dancing.rain Napisano 31 Października 2016 Napisano 31 Października 2016 Witam wszystkich, postawiłam dzisiaj rozkład "Krzyż" z pytaniem o to czy spotkam kogoś interesującego w najbliższym czasie, a właściwie czy się zakocham. Ocena sytuacji, na czym się skupić? Królowa Denarów Jestem bierna - może za bardzo, nie zabiegam o facetów ale też ich nie odganiam Czego nie robić? Rycerz Kielichów Nie powinnam być powierzchowna jeśli chodzi o wybory uczuciowe, nie dać się nabrać na puste słowa i obiernice Co robić? Umiar Tu wiadomo - zachować spokój i cierpliwość, może spotkam kilku facetów zanim trafię na odpowiedniego? Zanim nastąpi progres w sferze uczuciowej powinnam pogodzić się z sobą Rezultat, co będzie? Rycerz buław Czyli jednak pojawi się jakiś mężczyzna, może poznam go poprzez pracę? Prawie same karty dworskie które mam zwykle problem zinterpretować. Co sądzicie? Z góry wielkie dzięki Cytuj
Gość Linkinia Napisano 31 Października 2016 Napisano 31 Października 2016 Królowa denarów zawsze kojarzy mi się z kobietą elegancką, zadbaną, zadowoloną ze swojego ciała i umysłu. Powinnaś zadbać o siebie, wyglądać ładnie zawsze i wszędzie, bo nigdy nie wiadomo Nie czuj się źle z powodu samotności, znajdź plusy tej sytuacji i je wykorzystaj. Nie podrywaj, poczekaj, pan sam się znajdzie i to taki, który będzie o Ciebie zabiegał. Karty są dobre, wszystkiego dobrego Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Października 2016 Napisano 31 Października 2016 Ocena sytuacji, na czym się skupić? Królowa Denarów dla mnie to karta inwestowania w siebie: ubrania, kosmetyki, hobby, kursy, no i oczywiście praca ta karta mówi, abyś skupila się na swojej kobiecości od praktycznej strony Czego nie robić? Rycerz Kielichów nie oczekuj księcia z bajki, który wyczaruje się z powietrza i zagra pod oknem Co robić? Umiarkowanie zachowaj spokój, nie daj się ponieść emocjom, działaj ostrożnie, ale też nie stój tak cały czas z boku, rób swoje i nie bądź nachalna Rezultat, co będzie? Rycerz buław Mnie pokazał pana, który tak o mnie zabiegał, że nie dało się nie zauważyć Zdecydowanie ktoś się powinien pojawić Jaki jest dla Ciebie najbliższy czas? Cytuj
dancing.rain Napisano 31 Października 2016 Autor Napisano 31 Października 2016 Dzięki dziewczyny:) Czuję że dojrzałam w końcu do związku stąd moje pytanie. W finansach się u mnie poprawiło więc nie powiem, korzystam i inwestuje w siebie:) Najbliższy czas to dla mnie do 3 miesięcy, powinnam być chyba bardziej konkretna na przyszłość. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Października 2016 Napisano 31 Października 2016 przypomniało mi się coś jeszcze odnośnie królowej denarów: kobieta taktowna, z klasą, dba o otoczenie, ludzie dobrze się przy niej czują, potrafi wyjść z twarzą w każdej sytuacji, jest przedsiębiorcza, działa rozważnie, ale lubi też dopieszczać swoje zmysły: dotyk, słuch, smak, wzrok itd. Cytuj
Gość Lianna Napisano 1 Listopada 2016 Napisano 1 Listopada 2016 Ocena sytuacji, na czym się skupić? Królowa Denarów Jesteś ładna, zadbana, dobrze ubrana, dobrze ogólnie osadzona w materii Czego nie robić? Rycerz Kielichów Nie snuć marzeń może i nie idealizować facetów, bo ideałów brak Co robić? Umiar Podjeść ze spokojem. Zaczekać po prostu. Rezultat, co będzie? Rycerz buław Pojawi się jakiś energiczny facet, może mieć zaznaczony żywioł ognia w horoskopie. Powodzenia i wszystkiego dobrego Cytuj
patrycja3791 Napisano 1 Listopada 2016 Napisano 1 Listopada 2016 Na czym się skupić?Na sobie! Powinnaś poczekać spokojnie i nie zabiegać sama ,bo w końcu pojawi się jakiś Rycerz :-) Cytuj
Mana Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 Skup się na sobie, swoich potrzebach, tym byś dobrze się czuła w swojej skórze. Zajmij tym co masz się zająć Nie twórz w swej wyobraźni jakiś dziwnych wizji. Nie wyobrażaj sobie ani księcia z bajki ani jakiś czarnych scenariuszy. Trzymaj emocje i pragnienia na wodzy. Ważna jest równowaga. Skup się swym wnętrzu. Czego Ci teraz najbardziej potrzeba? Co będzie? Widać z jednej strony słomiany zapał, z drugiej pewien ruch i sporo pragnień. Rycerz to osoba pełna energii i zapału. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi