Makryz Napisano 3 Listopada 2016 Napisano 3 Listopada 2016 (edytowane) Dzień dobry! Nie mam doświadczenia we wróżeniu z kart klastycznych dlatego proszę o poradę. Zapytałem swoje karty o pracę w pewnej firmie (Atmosfera/Pieniądze/Możliwości rozwoju/Szanse i zadowolenie). W rezultacie otrzymałem 4 karty tj: 10 kier + 10 trefl + 10 pik + 9 kier. Na pierwszy rzut oka układ wydaje się nadzwyczajnie dobry, lecz coś mi w nim nie pasuje. A może poszukuję zbyt głęboko Mam też drugą firmę (mój typ) w której otrzymałem 8 karo + 8 kier + K karo + 2 kier. Wydaje mi się, że nie będzie mi dane pracować w tej firmie. Proszę o pomoc oraz o sugestie. Pozdrawiam serdecznie Makryz Edytowane 3 Listopada 2016 przez Makryz Cytuj
Makryz Napisano 30 Listopada 2016 Autor Napisano 30 Listopada 2016 (edytowane) Droga Ismer chciałbym zapytać co może oznaczać połączenie D kier + 4 pik + D karo w kontekście znalezienia nowej pracy? Edytowane 7 Grudnia 2016 przez Makryz Regulamin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi