Mistrzowska33 Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 Witam wszystkich! Nie wiem czy wybrałem odpowiedni dział, ale chciałbym się z wami podzielić moimi przemyśleniami. Od niedawna nurtuje mnie co powinienem w życiu robić. Jestem uzdolniony wszechstronnie(szczególnie artystycznie) ale wszystko zatrzymuje się na pewnym etapie, nie potrafię się rozwinąć. Czuję, że ciągle coś mi mówi, stop, nie możesz się w to zagłębić, bo to nie to. Chciałbym poznać odpowiedź, w jakiś sposób dowiedzieć się, co jest dla mnie ważne w życiu, jaką drogą powinienem podążać i się jej trzymać. Zbaczam często z dróg, tworzę muzykę alternatywną i potem przestaję... Tworzę filmy, potem przestaję... Błądzę ciągle i nie umiem znaleźć konsensusu. Bardzo proszę o pomoc lub odesłanie mnie do odpowiedniego działu. Dzięki! Cytuj
Satja Napisano 4 Listopada 2016 Napisano 4 Listopada 2016 To naturalne w młodym wieku. Dorastasz, szukasz, zadajesz sobie pytania kim jestem i po co w tym świecie. Zatrzymujesz się na pewnym etapie i nie potrafisz się dalej rzowinąć, bo jak sam przyznajesz - przestajesz. Kto stoi, ten się cofa. Jeżeli przestajesz się czymś zajmować, to wiadomo, że przestajesz się w tej dziedzinie rozwijać... Albo sobie coś szczególnie upodobasz i zwiążesz się z tym na dłużej albo będziesz tak błądzić. Kwestia wyboru, nic więcej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi