Gość Linkinia Napisano 6 Listopada 2016 Napisano 6 Listopada 2016 17 listopada jest w Lublinie spotkanie ze znaną autorką kryminałów. Zastanawiam się, czy wtedy nie pojechać do koleżanki, spędzić z nią i kilkoma innymi czas. Nie wiem jednak, co okaże się ze stażem, czy już go zacznę, czy nadal nie i będę mogła bez problemu pojechać w czwartek i wrócić w sobotę. Zapytałam więc kart: Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę na spotkaniu autorskim? I Mag, III Cesarzowa, X Koło, 9 buław --> HB V Kapłan Mag - zaproszenie od koleżanki Cesarzowa - Autorka Koło - nieprzewidziana sytuacja 9 buław - praca, obowiązki, będę musiała zostać w domu? Zastanawia mnie tu bardzo Koło + 9 buław. Miał ktoś z was taką sytuację? Cytuj
adivino Napisano 6 Listopada 2016 Napisano 6 Listopada 2016 Koło i 9 buław to myślę, że nieprzewidziana sytuacja, która wstrzymuje...no więc uważam, że nie pojedziesz. Cytuj
Gość Lianna Napisano 6 Listopada 2016 Napisano 6 Listopada 2016 Uważam podobnie, że będzie przeszkoda jakaś ( 9 Buław ) i nie pojedziesz. Coś Ci wypadnie nagle, może stąd Koło. Cytuj
Taya Napisano 6 Listopada 2016 Napisano 6 Listopada 2016 Myślę, że 9 Buław oznacza tutaj, że będziesz już na stażu I troche niezręcznie będzie ci prosić o wolne. Myślę jednak, że dobrze to rozegrasz, jak dla mnie pojedziesz. Cytuj
Mana Napisano 6 Listopada 2016 Napisano 6 Listopada 2016 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę na spotkaniu autorskim? I Mag, III Cesarzowa, X Koło, 9 buław --> HB V Kapłan Będziesz musiała na coś się zdecydować... możesz nie pojechać, albo skrócić planowany wyjazd. Jakieś mieszanie losu w planach tu widać. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Listopada 2016 Napisano 6 Listopada 2016 masz raczej bierne karty Mag działa, ale może wiecej mówić niż robić Cesarzowa siedzi w Kole zdajesz się na los w 9 buławach też jesteś bierna Śmierć (1+3+9=13) + Koło - nieoczekiwana albo oczekiwana zmiana, los zdecyduje za Ciebie Mag + Cesarzowa - rozmowa z koleżanką 9 buław - może poczujesz się tak, jakbyś oberwała w głowę, nie przyjemne otrzeźwienie Koło (1+9=10) + Cesarzowa + Koło - jesteś unieruchomiona przez czynniki zewnętrzne (chociaż taki układ skojarzył mi się też z karetą) Mag + Wisielec (3+9) + Koło - również pozostanie w miejscu Mag + Cesarzowa + Słońce (10+9=19) - rozjaśnienie sytuacji, ale nadal bierność w działaniu jak dla mnie nie wyjedziesz Cytuj
patrycja3791 Napisano 6 Listopada 2016 Napisano 6 Listopada 2016 Ja też uważam,że nie pojedziesz. W sumie jesteś na dobrej drodze,ale koło zmieni sytuację. Cytuj
Mala_83 Napisano 6 Listopada 2016 Napisano 6 Listopada 2016 Moim zdaniem pojawi się nieprzewidziana sytuacja, która zmieni Twoje plany i niestety nie pojedziesz. Koło i 9 buław na to wskazują. Cytuj
Trida Napisano 7 Listopada 2016 Napisano 7 Listopada 2016 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę na spotkaniu autorskim? I Mag, III Cesarzowa, X Koło, 9 buław --> HB V Kapłan Odnoszę wrażenie, że przez pracę nie pojedziesz. Zgodę bardzo możliwe, że dostaniesz, nawet się już poumawiasz, ale będziesz musiała odwołać z ciężkim sercem i zostaniesz na miejscu. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 7 Listopada 2016 Napisano 7 Listopada 2016 WERYFIKACJA Dziewczyny, nie spodziewałam się, że tak szybko będę mogła zweryfikować karty. JESTEM W SZOKU. Ubiegałam się o staż od początku września i po tak długim okresie oczekiwania, dziś jak grom z jasnego nieba poraziła mnie informacja, że jutro zaczynam! Urlop będę mogła wziąć po miesiącu stażu, także nie ma opcji, bym się pojawiła 17 listopada w Lublinie. Wszystkie miałyście rację, dziękuję bardzo za pomoc! Cytuj
Gość Lianna Napisano 7 Listopada 2016 Napisano 7 Listopada 2016 Linkinia- gratuluję i powodzenia ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi