Taya Napisano 1 Listopada 2016 Napisano 1 Listopada 2016 Jestem w związku, pracuję, obecnie w delegacji. Będę starać się o awans. Kart między pytaniami nie tasowałam. Aura - XII Wisielec, 4 Kielichy, X Koło // XIV Umiarkowanie Zostaję do 18.11. Będę czuć się uwięziona, może pogoda uziemi mnie w hotelu na dobre. Będę tęsknić. Mimo to ten miesiąc wypadnie korzystnie. Uczucia - Rydwan, Król Buław, 10 Buław // XVIII Księżyc Po powrocie będzie gorąco. Ale też ta rozłąka mnie zmęczy. Dom - 6 Monet, 5 Monet, Król Mieczy // XVIII Księżyc Znowu tęsknota wyłazi. Może jak wrócę coś jeszcze poprawię, doupiększam. Będę planować co zrobię, jak już będę na miejscu. Praca - As Monet, VIII Sprawiedliwość, 7 Monet // XIV Umiarkowanie Jak nic dostanę nowe zadania (ale po to mnie tu szkolą). Moje wysiłki zostaną wynagrodzone. Najważniejsze wydarzenie - 10 Monet, V Arcykapłan, 5 Buław // VIII Sprawiedliwość Jak nic powrót! Na dalszym planie rekrutacja. Trochę monotematycznie ten rozkład wyszedł. Skróciłam wersję rozkładu miesięcznego, a I tak mam wrażenie, że karty mówią w kółko to samo, tylko ta tęsknota I praca. Witam po przerwie! Cytuj
Iwka78 Napisano 1 Listopada 2016 Napisano 1 Listopada 2016 Aura - XII Wisielec, 4 Kielichy, X Koło // XIV Umiarkowanie widać, że jesteś w czymś zawieszona i to zatrzymanie powoduje rozczarowanie, ale widać dalej zmianę losu, więc coś świat Ci przyniesie Uczucia - Rydwan, Król Buław, 10 Buław // XVIII Księżyc będzie namiętnie, pan będzie okazywał swoje uczucia, możesz też czuć jakieś zmęczenie, w księżycu możliwa jakaś niepewność/nostalgia Dom - 6 Monet, 5 Monet, Król Mieczy // XVIII Księżyc mogą też być jakieś wydatki z jakimś miejscem, gdzie spędzasz dużo czasu Praca - As Monet, VIII Sprawiedliwość, 7 Monet // XIV Umiarkowanie jest jakaś szansa na zarobek, ale jeszcze nie w tym miesiącu , 7 monet u mnie opóźnia - uczy cierpliwości:-) Najważniejsze wydarzenie - 10 Monet, V Arcykapłan, 5 Buław // VIII Sprawiedliwość mogą być jakieś wydarzenia związane z domem lub pracą, jakaś rywalizacja też się zaznacza powodzenia! 1 Cytuj
Mana Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 Aura - XII Wisielec, 4 Kielichy, X Koło // XIV Umiarkowanie Skupienie, pewne zamknięcie, tęsknota i jakaś niespodzianka od losu. Ważna harmonia... być może sprawy po prostu się unormują pod koniec miesiąca i będzie już ok. Uczucia - Rydwan, Król Buław, 10 Buław // XVIII Księżyc Może Cię gdzieś ciągnąć, pragnienie zmian. Możesz mieć jednak zbyt dużo na sobie i może wydawać Ci się to wszystko cięższe niż naprawdę jest. Tu dużo rzeczy, które będą dziać się w Tobie i od tego co wewnątrz różne rzeczy będą miały swój wynik. Dom - 6 Monet, 5 Monet, Król Mieczy // XVIII Księżyc Powiedziałabym, że w miarę stabilnie. Tu ważna intuicja i jakby sporo niepokoju w Tobie było. Czas dzielony na różne sprawy. Praca - As Monet, VIII Sprawiedliwość, 7 Monet // XIV Umiarkowanie Nowe możliwości, myślenie, analizowanie i czekanie na efekty dotychczasowych działań bądź już pewne zbieranie owoców. 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 Aura - XII Wisielec, 4 Kielichy, X Koło // XIV Umiarkowanie Trochę chyba jesteś zniechęcona i czekasz na powrót, widać zmianę w tym Kole, potem powinno być spokojnie Uczucia - Rydwan, Król Buław, 10 Buław // XVIII Księżyc No będzie energicznie Będziesz chyba miała dużo na głowie i nastrój taki dość nostalgiczny, marzycielski. Dom - 6 Monet, 5 Monet, Król Mieczy // XVIII Księżyc Tęsknisz za swoim facetem. Księżyc to nostalgia, marzenia, niepokój i średni nastrój. Praca - As Monet, VIII Sprawiedliwość, 7 Monet // XIV Umiarkowanie Jakaś szansa, czy nowe zadanie, widać powolny postęp, dość spokojnie Najważniejsze wydarzenie - 10 Monet, V Arcykapłan, 5 Buław // VIII Sprawiedliwość Jakaś rywalizacja w firmie? Tak mi się jakoś te karty kojarzą. Powodzenia i wszystkiego dobrego ! Cytuj
Trida Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 Aura - XII Wisielec, 4 Kielichy, X Koło // XIV Umiarkowanie Nic się nie dzieje nananana… Raczej będziesz zajęta sprawami przeszłymi niż czymś nowym, pod koniec listopada może coś się zmienić dopiero. Uczucia - Rydwan, Król Buław, 10 Buław // XVIII KsiężycMmmm powiedziałabym, ze seks i rozczarowanie tudzież ostre flirty. Ale bez uczuć raczej. Ale namiętny Pan może się trafić Dom - 6 Monet, 5 Monet, Król Mieczy // XVIII Księżycbędzą kalkulacje, co mi się przyda, co niekoniecznie. Zastanawianie się, czy na wszystko wystarczy etc.I chyba jakaś mała kłótnia w domu. Praca - As Monet, VIII Sprawiedliwość, 7 Monet // XIV UmiarkowanieDobre pieniądze bym powiedziała, jakieś może nowe zlecenia / umowy i to, co robiłaś do tej pory zacznie przynosić plony.Najważniejsze wydarzenie - 10 Monet, V Arcykapłan, 5 Buław // VIII SprawiedliwośćCoś się zmieni, zawalczysz o coś i hmm… wyjdzie na Twoje 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 Aura - XII Wisielec, 4 Kielichy, X Koło Luz, zniechęcenie/"przejedzenie się", los to wygląta tak, jakby ten okres spokoju, leniuchowania, siedzenia, odpychania od siebie czegoś/kogoś miał zniknąć i pojawić się na tym miejscu zdarzenia losowe przez większość miesiąca będziesz mieć kontrolę nad wydarzeniami, później już nie Uczucia - Rydwan, Król Buław, 10 Buław zdominowane przez pana każda z tych kart jest nasycona energią: w pierwszej nie usiedzisz w miejscu, w drugiej to on zawładnie Twoim sercem, a w trzeciej będzie ciężko... Król buław + 10 buław - trudy, brak zaspokojenia spowodowany przez mężczyznę Rydwan + Król buław - podążanie/pożądanie mężczyzny albo jego zdecydowane ruchy wobec Ciebie Rydwan + 10 buław - jakbyś przywiozła albo wróciła do stanu, w którym człowiek niesie na sobie dość duży ciężar może też będziesz zbyt zmęczona, aby zwracać na innych tyle uwagi, co wcześniej Dom - 6 Monet, 5 Monet, Król Mieczy na początku jeszcze ok: płacenie rachunków, zakupy, może remont, weźmiecie coś na raty albo pożyczkę, prezenty dla Was albo kogoś, wsparcie finansowe 5 monet + Król mieczy - brak mężczyzny, może tylko kontakt internetowy albo pan odciął się całkowicie, brak uczuć z jego strony 6 monet + król mieczy - rozsądne wydawanie i planowanie wydatków 6 monet + 5 monet - pieniądze mogą szybko uciec... Praca - As Monet, VIII Sprawiedliwość, 7 Monet kończysz teraz to szkolenie? jeśli tak, powinno pójść świetnie, wynik zadawalający może premia, prezent, jakiś dodatek może się pojawić W sprawiedliwości czasami są przeprowadzanie konkretne rozmowy, takie które mogą znacząco wpłynąć na karierę 7 monet to pozytywna karta - zbierzesz dużo, sycących owoców z swoich trudów Najważniejsze wydarzenie - 10 Monet, V Arcykapłan, 5 Buław - coś związanego z rodziną, informacja, która zakłóci plany, kłótnia, próba zawalczenia - albo z pracą - czasami 10 denarów może pokazać firmę - szkolenie, sprzeczka, stres, ładowanie energii w naukę, walka o przetrwanie Cytuj
Taya Napisano 2 Listopada 2016 Autor Napisano 2 Listopada 2016 (edytowane) Dziękuje dziewczyny, weryfikacja za miesiąc E: Nie mam przycisku do podziękowania pod Twoim postem, Euterpe, nie wiem czemu :< Edytowane 2 Listopada 2016 przez Taya Dopisek Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Listopada 2016 Maestro Napisano 2 Listopada 2016 Aura - XII Wisielec, 4 Kielichy, X Koło // XIV Umiarkowanie Na początku beztrosko i nawet nudnawo, potem widać jakies nieoczekiwane wydarzenia Uczucia - Rydwan, Król Buław, 10 Buław // XVIII Księżyc Widać kontakty z mężczyzną, ktore po pewnym czasie zaczna Ci wręcz ciążyć. Moze poprzez ogolne przemęczenie zaczniesz czuc sie wszystkim zmęczona. Dom - 6 Monet, 5 Monet, Król Mieczy // XVIII Księżyc jakieś spore wydatki na dom się szykują lub ogólnie na życie codziennie, może byc jakas strata, zalanie sąsiadów etc. Praca - As Monet, VIII Sprawiedliwość, 7 Monet // XIV Umiarkowanie Masz szansę byc sprawiedliwie oceniona, doceniona Najważniejsze wydarzenie - 10 Monet, V Arcykapłan, 5 Buław // VIII Sprawiedliwość Twoje intensywne starania o awans, może byc nerwowo i emocjonalnie, ale dasz radę 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 3 Listopada 2016 Napisano 3 Listopada 2016 Aura - XII Wisielec, 4 Kielichy, X Koło // XIV Umiarkowanie Nudno, smutno, może przeziębisz się, będziesz czekała na powrót. Uczucia - Rydwan, Król Buław, 10 Buław // XVIII Księżyc Gorąco, dobrze, tu nic złego się dziać nie będzie Dom - 6 Monet, 5 Monet, Król Mieczy // XVIII Księżyc Zainwestujesz w coś do domu, ogólnie tu rysują się wydatki i planowanie. Praca - As Monet, VIII Sprawiedliwość, 7 Monet // XIV Umiarkowanie Dodatkowe pieniążki, zadanie, coś na co czekałaś albo co będzie efektem szkolenia. Najważniejsze wydarzenie - 10 Monet, V Arcykapłan, 5 Buław // VIII Sprawiedliwość Powrót do domu, może awans, nowe obowiązki. Cytuj
Taya Napisano 5 Listopada 2016 Autor Napisano 5 Listopada 2016 Dziękuję bardzo Linkinio :yg457: Cytuj
szarotka1 Napisano 5 Listopada 2016 Napisano 5 Listopada 2016 Aura - XII Wisielec, 4 Kielichy, X Koło // XIV Umiarkowanie Będzie cię dręczyć poczucie zawieszenia i zniechęcenia ale to się zmieni za sprawą wyjazdu. Uczucia - Rydwan, Król Buław, 10 Buław // XVIII Księżyc Jakaś taka cięższa atmosfera się szykuje. Za dużo emocji. Dom - 6 Monet, 5 Monet, Król Mieczy // XVIII Księżyc Szykuje się wydatek albo będziesz pożyczać pieniądze od jakiegoś mężczyzny. Praca - As Monet, VIII Sprawiedliwość, 7 Monet // XIV Umiarkowanie Szansa na rozwój zawodowy. Ktoś będzie obserwował twoje poczynania, oceniał wyniki twojej pracy. Najważniejsze wydarzenie - 10 Monet, V Arcykapłan, 5 Buław // VIII Sprawiedliwość Myślę, że czekają cię jakieś zmagania na polu zawodowym. Powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi