Skocz do zawartości

November

Taya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem w związku, pracuję, obecnie w delegacji. Będę starać się o awans. Kart między pytaniami nie tasowałam.

Aura - XII Wisielec, 4 Kielichy, X Koło // XIV Umiarkowanie

Zostaję do 18.11. Będę czuć się uwięziona, może pogoda uziemi mnie w hotelu na dobre. Będę tęsknić. Mimo to ten miesiąc wypadnie korzystnie.

Uczucia - Rydwan, Król Buław, 10 Buław // XVIII Księżyc

Po powrocie będzie gorąco. Ale też ta rozłąka mnie zmęczy.

Dom - 6 Monet, 5 Monet, Król Mieczy // XVIII Księżyc

Znowu tęsknota wyłazi. Może jak wrócę coś jeszcze poprawię, doupiększam. Będę planować co zrobię, jak już będę na miejscu.

Praca - As Monet, VIII Sprawiedliwość, 7 Monet // XIV Umiarkowanie

Jak nic dostanę nowe zadania (ale po to mnie tu szkolą). Moje wysiłki zostaną wynagrodzone.

Najważniejsze wydarzenie - 10 Monet, V Arcykapłan, 5 Buław // VIII Sprawiedliwość

Jak nic powrót! Na dalszym planie rekrutacja.

Trochę monotematycznie ten rozkład wyszedł. Skróciłam wersję rozkładu miesięcznego, a I tak mam wrażenie, że karty mówią w kółko to samo, tylko ta tęsknota I praca.

Witam po przerwie!

Napisano

widać, że jesteś w czymś zawieszona i to zatrzymanie powoduje rozczarowanie, ale widać dalej zmianę losu, więc coś świat Ci przyniesie

będzie namiętnie, pan będzie okazywał swoje uczucia, możesz też czuć jakieś zmęczenie, w księżycu możliwa jakaś niepewność/nostalgia

mogą też być jakieś wydatki z jakimś miejscem, gdzie spędzasz dużo czasu

jest jakaś szansa na zarobek, ale jeszcze nie w tym miesiącu , 7 monet u mnie opóźnia - uczy cierpliwości:-)

Najważniejsze wydarzenie - 10 Monet, V Arcykapłan, 5 Buław // VIII Sprawiedliwość

mogą być jakieś wydarzenia związane z domem lub pracą, jakaś rywalizacja też się zaznacza

powodzenia!

• Lubię to! 1
Napisano

Skupienie, pewne zamknięcie, tęsknota i jakaś niespodzianka od losu. Ważna harmonia... być może sprawy po prostu się unormują pod koniec miesiąca i będzie już ok.

Może Cię gdzieś ciągnąć, pragnienie zmian. Możesz mieć jednak zbyt dużo na sobie i może wydawać Ci się to wszystko cięższe niż naprawdę jest. Tu dużo rzeczy, które będą dziać się w Tobie i od tego co wewnątrz różne rzeczy będą miały swój wynik.

Powiedziałabym, że w miarę stabilnie. Tu ważna intuicja i jakby sporo niepokoju w Tobie było. Czas dzielony na różne sprawy.

Nowe możliwości, myślenie, analizowanie i czekanie na efekty dotychczasowych działań bądź już pewne zbieranie owoców.

• Lubię to! 1
Napisano

Trochę chyba jesteś zniechęcona i czekasz na powrót, widać zmianę w tym Kole, potem powinno być spokojnie :)

No będzie energicznie :) Będziesz chyba miała dużo na głowie i nastrój taki dość nostalgiczny, marzycielski.

Tęsknisz za swoim facetem. Księżyc to nostalgia, marzenia, niepokój i średni nastrój.

Jakaś szansa, czy nowe zadanie, widać powolny postęp, dość spokojnie :)

Jakaś rywalizacja w firmie? Tak mi się jakoś te karty kojarzą.

Powodzenia i wszystkiego dobrego ! :)

Napisano

Nic się nie dzieje nananana… Raczej będziesz zajęta sprawami przeszłymi niż czymś nowym, pod koniec listopada może coś się zmienić dopiero.

Mmmm powiedziałabym, ze seks i rozczarowanie tudzież ostre flirty. Ale bez uczuć raczej. Ale namiętny Pan może się trafić ;)

będzą kalkulacje, co mi się przyda, co niekoniecznie. Zastanawianie się, czy na wszystko wystarczy etc.

I chyba jakaś mała kłótnia w domu.

Dobre pieniądze bym powiedziała, jakieś może nowe zlecenia / umowy i to, co robiłaś do tej pory zacznie przynosić plony.

Coś się zmieni, zawalczysz o coś i hmm… wyjdzie na Twoje ;)
  • Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

Aura - XII Wisielec, 4 Kielichy, X Koło

Luz, zniechęcenie/"przejedzenie się", los

to wygląta tak, jakby ten okres spokoju, leniuchowania, siedzenia, odpychania od siebie czegoś/kogoś miał zniknąć i pojawić się na tym miejscu zdarzenia losowe

przez większość miesiąca będziesz mieć kontrolę nad wydarzeniami, później już nie

Uczucia - Rydwan, Król Buław, 10 Buław

zdominowane przez pana :)

każda z tych kart jest nasycona energią: w pierwszej nie usiedzisz w miejscu, w drugiej to on zawładnie Twoim sercem, a w trzeciej będzie ciężko...

Król buław + 10 buław - trudy, brak zaspokojenia spowodowany przez mężczyznę

Rydwan + Król buław - podążanie/pożądanie mężczyzny albo jego zdecydowane ruchy wobec Ciebie

Rydwan + 10 buław - jakbyś przywiozła albo wróciła do stanu, w którym człowiek niesie na sobie dość duży ciężar

może też będziesz zbyt zmęczona, aby zwracać na innych tyle uwagi, co wcześniej

Dom - 6 Monet, 5 Monet, Król Mieczy

na początku jeszcze ok: płacenie rachunków, zakupy, może remont, weźmiecie coś na raty albo pożyczkę, prezenty dla Was albo kogoś, wsparcie finansowe

5 monet + Król mieczy - brak mężczyzny, może tylko kontakt internetowy albo pan odciął się całkowicie, brak uczuć z jego strony

6 monet + król mieczy - rozsądne wydawanie i planowanie wydatków

6 monet + 5 monet - pieniądze mogą szybko uciec...

Praca - As Monet, VIII Sprawiedliwość, 7 Monet

kończysz teraz to szkolenie? jeśli tak, powinno pójść świetnie, wynik zadawalający :)

może premia, prezent, jakiś dodatek może się pojawić

W sprawiedliwości czasami są przeprowadzanie konkretne rozmowy, takie które mogą znacząco wpłynąć na karierę

7 monet to pozytywna karta - zbierzesz dużo, sycących owoców z swoich trudów :)

Najważniejsze wydarzenie - 10 Monet, V Arcykapłan, 5 Buław

- coś związanego z rodziną, informacja, która zakłóci plany, kłótnia, próba zawalczenia

- albo z pracą - czasami 10 denarów może pokazać firmę - szkolenie, sprzeczka, stres, ładowanie energii w naukę, walka o przetrwanie

Napisano (edytowane)

Dziękuje dziewczyny, weryfikacja za miesiąc :kwiatek:

E: Nie mam przycisku do podziękowania pod Twoim postem, Euterpe, nie wiem czemu :<

Edytowane przez Taya
Dopisek
  • Maestro
Napisano

Na początku beztrosko i nawet nudnawo, potem widać jakies nieoczekiwane wydarzenia

Widać kontakty z mężczyzną, ktore po pewnym czasie zaczna Ci wręcz ciążyć. Moze poprzez ogolne przemęczenie zaczniesz czuc sie wszystkim zmęczona.

jakieś spore wydatki na dom się szykują lub ogólnie na życie codziennie, może byc jakas strata, zalanie sąsiadów etc.

Masz szansę byc sprawiedliwie oceniona, doceniona

Twoje intensywne starania o awans, może byc nerwowo i emocjonalnie, ale dasz radę :)

• Lubię to! 1
Gość Linkinia
Napisano

Nudno, smutno, może przeziębisz się, będziesz czekała na powrót.

Gorąco, dobrze, tu nic złego się dziać nie będzie :)

Zainwestujesz w coś do domu, ogólnie tu rysują się wydatki i planowanie.

Dodatkowe pieniążki, zadanie, coś na co czekałaś albo co będzie efektem szkolenia.

Powrót do domu, może awans, nowe obowiązki.

Napisano

Będzie cię dręczyć poczucie zawieszenia i zniechęcenia ale to się zmieni za sprawą wyjazdu.

Jakaś taka cięższa atmosfera się szykuje. Za dużo emocji.

Szykuje się wydatek albo będziesz pożyczać pieniądze od jakiegoś mężczyzny.

Szansa na rozwój zawodowy. Ktoś będzie obserwował twoje poczynania, oceniał wyniki twojej pracy.

Myślę, że czekają cię jakieś zmagania na polu zawodowym.

Powodzenia :)