Iwka78 Napisano 30 Października 2016 Napisano 30 Października 2016 Matka, żona, kobieta pracująca:-) Dom i rodzina - 8 mieczy, eremita, 3 mieczy - bardzo mi się nie podobają te karty, już dawno takich smutnych kart nie miałam na dom i rodzinę; będę jakaś zblokowana, dorwie mnie poczucie samotności i chyba wydarzy się coś, co mnie będzie boleć:-( Praca na etacie - IV cesarz, As buław, 4 denary - stabilnie i będzie szansa na wynegocjowanie jakieś kasy Relacja z S (handlowiec w pracy) - 8 denarów, paź buław, II kapłanka - będę skupiać się na pracy, będzie jej dużo, szykują się nadgodziny, będzie energicznie, myślę, że będę dla niego chłodna Relacja z W (handlowiec w pracy) - 7 denarów, 7 mieczy, 10 mieczy, król mieczy, królowa mieczy, XIX słońce - relacja jest dość skomplikowana, Pan mną manipuluje i myśli, że ja tego nie widzę... będę musiała się uzbroić w cierpliwość i znów mnie oszuka; widać, że w 10 mieczy czeka mnie rozczarowanie, może król z królową się trochę poprztykają... w słońcu albo pozytywnie to się skończy, albo widać jego brak szczerości... Poszukiwania nowej pracy - rycerz pucharów, paź pucharów, XIV umiarkowanie - myślę, że mogą być jakieś rozmowy kwalifikacyjne, ale konkretnej decyzji nie będzie, umiarkowanie wszystko przesunie w czasie Finanse - 4 pucharów, I mag, 5 mieczy - będę negocjować z szefem swoją prowizję za sprzedaż i tutaj widać rozczarowanie, bo nie uzyskam takiej, jaką bym chciała... Odchudzanie - 2 pucharów, paź denarów, 6 buław - od listopada idę na siłownię, w 2 pucharów powiedziałabym, że będzie mi się tam podobać, ale dalej efektów nie widzę Czego się nie spodziewam - rycerz mieczy, głupiec, 4 buław - chyba czeka mnie jakaś rozmowa, która przyniesie coś nowego i w 4 buław widziałabym też zadowolenie miłego listopada wszystkim! Cytuj
Gość Linkinia Napisano 30 Października 2016 Napisano 30 Października 2016 Dom i rodzina - 8 mieczy, eremita, 3 mieczy Rzeczywiście karty nie napawają entuzjazmem, ale pomyślmy. Może pokazał się czas zadumy, smutku, związany ze Wszystkimi Świętymi? Możesz też być zmęczona pracą, co pokazał Eremita i w domu będziesz szukała odpoczynku. Coś nie ułoży się tak, jakbyś chciała (3 mieczy). Praca na etacie - IV cesarz, As buław, 4 denary Dobrze. Coś Cię nawet ucieszy, może tak jak piszesz uda się zyskać więcej pieniążków. Relacja z S (handlowiec w pracy) - 8 denarów, paź buław, II kapłanka - będę skupiać się na pracy, będzie jej dużo, szykują się nadgodziny, będzie energicznie, myślę, że będę dla niego chłodna Relacja oparta na pracy, pan ma chyba jakąś kobietę. Nie widać między wami kłótni, nieporozumień, będzie w porządku. Relacja z W (handlowiec w pracy) - 7 denarów, 7 mieczy, 10 mieczy, król mieczy, królowa mieczy, XIX słońce Oj... Powiedziałabym, że początek miesiąca będzie spokojny, ale już będziesz czuła pod skóra, że długo to nie potrwa. Kolejne karty mówią o spięciu między wami i przykrościami... Słońce na końcu daje nadzieję na kompromis, zgodę. Poszukiwania nowej pracy - rycerz pucharów, paź pucharów, XIV umiarkowanie Możesz znaleźć ogłoszenie, pójść na rozmowę kwalifikacyjną, ale w tym miesiącu nie podpiszesz nowej umowy. Finanse - 4 pucharów, I mag, 5 mieczy To co piszesz plus możesz już myśleć o świętach, związanych z nimi wydatkach. Może też w domu będzie trzeba coś kupić, pokombinować z dobrym zagospodarowaniem finansów. Odchudzanie - 2 pucharów, paź denarów, 6 buław Super, ja też się za siebie biorę, wczoraj zaczęłam, daję sobie listopad na powrót do wymarzonej sylwetki 2 kielichów pokazuje, że spodobają Ci się zajęcia, może nawet nawiążesz nową znajomość (2 pucharów + paź denarów, student/studentka?, ktoś jeszcze uczący się). 6 buław wiele osób czyta jako kartę sukcesu, mam nadzieję, że to właśnie pokazuje - silną wolę i zadowolenie Czego się nie spodziewam - rycerz mieczy, głupiec, 4 buław Może wieczór z mężem, przyjaciółmi, jakaś impreza (ostatki), spontaniczna decyzja, by iść i się pobawić. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Października 2016 Maestro Napisano 30 Października 2016 Dom i rodzina - 8 mieczy, eremita, 3 mieczy być może jakieś zranienie, smutek z powodu starszej osoby w rodzinie? Praca na etacie - IV cesarz, As buław, 4 denary w pracy bez zmian, bez szału, ale i stabilnie Relacja z S (handlowiec w pracy) - 8 denarów, paź buław, II kapłanka relacja typowow zawodowa, on może Ciebie wesoło zagadywac, Ty pozostaniesz milcząca i niedostepna Relacja z W (handlowiec w pracy) - 7 denarów, 7 mieczy, 10 mieczy, król mieczy, królowa mieczy, XIX słońce to ten ch.., co Cie oszukał? Nie lubie go, mimo że go nie znam. Moze klamać, lub nawet siac plotki, widac tu nawet poważna kłótnię miedzy Wami, powiesz mu prawdopodobnie co o nim myślisz Poszukiwania nowej pracy - rycerz pucharów, paź pucharów, XIV umiarkowanie będziesz sobie spokojnie szukać ciekawych ofert, ale chyba nic specjalnego się nie trafi Finanse - 4 pucharów, I mag, 5 mieczy chyba szykuje się powtórka z rozrywki z handlowcem W, stąd ta kłótnia wyzej Odchudzanie - 2 pucharów, paź denarów, 6 buław jak dla mnie to ze 2 kg zrzucisz przynajmniej Czego się nie spodziewam - rycerz mieczy, głupiec, 4 buław kłótni z W i tego, ze wyjdzie na Twoje 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 30 Października 2016 Napisano 30 Października 2016 Dom i rodzina - 8 mieczy, eremita, 3 mieczy - No jakieś problemy mogą się pojawić, a Ty będziesz chciała się wyciszyć . I faktycznie może karty pokazały ogólną aurę listopadową. Praca na etacie - IV cesarz, As buław, 4 denary - Ładne karty, stabilnie, coś może Ci się udać Relacja z S (handlowiec w pracy) - 8 denarów, paź buław, II kapłanka Pracowicie będzie i energicznie, a przy tym wszystkim zachowasz spokój Relacja z W (handlowiec w pracy) - 7 denarów, 7 mieczy, 10 mieczy, król mieczy, królowa mieczy, XIX słońce - Hu hu, dość chłodne relacje widać są między Wami, ale nie będzie aż tak źle, jak Ci się wydaje. Poszukiwania nowej pracy - rycerz pucharów, paź pucharów, XIV umiarkowanie - Jakaś rozmowa może być, ale na efekty chyba przyjdzie Ci poczekać Finanse - 4 pucharów, I mag, 5 mieczy - No jakaś rozmowa się zaznacza i nie będziesz zadowolona. Nie znoszę 5 Mieczy ;/. Odchudzanie - 2 pucharów, paź denarów, 6 buław Możesz kogoś poznać na tej siłce, będzie miło i sympatycznie. Będziesz zadowolona, sukces możliwy Czego się nie spodziewam - rycerz mieczy, głupiec, 4 buław - Jakaś domówka może, coś będzie na spontana zorganizowane . Może to te z być przyjemna rozmowa w domowych pieleszach . Kochana, dobrego miesiąca! Cytuj
szarotka1 Napisano 31 Października 2016 Napisano 31 Października 2016 Dom i rodzina - 8 mieczy, eremita, 3 mieczy Poczucie osamotnienia albo jakaś smutna wiadomość dotycząca starszej osoby z rodziny. Praca na etacie - IV cesarz, As buław, 4 denary Stabilizacja w pracy, zamknięcie jakiegoś projektu. Relacja z S (handlowiec w pracy) - 8 denarów, paź buław, II kapłanka Zapowiada się na to, że będziecie zawaleni pracą. Czekają was rozmowy podczas których zachowasz dystans i spokój. Pewne sprawy zachowasz tylko dla siebie i nie będziesz zbyt wylewna. Relacja z W (handlowiec w pracy) - 7 denarów, 7 mieczy, 10 mieczy, król mieczy, królowa mieczy, XIX słońce - Będziesz mu się bacznie przyglądać w oczekiwaniu na jakiś nieuczciwy krok względem ciebie. Postanowisz zakończyć nieprzyjemne dla ciebie sytuacje podejmując rozmowę z tym handlowcem jak równy z równym. Poszukiwania nowej pracy - rycerz pucharów, paź pucharów, XIV umiarkowanie - Będziesz bardzo emocjonalnie podchodzić do poszukiwań ale póki co nie widać zmian . Finanse - 4 pucharów, I mag, 5 mieczy - Poczujesz się rozczarowana i oszukana. Odchudzanie - 2 pucharów, paź denarów, 6 buław Bedziesz nadal zwracać baczną uwagę na to co jesz i chyba przyniesie to jakiś efekt. Czego się nie spodziewam - rycerz mieczy, głupiec, 4 buław Czeka cię rozmowa na temat jakiś zmian. Być może jakieś wyjście do nowej restauracji. 1 Cytuj
Taya Napisano 1 Listopada 2016 Napisano 1 Listopada 2016 Dom i rodzina - 8 mieczy, eremita, 3 mieczy To pole będzie wymagało od ciebie wiele dodatkowej uwagi w listopadzie. Poczujesz się zakopana w domowych obowiązkach. Będziesz miała ochotę rzucić wszystko w diabły I wyjechać daleko w Bieszczady. Praca na etacie - IV cesarz, As buław, 4 denary Ładnie, może nowe zlecenie / klient wpadną. Relacja z S (handlowiec w pracy) - 8 denarów, paź buław, II kapłanka Dodatkowa praca spowodowana zmianami do wprowadzenia na ostatnią chwilę. Będziesz dobrze dogadywać się z tzm klientem (wyczujesz go). Relacja z W (handlowiec w pracy) - 7 denarów, 7 mieczy, 10 mieczy, król mieczy, królowa mieczy, XIX słońce Klient nastawia sie na coś czego nie dostanie (nie ma tego w umowie). Dla niego interesy to walka na noże, ma nadzieję wykłócić się o coś. Może w tym Słońcu pójdzie po rozum do głowy I troche złagodnieje. Poszukiwania nowej pracy - rycerz pucharów, paź pucharów, XIV umiarkowanie Narazie bezowocne. Finanse - 4 pucharów, I mag, 5 mieczy Rozmowy, ale bez konkretów. Rozczarowanie. Odchudzanie - 2 pucharów, paź denarów, 6 buław To dopiero początki, ale widać twoje zadowolenie. Jeżeli różnicy nie będzie jeszcze widać, to będziesz ją czuła. Czego się nie spodziewam - rycerz mieczy, głupiec, 4 buław Dyskutowanie, planowanie imprezy przerodzi się w spontaniczne wyjście do przyjaciół/rodziny. 1 Cytuj
Mana Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 Dom i rodzina - 8 mieczy, eremita, 3 mieczy Pewne rzeczy będziesz musiała przetrawić sama. Możliwe jakieś sprzeczki czy problemy. Widać tu ruch, sporo myślenia, analizowania. Praca na etacie - IV cesarz, As buław, 4 denary stabilnie, możliwość złagodzenia jakiś starych sporów, czegoś co Cię boli Relacja z S (handlowiec w pracy) - 8 denarów, paź buław, II kapłanka W porządku powinno być, choć możliwe jakieś tajemnice czy jakiś większy dystans. Niby współpraca, ale jakby każdy działał oddzielnie niekoniecznie dzieląc się wszystkimi info. Relacja z W (handlowiec w pracy) - 7 denarów, 7 mieczy, 10 mieczy, król mieczy, królowa mieczy, XIX słońce Zbieranie plonów. Może nawet zakończenie współpracy bądź zamknięcie jakiego etapu, odcięcie od czegoś. Poszukiwania nowej pracy - rycerz pucharów, paź pucharów, XIV umiarkowanie - na razie nic namacalnego, różne emocje, marzenia Finanse - 4 pucharów, I mag, 5 mieczy podchody o coś więcej, poczucie wyobcowania i walka o swoje Odchudzanie - 2 pucharów, paź denarów, 6 buław powoli i do przodu Czego się nie spodziewam - rycerz mieczy, głupiec, 4 buław ruch tu widać. Nowe początki i stawianie swojego "szałasu" ;P Jakiś mężczyzna też może powiedzieć coś co Cię bardzo zaskoczy i ukarze wszystko w zupełnie innym świetle. 1 Cytuj
Trida Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 Dom i rodzina - 8 mieczy, eremita, 3 mieczy A ja powiem, ze na moje oko rodzina CI się pochoruje i jako dzielna matka „sama” zostaniesz na placu boju – bo ktoś musi. Da o sobie znać przemęczenie. I pod koniec listopada będziesz miała dość wszystkiego. Także strata owszem ale energii Praca na etacie - IV cesarz, As buław, 4 denary - I tu też bd się działo, nowe zlecenia itd., które nałożą kolejne myśli. Ogólnie praca nie nudna ale nie będziesz wiedziała „gdzie ręce włożyć”, co zacznie Cię denerwować, bo raczej nie przełoży się to na finanse. Relacja z S (handlowiec w pracy) - 8 denarów, paź buław, II kapłanka Służbowe…? Nie bardzo wiem, kim jest S (zgaduję, że romans). Będzie kilka wiadomości ale nic więcej. Nie będzie na to czasu. Relacja z W (handlowiec w pracy) - 7 denarów, 7 mieczy, 10 mieczy, król mieczy, królowa mieczy, XIX słońce Współpraca handlowa / zawodowa. Dużo informacji, rozmów, pertraktacji. Poszukiwania nowej pracy - rycerz pucharów, paź pucharów, XIV umiarkowanie Nie bd miała na to czasu i siły, na moje oko – zawieszone. Finanse - 4 pucharów, I mag, 5 mieczy Żadnych zmian, powiedziałabym, że może jakiś mały wpływ z dodatkowej działalności ale zaraz po nim – niespodziewany wydatek. Odchudzanie - 2 pucharów, paź denarów, 6 buław O tu się coś fajnie może ruszyć Czego się nie spodziewam - rycerz mieczy, głupiec, 4 buław Powiedziałabym, że jakaś rozmowa ale stawiałabym na coś w domu / pracy. Możliwa oferta pracy taka o, od znajomego czy cos. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 Dom i rodzina - 8 mieczy, eremita, 3 mieczy coś Cię zablokuje, zaczniesz szukać wyjścia z trudnej sytuacji, nie ustąpisz, ale w tym miesiącu możesz tego celu nie osiągnąć Może będziesz się z kimś często kontaktować przez komputer poszukiwania rozwiązania w Internecie 8+3=11 -> Siła + Eremita - spokój ducha, opanowanie emocji, więcej bierności w działaniach, tzn. inni mogą Cię tak odbierać może też wycofanie się albo niemożność podjęcie decyzji, poczucie, że jest się zapędzonym do rogu Praca na etacie - IV cesarz, As buław, 4 denary stabilnie, stała pensja, będziesz się jej mocno trzymać, może nawet będziesz zazdrosna albo byłabyś o kogoś nowego, widać, że nie dasz sobie łatwo tego odebrać Relacja z S (handlowiec w pracy) - 8 denarów, paź buław, II kapłanka ok, powoli do przodu, może jakiś komplement, masz dużo wiedzy i zapału (albo to z jego strony) jak macie jakieś zadanie, dacie radę kontakt powienien przebiegać płynnie i w miłej atmosferze Relacja z W (handlowiec w pracy) - 7 denarów, 7 mieczy, 10 mieczy, król mieczy, królowa mieczy, XIX słońce tutaj widać nieporoumienie, może wolałabyś go unikać, zachowanie pokerowej twarzy, może zakończycie ze są współpracę? w 7 denarach wiesz na co, możesz liczyć, widzisz już tej współpracy owoce 7 mieczy + 10 mieczy - zbierzesz informacje, zagrasz strategicznie, aby się od niego uwolnić Król mieczy + Królowa mieczy - spięcie jak nic... każde swoje i w swoją stronę XIX Słońce - sytuacja się wyklaruje 7 mieczy + 10 mieczy + Król/Królowa mieczy - nadzieja (77+10=17) na oderwanie się od siebie 7 denarów + XIX Słońce - może nad tym "ogrodem" zaświeci Słońce, co sprawi, że albo "owoce" staną się jeszcze piękniejsze, albo uschną i wyrzucisz je Poszukiwania nowej pracy - rycerz pucharów, paź pucharów, XIV umiarkowanie wiadomości się szykują A może jeszcze rozmowa kwalifikacyjna W umiarkowaniu przyjdzie Ci jeszcze poczekać, ale będziesz cierpliwa, dasz radę może być tak: wiadomość w tym miesiącu, a zaproszenie już w gr Finanse - 4 pucharów, I mag, 5 mieczy niezadowolenie i kombinowanie szukanie drugiego wyjscia przez komputer, może zaczniesz coś sprzedawać, pozbywać się starych rzeczy/książek/mebli Odchudzanie - 2 pucharów, paź denarów, 6 buław widać, że wszystko sobie zaplanowałaś, powinno się udać Czego się nie spodziewam - rycerz mieczy, głupiec, 4 buław wiadomości zaproszenia dobrej zabawy w czterech ścianach Cytuj
Iwka78 Napisano 5 Grudnia 2016 Autor Napisano 5 Grudnia 2016 ***WERYFIKACJA*** Linkinia Dom i rodzina - 8 mieczy, eremita, 3 mieczyRzeczywiście karty nie napawają entuzjazmem, ale pomyślmy. Może pokazał się czas zadumy, smutku, związany ze Wszystkimi Świętymi? Możesz też być zmęczona pracą, co pokazał Eremita i w domu będziesz szukała odpoczynku. Coś nie ułoży się tak, jakbyś chciała (3 mieczy). Praca na etacie - IV cesarz, As buław, 4 denary Dobrze. Coś Cię nawet ucieszy, może tak jak piszesz uda się zyskać więcej pieniążków. Relacja z S (handlowiec w pracy) - 8 denarów, paź buław, II kapłanka - będę skupiać się na pracy, będzie jej dużo, szykują się nadgodziny, będzie energicznie, myślę, że będę dla niego chłodna Relacja oparta na pracy, pan ma chyba jakąś kobietę. Nie widać między wami kłótni, nieporozumień, będzie w porządku. Relacja z W (handlowiec w pracy) - 7 denarów, 7 mieczy, 10 mieczy, król mieczy, królowa mieczy, XIX słońce Oj... Powiedziałabym, że początek miesiąca będzie spokojny, ale już będziesz czuła pod skóra, że długo to nie potrwa. Kolejne karty mówią o spięciu między wami i przykrościami... Słońce na końcu daje nadzieję na kompromis, zgodę. Poszukiwania nowej pracy - rycerz pucharów, paź pucharów, XIV umiarkowanie Możesz znaleźć ogłoszenie, pójść na rozmowę kwalifikacyjną, ale w tym miesiącu nie podpiszesz nowej umowy. Finanse - 4 pucharów, I mag, 5 mieczy To co piszesz plus możesz już myśleć o świętach, związanych z nimi wydatkach. Może też w domu będzie trzeba coś kupić, pokombinować z dobrym zagospodarowaniem finansów. Odchudzanie - 2 pucharów, paź denarów, 6 buław Super, ja też się za siebie biorę, wczoraj zaczęłam, daję sobie listopad na powrót do wymarzonej sylwetki 2 kielichów pokazuje, że spodobają Ci się zajęcia, może nawet nawiążesz nową znajomość (2 pucharów + paź denarów, student/studentka?, ktoś jeszcze uczący się). 6 buław wiele osób czyta jako kartę sukcesu, mam nadzieję, że to właśnie pokazuje - silną wolę i zadowolenie Czego się nie spodziewam - rycerz mieczy, głupiec, 4 buław Może wieczór z mężem, przyjaciółmi, jakaś impreza (ostatki), spontaniczna decyzja, by iść i się pobawić. Inez Dom i rodzina - 8 mieczy, eremita, 3 mieczy być może jakieś zranienie, smutek z powodu starszej osoby w rodzinie? Praca na etacie - IV cesarz, As buław, 4 denary w pracy bez zmian, bez szału, ale i stabilnie Relacja z S (handlowiec w pracy) - 8 denarów, paź buław, II kapłanka relacja typowow zawodowa, on może Ciebie wesoło zagadywac, Ty pozostaniesz milcząca i niedostepna Relacja z W (handlowiec w pracy) - 7 denarów, 7 mieczy, 10 mieczy, król mieczy, królowa mieczy, XIX słońce to ten ch.., co Cie oszukał? Nie lubie go, mimo że go nie znam. Moze klamać, lub nawet siac plotki, widac tu nawet poważna kłótnię miedzy Wami, powiesz mu prawdopodobnie co o nim myślisz Poszukiwania nowej pracy - rycerz pucharów, paź pucharów, XIV umiarkowanie będziesz sobie spokojnie szukać ciekawych ofert, ale chyba nic specjalnego się nie trafi Finanse - 4 pucharów, I mag, 5 mieczy chyba szykuje się powtórka z rozrywki z handlowcem W, stąd ta kłótnia wyzej Odchudzanie - 2 pucharów, paź denarów, 6 buław jak dla mnie to ze 2 kg zrzucisz przynajmniej Czego się nie spodziewam - rycerz mieczy, głupiec, 4 buław kłótni z W i tego, ze wyjdzie na Twoje Caitriona Dom i rodzina - 8 mieczy, eremita, 3 mieczy - No jakieś problemy mogą się pojawić, a Ty będziesz chciała się wyciszyć . I faktycznie może karty pokazały ogólną aurę listopadową.Praca na etacie - IV cesarz, As buław, 4 denary - Ładne karty, stabilnie, coś może Ci się udać Relacja z S (handlowiec w pracy) - 8 denarów, paź buław, II kapłanka Pracowicie będzie i energicznie, a przy tym wszystkim zachowasz spokój Relacja z W (handlowiec w pracy) - 7 denarów, 7 mieczy, 10 mieczy, król mieczy, królowa mieczy, XIX słońce - Hu hu, dość chłodne relacje widać są między Wami, ale nie będzie aż tak źle, jak Ci się wydaje. Poszukiwania nowej pracy - rycerz pucharów, paź pucharów, XIV umiarkowanie - Jakaś rozmowa może być, ale na efekty chyba przyjdzie Ci poczekać Finanse - 4 pucharów, I mag, 5 mieczy - No jakaś rozmowa się zaznacza i nie będziesz zadowolona. Nie znoszę 5 Mieczy ;/. Odchudzanie - 2 pucharów, paź denarów, 6 buław Możesz kogoś poznać na tej siłce, będzie miło i sympatycznie. Będziesz zadowolona, sukces możliwy Czego się nie spodziewam - rycerz mieczy, głupiec, 4 buław - Jakaś domówka może, coś będzie na spontana zorganizowane . Może to te z być przyjemna rozmowa w domowych pieleszach . Szarotka1 Dom i rodzina - 8 mieczy, eremita, 3 mieczyPoczucie osamotnienia albo jakaś smutna wiadomość dotycząca starszej osoby z rodziny. Praca na etacie - IV cesarz, As buław, 4 denary Stabilizacja w pracy, zamknięcie jakiegoś projektu. Relacja z S (handlowiec w pracy) - 8 denarów, paź buław, II kapłanka Zapowiada się na to, że będziecie zawaleni pracą. Czekają was rozmowy podczas których zachowasz dystans i spokój. Pewne sprawy zachowasz tylko dla siebie i nie będziesz zbyt wylewna. Relacja z W (handlowiec w pracy) - 7 denarów, 7 mieczy, 10 mieczy, król mieczy, królowa mieczy, XIX słońce - Będziesz mu się bacznie przyglądać w oczekiwaniu na jakiś nieuczciwy krok względem ciebie. Postanowisz zakończyć nieprzyjemne dla ciebie sytuacje podejmując rozmowę z tym handlowcem jak równy z równym. Poszukiwania nowej pracy - rycerz pucharów, paź pucharów, XIV umiarkowanie - Będziesz bardzo emocjonalnie podchodzić do poszukiwań ale póki co nie widać zmian . Finanse - 4 pucharów, I mag, 5 mieczy - Poczujesz się rozczarowana i oszukana. Odchudzanie - 2 pucharów, paź denarów, 6 buław Bedziesz nadal zwracać baczną uwagę na to co jesz i chyba przyniesie to jakiś efekt. Czego się nie spodziewam - rycerz mieczy, głupiec, 4 buław Czeka cię rozmowa na temat jakiś zmian. Być może jakieś wyjście do nowej restauracji. Taya Dom i rodzina - 8 mieczy, eremita, 3 mieczyTo pole będzie wymagało od ciebie wiele dodatkowej uwagi w listopadzie. Poczujesz się zakopana w domowych obowiązkach. Będziesz miała ochotę rzucić wszystko w diabły I wyjechać daleko w Bieszczady. Praca na etacie - IV cesarz, As buław, 4 denary Ładnie, może nowe zlecenie / klient wpadną. Relacja z S (handlowiec w pracy) - 8 denarów, paź buław, II kapłanka Dodatkowa praca spowodowana zmianami do wprowadzenia na ostatnią chwilę. Będziesz dobrze dogadywać się z tzm klientem (wyczujesz go). Relacja z W (handlowiec w pracy) - 7 denarów, 7 mieczy, 10 mieczy, król mieczy, królowa mieczy, XIX słońce Klient nastawia sie na coś czego nie dostanie (nie ma tego w umowie). Dla niego interesy to walka na noże, ma nadzieję wykłócić się o coś. Może w tym Słońcu pójdzie po rozum do głowy I troche złagodnieje. Poszukiwania nowej pracy - rycerz pucharów, paź pucharów, XIV umiarkowanie Narazie bezowocne. Finanse - 4 pucharów, I mag, 5 mieczy Rozmowy, ale bez konkretów. Rozczarowanie. Odchudzanie - 2 pucharów, paź denarów, 6 buław To dopiero początki, ale widać twoje zadowolenie. Jeżeli różnicy nie będzie jeszcze widać, to będziesz ją czuła. Czego się nie spodziewam - rycerz mieczy, głupiec, 4 buław Dyskutowanie, planowanie imprezy przerodzi się w spontaniczne wyjście do przyjaciół/rodziny. Yumeko Dom i rodzina - 8 mieczy, eremita, 3 mieczy Pewne rzeczy będziesz musiała przetrawić sama. Możliwe jakieś sprzeczki czy problemy. Widać tu ruch, sporo myślenia, analizowania. Praca na etacie - IV cesarz, As buław, 4 denary stabilnie, możliwość złagodzenia jakiś starych sporów, czegoś co Cię boli Relacja z S (handlowiec w pracy) - 8 denarów, paź buław, II kapłanka W porządku powinno być, choć możliwe jakieś tajemnice czy jakiś większy dystans. Niby współpraca, ale jakby każdy działał oddzielnie niekoniecznie dzieląc się wszystkimi info. Relacja z W (handlowiec w pracy) - 7 denarów, 7 mieczy, 10 mieczy, król mieczy, królowa mieczy, XIX słońce Zbieranie plonów. Może nawet zakończenie współpracy bądź zamknięcie jakiego etapu, odcięcie od czegoś. Poszukiwania nowej pracy - rycerz pucharów, paź pucharów, XIV umiarkowanie - na razie nic namacalnego, różne emocje, marzenia Finanse - 4 pucharów, I mag, 5 mieczy podchody o coś więcej, poczucie wyobcowania i walka o swoje Odchudzanie - 2 pucharów, paź denarów, 6 buław powoli i do przodu Czego się nie spodziewam - rycerz mieczy, głupiec, 4 buław ruch tu widać. Nowe początki i stawianie swojego "szałasu" ;P Jakiś mężczyzna też może powiedzieć coś co Cię bardzo zaskoczy i ukarze wszystko w zupełnie innym świetle. Trida Cytat Zamieszczone przez Iwka78 Zobacz postaDom i rodzina - 8 mieczy, eremita, 3 mieczy A ja powiem, ze na moje oko rodzina CI się pochoruje i jako dzielna matka „sama” zostaniesz na placu boju – bo ktoś musi. Da o sobie znać przemęczenie. I pod koniec listopada będziesz miała dość wszystkiego. Także strata owszem ale energii Cytat Zamieszczone przez Iwka78 Zobacz posta Praca na etacie - IV cesarz, As buław, 4 denary - I tu też bd się działo, nowe zlecenia itd., które nałożą kolejne myśli. Ogólnie praca nie nudna ale nie będziesz wiedziała „gdzie ręce włożyć”, co zacznie Cię denerwować, bo raczej nie przełoży się to na finanse. Cytat Zamieszczone przez Iwka78 Zobacz posta Relacja z S (handlowiec w pracy) - 8 denarów, paź buław, II kapłanka Służbowe…? Nie bardzo wiem, kim jest S (zgaduję, że romans). Będzie kilka wiadomości ale nic więcej. Nie będzie na to czasu. Cytat Zamieszczone przez Iwka78 Zobacz posta Relacja z W (handlowiec w pracy) - 7 denarów, 7 mieczy, 10 mieczy, król mieczy, królowa mieczy, XIX słońce Współpraca handlowa / zawodowa. Dużo informacji, rozmów, pertraktacji. Cytat Zamieszczone przez Iwka78 Zobacz posta Poszukiwania nowej pracy - rycerz pucharów, paź pucharów, XIV umiarkowanie Nie bd miała na to czasu i siły, na moje oko – zawieszone. Cytat Zamieszczone przez Iwka78 Zobacz posta Finanse - 4 pucharów, I mag, 5 mieczy Żadnych zmian, powiedziałabym, że może jakiś mały wpływ z dodatkowej działalności ale zaraz po nim – niespodziewany wydatek. Cytat Zamieszczone przez Iwka78 Zobacz posta Odchudzanie - 2 pucharów, paź denarów, 6 buław O tu się coś fajnie może ruszyć Cytat Zamieszczone przez Iwka78 Zobacz posta Czego się nie spodziewam - rycerz mieczy, głupiec, 4 buław Powiedziałabym, że jakaś rozmowa ale stawiałabym na coś w domu / pracy. Możliwa oferta pracy taka o, od znajomego czy cos. Euterpe Dom i rodzina - 8 mieczy, eremita, 3 mieczycoś Cię zablokuje, zaczniesz szukać wyjścia z trudnej sytuacji, nie ustąpisz, ale w tym miesiącu możesz tego celu nie osiągnąć Może będziesz się z kimś często kontaktować przez komputer poszukiwania rozwiązania w Internecie 8+3=11 -> Siła + Eremita - spokój ducha, opanowanie emocji, więcej bierności w działaniach, tzn. inni mogą Cię tak odbierać może też wycofanie się albo niemożność podjęcie decyzji, poczucie, że jest się zapędzonym do rogu Praca na etacie - IV cesarz, As buław, 4 denary stabilnie, stała pensja, będziesz się jej mocno trzymać, może nawet będziesz zazdrosna albo byłabyś o kogoś nowego, widać, że nie dasz sobie łatwo tego odebrać Relacja z S (handlowiec w pracy) - 8 denarów, paź buław, II kapłanka ok, powoli do przodu, może jakiś komplement, masz dużo wiedzy i zapału (albo to z jego strony) jak macie jakieś zadanie, dacie radę kontakt powienien przebiegać płynnie i w miłej atmosferze Relacja z W (handlowiec w pracy) - 7 denarów, 7 mieczy, 10 mieczy, król mieczy, królowa mieczy, XIX słońce tutaj widać nieporoumienie, może wolałabyś go unikać, zachowanie pokerowej twarzy, może zakończycie ze są współpracę? w 7 denarach wiesz na co, możesz liczyć, widzisz już tej współpracy owoce 7 mieczy + 10 mieczy - zbierzesz informacje, zagrasz strategicznie, aby się od niego uwolnić Król mieczy + Królowa mieczy - spięcie jak nic... każde swoje i w swoją stronę XIX Słońce - sytuacja się wyklaruje 7 mieczy + 10 mieczy + Król/Królowa mieczy - nadzieja (77+10=17) na oderwanie się od siebie 7 denarów + XIX Słońce - może nad tym "ogrodem" zaświeci Słońce, co sprawi, że albo "owoce" staną się jeszcze piękniejsze, albo uschną i wyrzucisz je Poszukiwania nowej pracy - rycerz pucharów, paź pucharów, XIV umiarkowanie wiadomości się szykują A może jeszcze rozmowa kwalifikacyjna W umiarkowaniu przyjdzie Ci jeszcze poczekać, ale będziesz cierpliwa, dasz radę może być tak: wiadomość w tym miesiącu, a zaproszenie już w gr Finanse - 4 pucharów, I mag, 5 mieczy niezadowolenie i kombinowanie szukanie drugiego wyjscia przez komputer, może zaczniesz coś sprzedawać, pozbywać się starych rzeczy/książek/mebli Odchudzanie - 2 pucharów, paź denarów, 6 buław widać, że wszystko sobie zaplanowałaś, powinno się udać Czego się nie spodziewam - rycerz mieczy, głupiec, 4 buław wiadomości zaproszenia dobrej zabawy w czterech ścianach Kochani, wszystkim Wam bardzo, bardzo dziękuję:-) Napiszę Wam ciekawostkę, co tutaj Dom i rodzina - 8 mieczy, eremita, 3 mieczy pokazały karty - jakiś gówniarz, który nie ma prawa jazdy, pokłócił się z ojcem i chciał jemu zrobić na złość. I tak mu zrobił na złość, że po kryjomu zabrał ojca samochód i rozpędził się na mojej drodze, po czym odbił się od drzewa i centralnie wjechał w moje ogrodzenie, które po prost zniszczył... i prawdopodobnie będę musiała założyć sprawę w sądzie, bo on był nieletni:-( a jak był nieletni, to nie ma z kogo ściągnąć kasy...:-( Relacja z S (handlowiec w pracy) - 8 denarów, paź buław, II kapłanka z tym człowiekiem nie łączy mnie nic poza pracą, nie cierpię go... jest mega fałszywy... ostatnio nawet inni Arabowie donoszą mi, że on się źle o mnie wyraża do nich... Relacja z W (handlowiec w pracy) - 7 denarów, 7 mieczy, 10 mieczy, król mieczy, królowa mieczy, XIX słońce mieliśmy spięcie... ale on bardzo zabiega o tą relację i wyjaśniliśmy sobie wszystko, ale nie ufam mu... Odchudzanie - 2 pucharów, paź denarów, 6 buław- jestem baaardzo zadowolona! i siłownia to był strzał w dziesiątkę! Może nie ma efektów typu 4kg w miesiąc, ale są takie efekty, że ja je sama czuję, więc uważam, że jest dobrze. Cały miesiąc udawało mi się chodzić 4x w tygodniu, więc byłam z siebie dumna:-) Gatki minimalnie luźniejsze, choć waga bez zmian. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi