie mój?- GIERMEK DENARÓW Myślę, że laptop będzie mój, bo giermek zwiąże mnie umową z bankiem, czyli będę coś systematycznie spłacać... Cytuj
Mana Napisano 24 Października 2016 Napisano 24 Października 2016 Trochę chyba zbyt złożone i niejednoznaczne pytanie. Może być Twój, ale nie od razu, jakbyś musiała jeszcze poczekać Cytuj
Gość Lianna Napisano 24 Października 2016 Napisano 24 Października 2016 Moim zdaniem laptop będzie Twój Giermek Denarów to wydatek, może to być właśnie rata. Cytuj
Szmek Napisano 24 Października 2016 Napisano 24 Października 2016 Być może będzie Twój, ale warto w pracy jeszcze uprzedzić że ktoś może dzwonić w sprawie Twojego wzięcia na raty. No i oczywiście co jakiś czas odwiedza ć sklep Cytuj
kirsty16 Napisano 24 Października 2016 Autor Napisano 24 Października 2016 Odpowiedzi spodziewałam się dopiero jutro, ale telefon dostałam już dwie godziny po powrocie ze sklepu, więc trzeba było się wracać, a teraz mogę cieszyć się nowym lapkiem. Myślę, że w tym giermku była też zawarta informacja, że coś się zacznie i to szybko, bo to moja pierwsza rzecz na raty, gdyż zawsze tego typu transakcji unikałam. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi