Szmek Napisano 24 Października 2016 Napisano 24 Października 2016 Często śni mi się biały Labrador , sen bywa dziwny gdyż był rozłożony jakby na kilka mniejszych. Jakiś czas temu śnił mi się biały labrador jako szczeniak nie znam tego psa ale był bardzo miły bawiłem się z nim. Jakiś czas po pierwszym śnię znów mi się śnił tylko że tym razem był już dorosły , nadal się z nim bawiłem , merdał ogonem, język na wierzchu , siedział z tym że był brudny jakby dopiero co wyszedł z wody, lub tarzał się w błocie. Proszę o interpretacje i przepraszam za mało szczegółowość Cytuj
Gość SooYoung Napisano 25 Października 2016 Napisano 25 Października 2016 Pies symbolizuje przyjaciela. Biały jest kolorem czystości i dobrych intencji. Labrador symbolizuje przewodnika - opiekę. To dobry sen, masz tzw. opiekę, wsparcie a zwłaszcza jeśli chodzi o przeprowadzenie pewnego pomysłu dotyczącego Twojego życia. Zmieniasz prace, stanowisko, przeprowadzasz się czy postanowiłeś się uczyć albo podobne sprawy które wpłyną na Twój rozwój - to co sobie przygotowujesz to możesz na spokojnie przeprowadzić To że pies rośnie pokazuje że to projekt - pomysł który będzie dotyczył pewnego etapu w Twoim życiu. Brudny pies mówi o emocjach, niestety niekorzystnych emocjach które niepotrzebnie odciągają Cie od realizacji Twojego planu - dotyczy Twojego rozwoju zawodowego lub jak to się teraz mówi - rozwoju osobistego. Możliwe ze skupiasz się na czymś co powinieneś odpuścić, zdystansować się do tego, albo po prostu olać. Chodzi o sprawy uczuciowe typu związek, albo o osobę która swoim zachowaniem wprowadza w Twoje życie nerwy i emocje które Cię blokują. Ten sen to wskazówka żeby nie dać się ubrudzić - cudzymi sprawami, cudzymi emocjami, niepotrzebnymi sytuacjami, jakimiś czyimi, sprawami rodzinnymi czy zawodowymi, a iść swoja drogą, być asertywnym, nauczyć się odmawiać i najważniejsze to dbać o siebie. To że pies nadal się z Tobą bawił i był radosny pokazuje że dasz radę Cytuj
Szmek Napisano 27 Października 2016 Autor Napisano 27 Października 2016 Dziękuję za interpretację , jest troszkę racji w Twoich słowach szczególnie jeśli chodzi o życie zawodowe. Dziękuję i zasłużone Podziękowanie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi