Gość anhana Napisano 3 Listopada 2016 Napisano 3 Listopada 2016 Krótkie pytanko, weryfikacja pod koniec listopada, nie jestem obecnie w związku Jak będzie wyglądało moje życie uczuciowe w listopadzie ? Paź mieczy Rydwan 6 monet Paź mieczy może symbolizować mnie ze względu na mój wiek, albo to, że moja sytuacja uczuciowa mnie drażni i nadal będzie w listopadzie Będę przejmowała dużo inicjatywy (rydwan) i przyniesie to pozytywne efekty (6 monet ) Generalnie brak w tym rozkładzie kielichów czy buław, więc ani porywów uczucia ani pożądania Co wy na to ? Cytuj
patrycja3791 Napisano 3 Listopada 2016 Napisano 3 Listopada 2016 Wydaje mi się,że sytuacja nie ulegnie zmianie. Jak dla mnie te 6 monet to właśnie brak, nigdy nie pokazała mi nic miłego. Nie wiem czy kładziesz odwrócone karty,bo Rydwan może symbolizować porażkę niekoniecznie tylko sukces. A paź mieczy na uczucia to też kiepska karta według mnie. Cytuj
Gość Lianna Napisano 3 Listopada 2016 Napisano 3 Listopada 2016 Wydaje mi się, że mogą być jakieś spotkania, rozmowy, tak mi się kojarzy Giermek Mieczy, ogólnie to jest dobra karta na komunikację. Będziesz aktywna w temacie spotkań, randek, może gdzieś pojedziesz- Rydwan. Mnie 6 Monet przeważnie pokazuje dobre rzeczy, coś na zasadzie ktoś Tobie coś, a Ty temu komuś tez coś . Ogólnie- ruszy coś w temacie Powodzenia! Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Listopada 2016 Napisano 3 Listopada 2016 nie wiem czy pracujesz, czy chodzisz do szkoły, ale skupisz się na obowiazkach, możesz być zabiegana Giermek mieczy mógł pokazać kontakt, głównie przez Internet Rydwan podobnie, ale to też wyjazdy - może jakaś wycieczka? 6 denarów - dzielenie się tym, co mamy, wydatki jak już to spotkanie z ludźmi, których już znasz Cytuj
Gość anhana Napisano 3 Listopada 2016 Napisano 3 Listopada 2016 Jestem studentką więc w sumie paź mieczy idealnie do mnie pasuje Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Listopada 2016 Napisano 3 Listopada 2016 Jestem studentką więc w sumie paź mieczy idealnie do mnie pasuje w takim razie nie wykluczam latania między wydziałami za profesorem/i Kolokwia się szykują? Cytuj
Gość anhana Napisano 3 Listopada 2016 Napisano 3 Listopada 2016 Nooo szykują się, ale planowałam koniecznie nie zaniedbywać sfery tej właśnie związkowej Cytuj
Taya Napisano 3 Listopada 2016 Napisano 3 Listopada 2016 Weźmiesz sprawy w swoje ręce, ale związku w tym miesiącu jeszcze nie będzie. Może założysz konto na portalu randkowym Cytuj
Gość anhana Napisano 3 Listopada 2016 Napisano 3 Listopada 2016 Hmmm, raczej nie jestem przekonana do portali randkowych, ale kto wie Cytuj
Mana Napisano 4 Listopada 2016 Napisano 4 Listopada 2016 Jak będzie wyglądało moje życie uczuciowe w listopadzie ? Paź mieczy Rydwan 6 monet widać ruch, spotkania, rozmowy, "dzielenie" się wiedzą... ale miłości jako takiej (damsko - męskiej) tu nie widać, choć może i byś chciała by się zadziało (do pewnego stopnia)... możesz mieć głowę zajętą innymi sprawami Cytuj
Gość anhana Napisano 4 Listopada 2016 Napisano 4 Listopada 2016 A dlaczego piszesz, ze chcialabym aby sie zadzialo ale do pewnego stopnia ? Cytuj
Mana Napisano 4 Listopada 2016 Napisano 4 Listopada 2016 Rydwan kojarzy mi się właśnie z takim chce tego, ale równocześnie np. dobrze nam jest tak jak jest. U mnie jeden koń ciągnie w jedną, drugi w drugą. 2 drogi w pewnym stopniu sprzeczne ze sobą. Nie da się nimi obiema iść/jechać. Jest więc chęć, ale również są inne spawy, które mogą zawracać Ci głowę. Tu może być zarazem takie chcę, ale za razem jestem zajęta czymś innym, albo chcę ale boję się i właściwie dobrze mi tak jak jest a może coś się zadziać i nie będzie fajnie. Mam nadzieję, że nie zagmatwałam za bardzo Cytuj
Trida Napisano 4 Listopada 2016 Napisano 4 Listopada 2016 Krótkie pytanko, weryfikacja pod koniec listopada, nie jestem obecnie w związkuJak będzie wyglądało moje życie uczuciowe w listopadzie ? Paź mieczy Rydwan 6 monet Uważam, że raczej skupisz się na innych rzeczach – praca / szkoła, coś zawodowo-osobistego ale też nie rozwój a właśnie takie sprawy urzędowe. Na pewno będziesz zalatana. Ale bez uczuć. Raczej przyjacielskie wypady, po koleżeńsku wszystko Cytuj
pretoria Napisano 4 Listopada 2016 Napisano 4 Listopada 2016 Życie towarzyskie bedzie 'bujne', ale zwiazku/milosci z tego wg mnie nie bedzie Cytuj
kirsty16 Napisano 5 Listopada 2016 Napisano 5 Listopada 2016 Uważam, że skończy się na ciekawych rozmowach i spotkaniach towarzyskich po pracy. Być może właśnie wtedy poznasz kogoś interesującego, ale za wcześnie by mówić o jakiś uczuciach. Cytuj
Gość anhana Napisano 9 Listopada 2016 Napisano 9 Listopada 2016 Nie podważam waszych pomysłów, ale mnie się wydaje, że skoro pytam konkretnie o sytuację uczuciową to karty nie mogą mówić o pracy, studiach itp. Skoro na początku jest paź mieczy z rydwanem to tak jak bym dużo o tej sferze myślała i działała w taki sposób zdecydowany "po trupach do celu" a 6 monet - jako znak, że coś tam się zadzieje ale nie uczuciowo ( bo nie kielichy) a na gruncie koleżeńskim Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Listopada 2016 Maestro Napisano 9 Listopada 2016 Czeka Cię spotkanie z kumplem, ale bardziej na poziomie zawodowym, czy typowo koleżeńskim. Cytuj
gucio19 Napisano 9 Listopada 2016 Napisano 9 Listopada 2016 Jak dla mnie to widac flirt,docenienie Ciebie Cytuj
Gość Linkinia Napisano 11 Listopada 2016 Napisano 11 Listopada 2016 Paź mieczy Rydwan 6 monet Wydaje mi się, że w Twoim życiu uczuciowym ktoś będzie - nie na poważnie (tak mi się kojarzy Rydwan), ale coś na pewno się podzieje, o czym mówi 6 monet - karta wsparcia, pomocy, rozmów, spotkań, umawiania się. Paź mieczy może przedstawiać Ciebie albo tego kogoś Cytuj
Gość anhana Napisano 25 Listopada 2016 Napisano 25 Listopada 2016 (edytowane) Konta na portalu randkowym nie założyłam. Byłam bardzo zalatana i zajęta sprawami związanymi z uczelnią. Na początku miesiąca miałam jeszcze dużo energii i chęci żeby powychodzić, i faktycznie imprezy były ale nic się na nich "ciekawego" w temacie nie działo. W drugiej połowie miesiąca ogarnęła mnie irytacja, że nic się w temacie nie dzieje, więc stwierdziłam, że mam dość i nie kiwnę palcem. Dużo wychodziłam, ale ze znajomymi, raczej w kobiecym gronie. Najbliżej mi do interpretacji Yumeko i Tridy Dzięki dziewczyny! Edytowane 25 Listopada 2016 przez anhana Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi