Skocz do zawartości

Facet na horyzoncie?

dancing.rain

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich,

postawiłam dzisiaj rozkład "Krzyż" z pytaniem o to czy spotkam kogoś interesującego w najbliższym czasie, a właściwie czy się zakocham.

Ocena sytuacji, na czym się skupić?

Królowa Denarów

Jestem bierna - może za bardzo, nie zabiegam o facetów ale też ich nie odganiam

Czego nie robić?

Rycerz Kielichów

Nie powinnam być powierzchowna jeśli chodzi o wybory uczuciowe, nie dać się nabrać na puste słowa i obiernice

Co robić?

Umiar

Tu wiadomo - zachować spokój i cierpliwość, może spotkam kilku facetów zanim trafię na odpowiedniego? Zanim nastąpi progres w sferze uczuciowej powinnam pogodzić się z sobą

Rezultat, co będzie?

Rycerz buław

Czyli jednak pojawi się jakiś mężczyzna, może poznam go poprzez pracę?

Prawie same karty dworskie które mam zwykle problem zinterpretować. Co sądzicie? Z góry wielkie dzięki

Napisano

Królowa denarów zawsze kojarzy mi się z kobietą elegancką, zadbaną, zadowoloną ze swojego ciała i umysłu. Powinnaś zadbać o siebie, wyglądać ładnie zawsze i wszędzie, bo nigdy nie wiadomo :) Nie czuj się źle z powodu samotności, znajdź plusy tej sytuacji i je wykorzystaj.

Nie podrywaj, poczekaj, pan sam się znajdzie i to taki, który będzie o Ciebie zabiegał. Karty są dobre, wszystkiego dobrego :)

Napisano

Ocena sytuacji, na czym się skupić? Królowa Denarów

dla mnie to karta inwestowania w siebie: ubrania, kosmetyki, hobby, kursy, no i oczywiście praca :)

ta karta mówi, abyś skupila się na swojej kobiecości od praktycznej strony

Czego nie robić? Rycerz Kielichów

nie oczekuj księcia z bajki, który wyczaruje się z powietrza i zagra pod oknem

Co robić? Umiarkowanie

zachowaj spokój, nie daj się ponieść emocjom, działaj ostrożnie, ale też nie stój tak cały czas z boku, rób swoje i nie bądź nachalna

Rezultat, co będzie? Rycerz buław

Mnie pokazał pana, który tak o mnie zabiegał, że nie dało się nie zauważyć :D

Zdecydowanie ktoś się powinien pojawić

Jaki jest dla Ciebie najbliższy czas?

Napisano

Dzięki dziewczyny:)

Czuję że dojrzałam w końcu do związku stąd moje pytanie. W finansach się u mnie poprawiło więc nie powiem, korzystam i inwestuje w siebie:)

Najbliższy czas to dla mnie do 3 miesięcy, powinnam być chyba bardziej konkretna na przyszłość.

Napisano

przypomniało mi się coś jeszcze odnośnie królowej denarów:

kobieta taktowna, z klasą, dba o otoczenie, ludzie dobrze się przy niej czują, potrafi wyjść z twarzą w każdej sytuacji, jest przedsiębiorcza, działa rozważnie, ale lubi też dopieszczać swoje zmysły: dotyk, słuch, smak, wzrok itd.

Napisano

Ocena sytuacji, na czym się skupić?

Królowa Denarów

Jesteś ładna, zadbana, dobrze ubrana, dobrze ogólnie osadzona w materii :)

Czego nie robić?

Rycerz Kielichów

Nie snuć marzeń może i nie idealizować facetów, bo ideałów brak ;)

Co robić?

Umiar

Podjeść ze spokojem. Zaczekać po prostu.

Rezultat, co będzie?

Rycerz buław

Pojawi się jakiś energiczny facet, może mieć zaznaczony żywioł ognia w horoskopie.

Powodzenia i wszystkiego dobrego :)

Napisano

Na czym się skupić?Na sobie! Powinnaś poczekać spokojnie i nie zabiegać sama ,bo w końcu pojawi się jakiś Rycerz :-)

Napisano

Skup się na sobie, swoich potrzebach, tym byś dobrze się czuła w swojej skórze. Zajmij tym co masz się zająć ;)

Nie twórz w swej wyobraźni jakiś dziwnych wizji. Nie wyobrażaj sobie ani księcia z bajki ani jakiś czarnych scenariuszy. Trzymaj emocje i pragnienia na wodzy.

Ważna jest równowaga. Skup się swym wnętrzu. Czego Ci teraz najbardziej potrzeba?

Co będzie? Widać z jednej strony słomiany zapał, z drugiej pewien ruch i sporo pragnień. Rycerz to osoba pełna energii i zapału.