Vita11 Napisano 6 Listopada 2016 Napisano 6 Listopada 2016 (edytowane) 1-odległa przeszłość osoby pytającej 2-dalsza przeszłość osoby pytającej 3-niedawna przeszłość osoby pytającej. 4-sytuacja obecna czyli czy osoba pytająca jest gotowa na miłość? 5-co jej pomaga w znalezieniu miłości. 6-co jej przeszkadza w znalezieniu nowej miłości. 7-jakie są szanse na miłość( w określonym w pytaniu czasie) 8-rada lub przestroga. Gdy odpowiedz na pytanie jest twierdząca należy dociągnąć kolejne 3 karty i mają one następujące znaczenie. 9-opis miejsca w którym pozna partnera 10-okoliczności tego wydarzenia. 11-najbardziej charakterystyczna cecha partnera. rozkład zaczerpnięty z kartylosu.pl 1- 7 denarów - zastój, brak działania , nic się nie działo. 2.królowa mieczy- tutaj ja jako oddzielająca się od mężczyzn 3 królowa kielichów- dość dużo ostatnio nietrafionych relacji, gdzie ja wychodziłam z raną 4.4 denarów- powiedziałabym,że jestem zamknięta na miłość 5.6 kielichów- wewnętrzne dziecko ? radość 6. 8 denarów-praca,obowiązki 7. Rydwan- coś chyba się zadzieje niespodziewanie 8- giermek monet 9 . 8 buław 10 4 kielichy 11 10 mieczy Tutaj już nie wiem, czy ktoś pomoże ? Edytowane 6 Listopada 2016 przez Vita11
Rekomendowane odpowiedzi