Jarl_Fenrir Napisano 22 Maja 2009 Napisano 22 Maja 2009 wg. jakiejś tam stronki na onecie - nie polecałbym. Dwie różne osobowości, no ale seks może być udany. Cytuj
izunia19922 Napisano 23 Maja 2009 Autor Napisano 23 Maja 2009 ;/ eh nie chodzi jedynie o sam sex. mam problemy z którymi nie potrafie sie pogodzić;/ byłam z nim 4 miesiące i dla mnie było fajnie. ale jednak nie jesteśmy sobie pisani:((( najgorsze jest to ze trzeba zapomnieć pomino tego że nie potrafie Cytuj
Jar-Dom Napisano 23 Maja 2009 Napisano 23 Maja 2009 jak dostaniesz wystarczajaca ilosc razy po dupie od zycia to nauczysz sie kontrolowac emocje i uczucia i nauczysz sie szybko zapominac... Cytuj
Jarl_Fenrir Napisano 23 Maja 2009 Napisano 23 Maja 2009 ;/ eh nie chodzi jedynie o sam sex.mam problemy z którymi nie potrafie sie pogodzić;/ byłam z nim 4 miesiące i dla mnie było fajnie. ale jednak nie jesteśmy sobie pisani:((( najgorsze jest to ze trzeba zapomnieć pomino tego że nie potrafie Skorpionom podobno wyjątkowo często chodzi o seks. Miło słyszeć, że Ty taka nie jesteś Ale jak zauważam, sam horoskop jest mało dokładny. Większe zaufanie mam do numerologii. Podaj wasze daty urodzenia. Cytuj
Jar-Dom Napisano 23 Maja 2009 Napisano 23 Maja 2009 nie musi podawac - w innym poscie juz zinterpretowalem odpowiednio ich daty ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi