Vita11 Napisano 4 Listopada 2016 Napisano 4 Listopada 2016 Witam proszę o pomoc w interpretacji rozkładu na uczucia dla mojej znajomej. Za jej zgodą go tutaj zamieszczam. Aktualna sytuacja - 7 denarów- dziewczyna oczekuje miłości i wierzy , że w najbliższym czasie ona nadejdzie. Co się krzyżuje - królowa kielichow-emocjonalnie do tego podchodzi. świadomość cel-5 buław- chciałaby aby coś zaczęło się w jej życiu dziać podświadomość- 10 mieczy- została skrzywdzona w poprzednich związkach, jeszcze tego nie przerobiła. co mija - Mag- ? co nadchodzi- król mieczy- mężczyzna starszy, inteligentny , na pozycji. nastawienie jej - 8 kielichów emocjonalnie czuje się wykończona otoczenie co na to - 4 buław- ma wsparcie w rodzinie i przyjaciołach nadzieje i obawy- 10 denarów-nadzieja na fajny stabilny związek co ja czeka do 2 msc- Umiarkowanie +SĄD+WIEŻA Proszę o pomoc , dziękuję Cytuj
Trida Napisano 4 Listopada 2016 Napisano 4 Listopada 2016 Aktualna sytuacja - 7 denarów Czekanie na plony, oczekiwanie czasu zbiorów. Teraz będzie „zbierała owoce” swoich zachowań tego, czego nauczyła się do tej pory, co zasiała w głowach panów Co się krzyżuje - królowa kielichow Jej uczucia, chęć posiadania kogoś, emocje etc. świadomość cel-5 buław Rozruszanie atmosfery, rozruszanie sytuacji. podświadomość- 10 mieczy Że nic się nie ruszy, nic się nie uda. co mija - Mag Bym powiedziała, że jej samotność.co nadchodzi- król mieczy Pewien starszy Pan.nastawienie jej - 8 kielichów Że i tak się nie uda ze cos jest nie hallo.otoczenie co na to - 4 buław Żeby ryzykowała.nadzieje i obawy- 10 denarów Fajna przyjaźń wg mnie.co ja czeka do 2 msc- Umiarkowanie +SĄD+WIEŻA Raczej niewiele zmian na tym polu :/ Cytuj
Mana Napisano 4 Listopada 2016 Napisano 4 Listopada 2016 Aktualna sytuacja - 7 denarów czekanie aż coś się stanie, czekanie na jakiś ruch Co się krzyżuje - królowa kielichow emocje, marzycielstwo, snucie różnych wizji takich nawet czasem nieosiągalnych świadomość cel-5 buław bardzo by chciała, gotowa do walki o swoje podświadomość- 10 mieczy blokady, łączy się trochę z tą 5 buław, gdzie chciałaby mieć to wszystko co było już za sobą. Jest zmęczona, zraniona. co mija - Mag czas możliwości, spotkań, ale to też osoby, które mogą nie grać fair. To też takie kombinatorstwo, czasem robienie rzeczy żeby po prosu je robić i nawet jak widać opór to jak nie przez drzwi to pchanie się oknem. To tak jak się czegoś bardzo chce nawet za bardzo. To też mogą być dawne relacje, osoby, które ją zraniły, oszukiwały. co nadchodzi- król mieczy ja bym powiedziała, że może to być mężczyzna a może być po prostu odcięcie od przeszłości. Postawienie grubej linii i iście naprzód. nastawienie jej - 8 kielichów wyglądanie za czymś nowym, pragnienie czegoś nowego, innego otoczenie co na to - 4 buław jest po jej stronie nadzieje i obawy- 10 denarów obawy, że nic innego jej nie spotka. Nadzieje na stabilizację, bezpieczeństwo i taki związek. co ja czeka do 2 msc- Umiarkowanie +SĄD+WIEŻA przede wszystkim zmiany wewnątrz, złapanie równowagi, zburzenie starych murów (może to nie być przyjemne), stawienie czoła przeszłości i słuchanie czy nie słychać rogu, który wzywałby ją do czegoś nowego, gdzieś indziej 1 Cytuj
szarotka1 Napisano 9 Listopada 2016 Napisano 9 Listopada 2016 Aktualna sytuacja - 7 denarów Czekanie na rozwój wydarzeń w sferze uczuciowej. Szukanie jakiejś szansy dla siebie ale na zasadzie obserwacji otoczenia. Potrzeba uzbrojenia się w cierpliwość. Co się krzyżuje - królowa kielichow Potrzeba miłości, kochania i bycia kochaną, romantyzmu i spełnienia uczuciowego. świadomość cel-5 buław Jest gotowa zawalczyć o miłość, o czyjeś względy. podświadomość- 10 mieczy Poczucie przybicia, że nic nie jest w stanie zrobić, poddanie się. co mija - Mag- Oczarowanie kimś, kto nią manipulował. co nadchodzi- król mieczy Pojawi się mężczyzna inteligentny ale dość oschły. nastawienie jej - 8 kielichów Chce zostawić przeszłość za sobą, rozpocząć nowy etap życia. otoczenie co na to - 4 buław Daje jej poczucie bezpieczeństwa ale tez oczekuje, że się ustatkuje. nadzieje i obawy- 10 denarów-nadzieja na fajny stabilny związek Nadzieje na stabilny i poważny związek, trwałe uczucie. co ja czeka do 2 msc- Umiarkowanie +SĄD+WIEŻA Czekają ją zmiany, które spadną na nią jak grom z jasnego nieba. Skończy się okres zastoju. 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 9 Listopada 2016 Napisano 9 Listopada 2016 Aktualna sytuacja - 7 Denarów- No to jest karta czekania. Co się krzyżuje - królowa kielichow- Jest nastawienie, może zbyt dużo emocji jest teraz w niej. świadomość cel-5 buław- Chciałaby, aby coś ruszyło w kwestii uczuć. podświadomość- 10 mieczy- Ma w głowie rozstanie i być może podświadomie boi się następnego. co mija - Mag- Ja bym odczytała tę kartę może jako "leczenie" po poprzednich porażkach w sferze związków. co nadchodzi-Król Mieczy Może się pojawić pan w typie intelektualisty, raczej starszy od niej. Może mieć zaznaczony żywioł powietrza w horoskopie. nastawienie jej - 8 kielichów Widać, że jest po rozstaniu. To chyba nie jest jej czas na związek. otoczenie co na to - 4 buław- Ma solidne wsparcie . nadzieje i obawy- 10 denarów- Chciałaby stworzyć stały i stabilny związek. co ja czeka do 2 msc- Umiarkowanie +SĄD+WIEŻA Bez większych zmian, choć jakieś spotkania mogą być ( Sąd), jednak nie wyniknie jeszcze nic z tego poważnego ( Wieża). Cytuj
bridaa Napisano 10 Listopada 2016 Napisano 10 Listopada 2016 Nie okresliłaś czasu, ale z tych kart powiedziałabym, ze w życiu Twojej koleżanki pojawi się pan ale ona zrezygnuje z tej znajomości. Ktoś ją wcześniej oszukał , wykorzystał, nie wyszedl jakiś ważny związek? Cytuj
Vita11 Napisano 10 Listopada 2016 Autor Napisano 10 Listopada 2016 Z tego co wiem , 3 nieudane relację. 3 miesiące ten rozkład Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi