Gość Linkinia Napisano 29 Października 2016 Napisano 29 Października 2016 Singiel, jestem w trakcie załatwiania stażu przez urząd pracy, mieszkam z rodzicami. W listopadzie wybieram się na koncert ukochanego zespołu (bilet mam już kupiony), zastanawiam się też nad odwiedzeniem koleżanek w innym mieście, połączyłabym to ze spotkaniem autorskim jednej z pisarek albo imprezą andrzejkową. LISTOPAD Uczucia - 4 buław, I Mag, 6 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Niewiele się zmieni (4 buław), ale powinnam się z kimś umówić albo przynajmniej wymienić sporo wiadomości. Ktoś mi okaże zainteresowanie. Przyjaźnie - Królowa kielichów, Paź kielichów, IV Cesarz --> HB IV Cesarz Na pierwszy plan wysunie się przyjaciółka, będę też miała stały kontakt internetowy/smsowy z innymi koleżankami. To samo grono, bez zmian. Dom - Paź mieczy, Król mieczy, XI Sprawiedliwość --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Mogą pojawić się spięcia, nieprzyjemna wymiana zdań. Wydaje mi się, że już będę pracowała, będę musiała przeorganizować rytm dnia, może uczyć się wieczorami. Praca - VIII Siła, 3 buław, 5 buław --> HB XVI Wieża, VII Rydwan Zdecydowanie zacznę pracować, widać to nie tylko w kartach, ale i w ich sumie - Wieża burzy obecny porządek. Podejmę wyzwanie, będę pełna zapału i zaangażowania, postaram się pokazać z jak najlepszej strony. Blog - Rycerz buław, 8 mieczy, 3 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Zapał mnie nie opuści, nadal będę publikowała regularnie, choć mogę mieć z tym małe problemy (8 mieczy). Będę się rozwijać, pozyskiwać nowych czytelników. Najważniejsze wydarzenie - 2 mieczy, X Koło, XX Sąd --> HB V Kapłan Zobaczę kogoś, z kim się dawno nie widziałam. Jak myślicie? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Października 2016 Napisano 30 Października 2016 Uczucia - 4 buław, I Mag, 6 denarów 4 buław mówi o trzymaniu swoich emocji wewnątrz siebie 1 Mag + 6 denarów - przelejesz wszystko na zrobieniu dobrego wrażenia na rozmowie kwalifikacyjnej, przyszłym pracodawcy karty bardziej skojarzyły mi się z rozmową kwalifikacyjną 6 denarów - większe skupienie na planowaniu wydatków Przyjaźnie - Królowa kielichów, Paź kielichów, IV Cesarz spotkanie w większym gronie może być, przyjmiesz zaproszenie albo sama je do kogoś wyślesz w królowej kielichów możesz wzdychać do starych, dobrych, studenckich czasów Królowa kielichów + Cesarz - myślenie o przyjacielu, może nowa znajomość w pracy Dom - Paź mieczy, Król mieczy, XI Sprawiedliwość pazik ten czasami wskazuje na kłótnie, może z ojcem (Król mieczy) W sprawiedliwości jednak dojdziesz z kimś do porozumienia, może nie będziesz całkiem zadowolona, ale przynajmniej będziesz wiedzieć, na czym stoisz Praca - VIII Siła, 3 buław, 5 buław mnie Siła pokazuje pozytywy zwiazane z pracą, więc powinno wszystko się udać 3 buław - już tylko czekasz na to, co ma nastąpić 5 buław - próba podołania nowym obowiązkom, gonitwa, trochę stresu, ale nudno nie będzie Blog - Rycerz buław, 8 mieczy, 3 denarów możesz czuć, że utknęłać w danym miejscu i w związku z tym nie czujesz się szczęśliwa - pierwsze dwie karty w 3 denarów - widać współpracę, znajomości, które pozowlą się rozwijać albo sama postawisz na rozwój, nauczysz się czegoś nowego, co pozwoli na większe rozpowszechnienie bloga Rycerz buław + Siła (8+3=11 -> XI Siła; mnie lepiej się tak sprawdza, a dla sprawki VIII) - nerwy, ustaną, nabierzesz spokoju w tej tematyce Najważniejsze wydarzenie - 2 mieczy, X Koło, XX Sąd podpisanie umowy uwolnienie się od biernego siedzenia, początek działań otwarcie się na coś, na co wcześniej byłaś zamknięta Wisielec (2 + 10) + Sąd - koniec luzu, czas wznieść się wyżej Koło + Głupiec (20 + 2) - los odwróci się na Twoją korzyść, szczęście i radość za sprawą wydarzeń, które mogą nie być zależne od Ciebie Cytuj
Gość SooYoung Napisano 31 Października 2016 Napisano 31 Października 2016 (edytowane) Uczucia - 4 buław, I Mag, 6 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Singlowania cd, do tego spotkania z jakimś mężczyzną, bardziej to jako wymiana intelektualna choć to da Ci impulsy które potraktujesz jako zapowiedź uczuć. Sprawa otwarta tzn może coś z tego być tylko jeszcze nie teraz. Teraz raczej go pogonisz, bo surowo go za coś ocenisz i okażesz mu chłód. Chociaż myślę że za jakiś czas znowu się spotkacie i wtedy będziesz już pozytywnie do niego nastawiona. Przyjaźnie - Królowa kielichów, Paź kielichów, IV Cesarz --> HB IV Cesarz Dla mnie 3 osoby które wyraźnie zaznacza się w listopadzie. Widać ograniczenia ale czy do grona czy raczej do tematów spotkań. Ja bym tez powiedziała że dzięki jakiejś koleżance albo znajomej kobiecie poznasz mężczyznę który Cię zaciekawi. Dom - Paź mieczy, Król mieczy, XI Sprawiedliwość --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Spięcia z ojcem. Na tapecie będzie kwestia podejścia do życia. Przyczyna spięcia na początku będzie błaha, a potem może wyjść z tego duży konflikt ( na kilka lat), dlatego warto już na początku sobie odpuścić i się wycofać. Zaoszczędzisz niepotrzebnych nerwów i kwasów które mogą ciągnąć się latami. O pewne sprawy nie warto się tak upierać, nie ważne po czyjej stronie jest racja, bo czasem to i tak się zmieni ( spojrzenie na sprawę). Tutaj odpuścić i skupić się na sobie, swoim rozwoju i na nauce. Praca - VIII Siła, 3 buław, 5 buław --> HB XVI Wieża, VII Rydwan Będziesz aktywna, będziesz chciała się wykazać, robiła też plany na życie. Jednak ja nie widzę pracy tylko wyjazd - pewnie na na koncert a jeżeli już pracę to w innym niż planowane miejscu. Blog - Rycerz buław, 8 mieczy, 3 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Jest dobrze. Kolejny raz Kapłanka - co to za tematyka bloga ? Najważniejsze wydarzenie - 2 mieczy, X Koło, XX Sąd --> HB V Kapłan W tym wydarzeniu jest wszystko na raz - nauka, praca plus to co w domu, a na to wszystko (w tle) ma wpływ jakiś starszy mężczyzna. Możesz planować wyprowadzkę z domu, albo podjąć decyzję o diametralnych zmianie w swoim życiu.. Edytowane 31 Października 2016 przez SooYoung Cytuj
Gość Lianna Napisano 31 Października 2016 Napisano 31 Października 2016 Uczucia - 4 buław, I Mag, 6 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Raczej będzie, tak jak było, chociaż może się zdarzyć jakieś spotkanie, rozmowa ( Mag). Przyjaźnie - Królowa kielichów, Paź kielichów, IV Cesarz --> HB IV Cesarz Również bez większych zmian, jakaś dziewczyna się zaznacza i możliwe spotkanie ( Giermek Kielichów) Dom - Paź mieczy, Król mieczy, XI Sprawiedliwość --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Możliwe nerwowe chwile, sprzeczka, nieprzyjemna wymiana zdań. Praca - VIII Siła, 3 buław, 5 buław --> HB XVI Wieża, VII Rydwan Widać Twoje energiczne działanie, chętnie podejmiesz wszelkie wyzwania Blog - Rycerz buław, 8 mieczy, 3 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Najpierw będziesz aktywna, potem jakieś przeszkody się pojawią, ale zdobędziesz nowych czytelników ( 3 Denary) Najważniejsze wydarzenie - 2 mieczy, X Koło, XX Sąd --> HB V Kapłan Spotkanie i rozmowa z kimś, być może gdzieś pojedziesz i tam będzie spotkanie w większym gronie ( Sąd). Kapłanka dość często wypada, także to jest dobra karta na naukę, wyciszenie, a także zaufanie swojej intuicji Dobrego miesiąca ! Cytuj
Iwka78 Napisano 31 Października 2016 Napisano 31 Października 2016 Uczucia - 4 buław, I Mag, 6 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Początek miesiąca będzie bez zmian, będzie stabilnie, nudno wręcz, ale później w magu dopatrywałabym się kalejdoskopu uczuć Przyjaźnie - Królowa kielichów, Paź kielichów, IV Cesarz --> HB IV Cesarz wyraźnie zaznacza się przyjaciółka i chyba jacyś znajomi ze studiów Dom - Paź mieczy, Król mieczy, XI Sprawiedliwość --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka mogą być nieporozumienia Praca - VIII Siła, 3 buław, 5 buław --> HB XVI Wieża, VII Rydwan ja bym tutaj pracy jeszcze nie widziała, raczej widzę początek zmian i rywalizację o pracę Blog - Rycerz buław, 8 mieczy, 3 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka będziesz wprowadzać jakieś zmiany, i coś Cię zblokuje, będziesz chciała, aby blog był bardziej profesjonalny Najważniejsze wydarzenie - 2 mieczy, X Koło, XX Sąd --> HB V Kapłan może być jakaś rozmowa, która spowoduje zmianę losu powodzenia! Cytuj
szarotka1 Napisano 31 Października 2016 Napisano 31 Października 2016 LISTOPAD Uczucia - 4 buław, I Mag, 6 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Myślę, że na koncercie możesz poznać kogoś kto cię będzie czarował, uwodził. Możliwe, że wymienicie się numerami telefonów. Przyjaźnie - Królowa kielichów, Paź kielichów, IV Cesarz --> HB IV Cesarz Twoje rozmowy z koleżankami będą tyczyły się jakiegoś mężczyzny. Dom - Paź mieczy, Król mieczy, XI Sprawiedliwość --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Zapowiada się na kłótnię z mężczyzną. Praca - VIII Siła, 3 buław, 5 buław --> HB XVI Wieża, VII Rydwan Wydaje mi się, że będziesz jeszcze dopinać na ostatni guzik jakieś sprawy związane z podjęciem pracy. Gdzieś będzie trzeba pojechać. Czeka cię natłok zdarzeń. Blog - Rycerz buław, 8 mieczy, 3 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Coś cię pochłonie na tyle, że przez jakiś czas odpuścisz sobie pisanie bloga. Najważniejsze wydarzenie - 2 mieczy, X Koło, XX Sąd --> HB V Kapłan Myślę, że pojawi się w twojej głowie idea żeby wyprowadzić się z domu rodzinnego. Cytuj
Taya Napisano 1 Listopada 2016 Napisano 1 Listopada 2016 Uczucia - 4 buław, I Mag, 6 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Żeby nastąpiły jakieś zmiany (4 buławy) musiałabyś wykazać się inicjatywą (Mag). Raczej nie jesteś do tego skłonna (Kapłanka). 6 Denarów przypomina o potrzebie równowagi w braniu i dawaniu, także jeśli chodzi o flirt I randki. Przyjaźnie - Królowa kielichów, Paź kielichów, IV Cesarz --> HB IV Cesarz Miły kontakt z bliską znajomą. Ogółem częste kontakty, może spotkanie w jakimś waszym stałym, często odwiedzanym miejscu (Cesarz). Dom - Paź mieczy, Król mieczy, XI Sprawiedliwość --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Wiele nauki, może dyskusji I pouczanie ze strony rodziców (głównie ojca). Praca - VIII Siła, 3 buław, 5 buław --> HB XVI Wieża, VII Rydwan Ja tu widzę szukanie pracy, rozmowę rekrutacyjną. Znalezienie jeszcze nie w tzm miesiącu. Blog - Rycerz buław, 8 mieczy, 3 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Będziesz dużo tworzyć, troche cię to pochłonie. Pogłębisz twoją wiedzę w temacie. Najważniejsze wydarzenie - 2 mieczy, X Koło, XX Sąd --> HB V Kapłan Będziesz musiała podjąć decyzję, może dostaniesz ofertę pracy, która będzie cię kusić, ale też kolidować z nauką? Cytuj
Mana Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 Uczucia - 4 buław, I Mag, 6 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Jakiś większych zmian tu nie widać. Będzie stabilnie, choć może Cię gdzieś za czymś ciągnąć. Przyjaźnie - Królowa kielichów, Paź kielichów, IV Cesarz --> HB IV Cesarz Emocjonalnie, przyjaźnie. Może to spotkanie na spotkaniu autorskim się tu pokazało Dom - Paź mieczy, Król mieczy, XI Sprawiedliwość --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Jak to w domu, mogą być spięcia, ktoś może Ci radzić. Coś będzie Ci dane coś będziesz musiała dać, niekoniecznie w sensie materialnym. Dzielenie się myślami. Praca - VIII Siła, 3 buław, 5 buław --> HB XVI Wieża, VII Rydwan Będziesz o nią "walczyć" i wyglądać za nią. Może będzie to co innego niż myślisz, że będzie. Blog - Rycerz buław, 8 mieczy, 3 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Będzie działać, ale w trakcie miesiąca możesz mieć mniej czasu na niego. To też współpraca z kimś. Najważniejsze wydarzenie - 2 mieczy, X Koło, XX Sąd --> HB V Kapłan Wybór, zmiana i los może Cię gdzieś "wezwać". Nie wszystko będzie zależało od Ciebie. Tu los może szykować dla Ciebie jakieś figle. Cytuj
Trida Napisano 4 Listopada 2016 Napisano 4 Listopada 2016 LISTOPAD Uczucia - 4 buław, I Mag, 6 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Raczej domowo w samotni swojej. Rozmowy ze znajomymi, wymiana maili, smsów, wiadomości etc. Bardziej skupienie na sobie i swoich sprawach niż romansach. Przyjaźnie - Królowa kielichów, Paź kielichów, IV Cesarz --> HB IV Cesarz Tutaj fajnie, wsparcie i rozmowy ze znajomymi. Spore wsparcie od przyjaciela Dom - Paź mieczy, Król mieczy, XI Sprawiedliwość --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Tutaj nieciekawie, chyba dojdzie do kilku konfliktów ale pod koniec miesiąca wszystko ładnie wróci do normy. Praca - VIII Siła, 3 buław, 5 buław --> HB XVI Wieża, VII Rydwan Poszukiwania, rozmowy kwalifikacyjne i chyba dostaniesz propozycję, jednak będzie dla Ciebie trochę rozczarowująca. Przyjmiesz owa propozycję ale z lekką nutą sceptycyzmu. Blog - Rycerz buław, 8 mieczy, 3 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Pisać będziesz dalej ale ogromnego wzrostu popularności nie widzę. Raczej stała grupka czytelników + 2-3 osoby. Bardziej piszesz dla siebie / dowiadujesz się rzeczy dla siebie i siebie rozwijasz. Najważniejsze wydarzenie - 2 mieczy, X Koło, XX Sąd --> HB V Kapłan Pod koniec miesiąca chyba sporo rzeczy ruszy dla Ciebie z kopyta niemalże los zacznie się uśmiechać. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 30 Listopada 2016 Napisano 30 Listopada 2016 WERYFIKACJA W swojej interpretacji dopiszę kolorem to, co faktycznie się wydarzyło. Podkreślę trafne interpretacje. LISTOPAD Uczucia - 4 buław, I Mag, 6 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Niewiele się zmieni (4 buław), ale powinnam się z kimś umówić albo przynajmniej wymienić sporo wiadomości. Ktoś mi okaże zainteresowanie. --> Na randce nie byłam, ale w klubie pół nocy bawiłam się z adorującym mnie mężczyzną; odezwał się też do mnie pan, który był mi kiedyś bliski i okazał zainteresowanie. Flirtowałam też z innym znajomym. Generalnie to był całkiem udany miesiąc, choć mój status singla się nie zmienił. Przyjaźnie - Królowa kielichów, Paź kielichów, IV Cesarz --> HB IV Cesarz Na pierwszy plan wysunie się przyjaciółka, będę też miała stały kontakt internetowy/smsowy z innymi koleżankami. To samo grono, bez zmian. --> Okazało się, komu tak naprawdę na mnie zależy. Wsparcie okazał mi kolega (młodszy o rok), a koleżanka zmieniła się w kumpelę. Dom - Paź mieczy, Król mieczy, XI Sprawiedliwość --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Mogą pojawić się spięcia, nieprzyjemna wymiana zdań. Wydaje mi się, że już będę pracowała, będę musiała przeorganizować rytm dnia, może uczyć się wieczorami. --> karty mogły też pokazać moją relację ze znajomym z miasta, który mnie mocno zdenerwował i nie omieszkałam mu o tym napisać w smsach. Praca - VIII Siła, 3 buław, 5 buław --> HB XVI Wieża, VII Rydwan Zdecydowanie zacznę pracować, widać to nie tylko w kartach, ale i w ich sumie - Wieża burzy obecny porządek. Podejmę wyzwanie, będę pełna zapału i zaangażowania, postaram się pokazać z jak najlepszej strony. --> praca okazała się inna, niż przypuszczałam. Przez pierwszy tydzień wracałam naprawdę zmęczona. Teraz już się przyzwyczaiłam, radzę sobie coraz lepiej. Są też nerwy. Blog - Rycerz buław, 8 mieczy, 3 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Zapał mnie nie opuści, nadal będę publikowała regularnie, choć mogę mieć z tym małe problemy (8 mieczy). Będę się rozwijać, pozyskiwać nowych czytelników. --> czytelnicy nowi się pojawili, ale mój zapał gdzieś się ulotnił i na blogu pustka. Zadbałam za to o fanpage'a, staram się codziennie pisać. Najważniejsze wydarzenie - 2 mieczy, X Koło, XX Sąd --> HB V Kapłan Zobaczę kogoś, z kim się dawno nie widziałam. --> kontakt na fb z bliskim mi kiedyś panem, złożyłam mu życzenia urodzinowe i się potoczyła rozmowa, przepraszał mnie, tłumaczył się, chciał się spotkać. Uczucia - 4 buław, I Mag, 6 denarów4 buław mówi o trzymaniu swoich emocji wewnątrz siebie 1 Mag + 6 denarów - przelejesz wszystko na zrobieniu dobrego wrażenia na rozmowie kwalifikacyjnej, przyszłym pracodawcy karty bardziej skojarzyły mi się z rozmową kwalifikacyjną 6 denarów - większe skupienie na planowaniu wydatków Przyjaźnie - Królowa kielichów, Paź kielichów, IV Cesarz spotkanie w większym gronie może być, przyjmiesz zaproszenie albo sama je do kogoś wyślesz w królowej kielichów możesz wzdychać do starych, dobrych, studenckich czasów Królowa kielichów + Cesarz - myślenie o przyjacielu, może nowa znajomość w pracy Dom - Paź mieczy, Król mieczy, XI Sprawiedliwość pazik ten czasami wskazuje na kłótnie, może z ojcem (Król mieczy) W sprawiedliwości jednak dojdziesz z kimś do porozumienia, może nie będziesz całkiem zadowolona, ale przynajmniej będziesz wiedzieć, na czym stoisz Praca - VIII Siła, 3 buław, 5 buław mnie Siła pokazuje pozytywy zwiazane z pracą, więc powinno wszystko się udać 3 buław - już tylko czekasz na to, co ma nastąpić 5 buław - próba podołania nowym obowiązkom, gonitwa, trochę stresu, ale nudno nie będzie Blog - Rycerz buław, 8 mieczy, 3 denarów możesz czuć, że utknęłać w danym miejscu i w związku z tym nie czujesz się szczęśliwa - pierwsze dwie karty w 3 denarów - widać współpracę, znajomości, które pozowlą się rozwijać albo sama postawisz na rozwój, nauczysz się czegoś nowego, co pozwoli na większe rozpowszechnienie bloga Rycerz buław + Siła (8+3=11 -> XI Siła; mnie lepiej się tak sprawdza, a dla sprawki VIII) - nerwy, ustaną, nabierzesz spokoju w tej tematyce Najważniejsze wydarzenie - 2 mieczy, X Koło, XX Sąd podpisanie umowy uwolnienie się od biernego siedzenia, początek działań otwarcie się na coś, na co wcześniej byłaś zamknięta Wisielec (2 + 10) + Sąd - koniec luzu, czas wznieść się wyżej Koło + Głupiec (20 + 2) - los odwróci się na Twoją korzyść, szczęście i radość za sprawą wydarzeń, które mogą nie być zależne od Ciebie Uczucia - 4 buław, I Mag, 6 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II KapłankaSinglowania cd, do tego spotkania z jakimś mężczyzną, bardziej to jako wymiana intelektualna choć to da Ci impulsy które potraktujesz jako zapowiedź uczuć. Sprawa otwarta tzn może coś z tego być tylko jeszcze nie teraz. Teraz raczej go pogonisz, bo surowo go za coś ocenisz i okażesz mu chłód. Chociaż myślę że za jakiś czas znowu się spotkacie i wtedy będziesz już pozytywnie do niego nastawiona. Przyjaźnie - Królowa kielichów, Paź kielichów, IV Cesarz --> HB IV Cesarz Dla mnie 3 osoby które wyraźnie zaznacza się w listopadzie. Widać ograniczenia ale czy do grona czy raczej do tematów spotkań. Ja bym tez powiedziała że dzięki jakiejś koleżance albo znajomej kobiecie poznasz mężczyznę który Cię zaciekawi. Dom - Paź mieczy, Król mieczy, XI Sprawiedliwość --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Spięcia z ojcem. Na tapecie będzie kwestia podejścia do życia. Przyczyna spięcia na początku będzie błaha, a potem może wyjść z tego duży konflikt ( na kilka lat), dlatego warto już na początku sobie odpuścić i się wycofać. Zaoszczędzisz niepotrzebnych nerwów i kwasów które mogą ciągnąć się latami. O pewne sprawy nie warto się tak upierać, nie ważne po czyjej stronie jest racja, bo czasem to i tak się zmieni ( spojrzenie na sprawę). Tutaj odpuścić i skupić się na sobie, swoim rozwoju i na nauce. Praca - VIII Siła, 3 buław, 5 buław --> HB XVI Wieża, VII Rydwan Będziesz aktywna, będziesz chciała się wykazać, robiła też plany na życie. Jednak ja nie widzę pracy tylko wyjazd - pewnie na na koncert a jeżeli już pracę to w innym niż planowane miejscu. Blog - Rycerz buław, 8 mieczy, 3 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Jest dobrze. Kolejny raz Kapłanka - co to za tematyka bloga ? Najważniejsze wydarzenie - 2 mieczy, X Koło, XX Sąd --> HB V Kapłan W tym wydarzeniu jest wszystko na raz - nauka, praca plus to co w domu, a na to wszystko (w tle) ma wpływ jakiś starszy mężczyzna. Możesz planować wyprowadzkę z domu, albo podjąć decyzję o diametralnych zmianie w swoim życiu.. Uczucia - 4 buław, I Mag, 6 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Raczej będzie, tak jak było, chociaż może się zdarzyć jakieś spotkanie, rozmowa ( Mag). Przyjaźnie - Królowa kielichów, Paź kielichów, IV Cesarz --> HB IV Cesarz Również bez większych zmian, jakaś dziewczyna się zaznacza i możliwe spotkanie ( Giermek Kielichów) Dom - Paź mieczy, Król mieczy, XI Sprawiedliwość --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Możliwe nerwowe chwile, sprzeczka, nieprzyjemna wymiana zdań. Praca - VIII Siła, 3 buław, 5 buław --> HB XVI Wieża, VII Rydwan Widać Twoje energiczne działanie, chętnie podejmiesz wszelkie wyzwania Blog - Rycerz buław, 8 mieczy, 3 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Najpierw będziesz aktywna, potem jakieś przeszkody się pojawią, ale zdobędziesz nowych czytelników ( 3 Denary) Najważniejsze wydarzenie - 2 mieczy, X Koło, XX Sąd --> HB V Kapłan Spotkanie i rozmowa z kimś, być może gdzieś pojedziesz i tam będzie spotkanie w większym gronie ( Sąd). Kapłanka dość często wypada, także to jest dobra karta na naukę, wyciszenie, a także zaufanie swojej intuicji Dobrego miesiąca ! Uczucia - 4 buław, I Mag, 6 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II KapłankaPoczątek miesiąca będzie bez zmian, będzie stabilnie, nudno wręcz, ale później w magu dopatrywałabym się kalejdoskopu uczuć Przyjaźnie - Królowa kielichów, Paź kielichów, IV Cesarz --> HB IV Cesarz wyraźnie zaznacza się przyjaciółka i chyba jacyś znajomi ze studiów Dom - Paź mieczy, Król mieczy, XI Sprawiedliwość --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka mogą być nieporozumienia Praca - VIII Siła, 3 buław, 5 buław --> HB XVI Wieża, VII Rydwan ja bym tutaj pracy jeszcze nie widziała, raczej widzę początek zmian i rywalizację o pracę Blog - Rycerz buław, 8 mieczy, 3 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka będziesz wprowadzać jakieś zmiany, i coś Cię zblokuje, będziesz chciała, aby blog był bardziej profesjonalny Najważniejsze wydarzenie - 2 mieczy, X Koło, XX Sąd --> HB V Kapłan może być jakaś rozmowa, która spowoduje zmianę losu powodzenia! LISTOPAD Uczucia - 4 buław, I Mag, 6 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Myślę, że na koncercie możesz poznać kogoś kto cię będzie czarował, uwodził. Możliwe, że wymienicie się numerami telefonów. Przyjaźnie - Królowa kielichów, Paź kielichów, IV Cesarz --> HB IV Cesarz Twoje rozmowy z koleżankami będą tyczyły się jakiegoś mężczyzny. Dom - Paź mieczy, Król mieczy, XI Sprawiedliwość --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Zapowiada się na kłótnię z mężczyzną. Praca - VIII Siła, 3 buław, 5 buław --> HB XVI Wieża, VII Rydwan Wydaje mi się, że będziesz jeszcze dopinać na ostatni guzik jakieś sprawy związane z podjęciem pracy. Gdzieś będzie trzeba pojechać. Czeka cię natłok zdarzeń. Blog - Rycerz buław, 8 mieczy, 3 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Coś cię pochłonie na tyle, że przez jakiś czas odpuścisz sobie pisanie bloga. Najważniejsze wydarzenie - 2 mieczy, X Koło, XX Sąd --> HB V Kapłan Myślę, że pojawi się w twojej głowie idea żeby wyprowadzić się z domu rodzinnego. Uczucia - 4 buław, I Mag, 6 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II KapłankaŻeby nastąpiły jakieś zmiany (4 buławy) musiałabyś wykazać się inicjatywą (Mag). Raczej nie jesteś do tego skłonna (Kapłanka). 6 Denarów przypomina o potrzebie równowagi w braniu i dawaniu, także jeśli chodzi o flirt I randki. Przyjaźnie - Królowa kielichów, Paź kielichów, IV Cesarz --> HB IV Cesarz Miły kontakt z bliską znajomą. Ogółem częste kontakty, może spotkanie w jakimś waszym stałym, często odwiedzanym miejscu (Cesarz). Dom - Paź mieczy, Król mieczy, XI Sprawiedliwość --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Wiele nauki, może dyskusji I pouczanie ze strony rodziców (głównie ojca). Praca - VIII Siła, 3 buław, 5 buław --> HB XVI Wieża, VII Rydwan Ja tu widzę szukanie pracy, rozmowę rekrutacyjną. Znalezienie jeszcze nie w tzm miesiącu. Blog - Rycerz buław, 8 mieczy, 3 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Będziesz dużo tworzyć, troche cię to pochłonie. Pogłębisz twoją wiedzę w temacie. Najważniejsze wydarzenie - 2 mieczy, X Koło, XX Sąd --> HB V Kapłan Będziesz musiała podjąć decyzję, może dostaniesz ofertę pracy, która będzie cię kusić, ale też kolidować z nauką? Uczucia - 4 buław, I Mag, 6 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II KapłankaJakiś większych zmian tu nie widać. Będzie stabilnie, choć może Cię gdzieś za czymś ciągnąć. Przyjaźnie - Królowa kielichów, Paź kielichów, IV Cesarz --> HB IV Cesarz Emocjonalnie, przyjaźnie. Może to spotkanie na spotkaniu autorskim się tu pokazało Dom - Paź mieczy, Król mieczy, XI Sprawiedliwość --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Jak to w domu, mogą być spięcia, ktoś może Ci radzić. Coś będzie Ci dane coś będziesz musiała dać, niekoniecznie w sensie materialnym. Dzielenie się myślami. Praca - VIII Siła, 3 buław, 5 buław --> HB XVI Wieża, VII Rydwan Będziesz o nią "walczyć" i wyglądać za nią. Może będzie to co innego niż myślisz, że będzie. Blog - Rycerz buław, 8 mieczy, 3 denarów --> HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Będzie działać, ale w trakcie miesiąca możesz mieć mniej czasu na niego. To też współpraca z kimś. Najważniejsze wydarzenie - 2 mieczy, X Koło, XX Sąd --> HB V Kapłan Wybór, zmiana i los może Cię gdzieś "wezwać". Nie wszystko będzie zależało od Ciebie. Tu los może szykować dla Ciebie jakieś figle. Raczej domowo w samotni swojej. Rozmowy ze znajomymi, wymiana maili, smsów, wiadomości etc. Bardziej skupienie na sobie i swoich sprawach niż romansach. Tutaj fajnie, wsparcie i rozmowy ze znajomymi. Spore wsparcie od przyjaciela Tutaj nieciekawie, chyba dojdzie do kilku konfliktów ale pod koniec miesiąca wszystko ładnie wróci do normy. Poszukiwania, rozmowy kwalifikacyjne i chyba dostaniesz propozycję, jednak będzie dla Ciebie trochę rozczarowująca. Przyjmiesz owa propozycję ale z lekką nutą sceptycyzmu. Pisać będziesz dalej ale ogromnego wzrostu popularności nie widzę. Raczej stała grupka czytelników + 2-3 osoby. Bardziej piszesz dla siebie / dowiadujesz się rzeczy dla siebie i siebie rozwijasz. Pod koniec miesiąca chyba sporo rzeczy ruszy dla Ciebie z kopyta niemalże los zacznie się uśmiechać. DZIĘKUJĘ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi