nastek96 Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 Dzień dobry. Mam pewne wątpliwości. Pytałem o aure spotkania i wyciągnąłem Śmierć. (pierwsze spotkanie z pewną osobą) Rozumiem, ze spotkanie sie nie odbędzie? Ps: wczoraj pytałem, czy spotkanie sie odbędzie i wyciągnąłem Sąd. Cytuj
Mana Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 No cóż... po samej aurze spotkania powiedziałabym, że będzie ono inne niż się spodziewasz. Widać tu zmianę, coś innego, transformację. Samo spotkanie może być intrygujące zmieniające coś w życiu... Nie lubię pytań na 'czy', w końcu tarot to nie wyrocznia czy wahadełko ;P Sąd - no cóż może się nie odbyć ze względu na jakieś nieoczekiwane okoliczność, ktoś będzie musiał być gdzieś indziej. Ale co do nieodbycia spotkania nie byłabym pewna. Tu dużo zależy od tego jak do niego podchodzisz i czy się zdecydujesz tam przybyć czy co innego będzie dla Ciebie ważne. Cytuj
Trida Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 Generalnie staraj się wyciągać po 2-3 karty minimum Jedna karta to czasami za mało, by powiedzieć coś więcej. Ogólnie spotkanie bezie hmm... "otwierające oczy", zmieni się podejście, aura będzie taka jak dla mnie taka tajemnicza i odkrywająca karty. Zaskakująca. Cytuj
patrycja3791 Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 Jak ja wyciągam Sąd na jakikolwiek kontakt to nigdy do niego nie dochodzi ,więc może któreś z was jednak się rozmyśli patrząc na aure? Cytuj
nastek96 Napisano 2 Listopada 2016 Autor Napisano 2 Listopada 2016 Uwaga. Fakt spotkanie sie nie odbyło z mojej winy. Z pewnych przyczyn postanowiłem zostać w domu i do docelowego miasta pojade pojutrze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi