nastek96 Napisano 7 Listopada 2016 Napisano 7 Listopada 2016 Śnił mi sie sen o robaczywym jabłku. W jabłku były robaki i były tam też duże kanaliki przecinające całe jabłko. Największy był od ogonka do dna jabłka. Chce zaznaczyć, ze jabłko nie było zgniłe oraz było piękne i czerwone. 1.Czy sen zapowiada co sie stanie w przyszłości? 8 buław 2.Co przepowiada sen? Świat, Arcykapłan, Sąd 1.Tak. Stanie sie to bardzo, bardzo szybko. Mozliwe jest, ze nawet dziś. 2.Pasuje mi to do dzisiejszego kolokwium z francuskiego Świat jako język zagraniczny, Arcykapłan jako nauka i Sąd jako rozliczenie mojej wiedzy. No, ale to taki domysł. Raczej karty nie zapowiadały by mi kolokwium, o którym wiem. Czytałem o połączeniach tych kart. Może chodzić o tradycje i wartości. Cieżko mi to zinterpretować. Dopytałem jakiej dziedziny życia dotyczy sen - Mag. (tworzenie czegoś, zapoczątkowanie planów, ewentualnie praca ze słowem jako te kolokwium) Nie wiem czemu wypadły same arkana wielkie, właśnie przez to mi tak trudno to połączyć. Prosze o pomoc Cytuj
Mana Napisano 7 Listopada 2016 Napisano 7 Listopada 2016 1.Czy sen zapowiada co sie stanie w przyszłości? 8 buław 2.Co przepowiada sen? Świat, Arcykapłan, Sąd wydaje mi się, że mówi czymś co dzieje się wewnątrz. Dopytałem jakiej dziedziny życia dotyczy sen - Mag wnętrze, rozwój, poznawanie siebie Jabłko nie jest zepsute, robaki tworzą nowe kanaliki jakby sprawdzały co jest w środku i jakie. Kanaliki już istniejące mogą oznacza utarte schematy działania. Świat - wyjście na zewnątrz Kapłan - zasady moralne, ktoś kto doradza, zwyczaje Sąd - przeszłość, drogi zarazem te stare jak i nowe, tam gdzie nas ciągnie Mag - nauka, poznawanie, rozwój ale też kombinowanie Może dotyczyć Twojego działania jak i działania w zgodzie z sobą, lawirowanie, szukanie wyjścia. skojarzyło mi się też "Nie wszystko ładne co się świeci", pozory, coś nie takie jakby się wydawało. Cytuj
nastek96 Napisano 7 Listopada 2016 Autor Napisano 7 Listopada 2016 Sen może byc odpowiedzią na to co przeżyło sie w ciągu dnia. Otóż w tamtym dniu wysłałem CV. DO teraz mam ogromne wątpliwości, czy chce tam iść. To callcentre, wiec musiałbym rozmawiać z ludźmi z całego kraju i wciskać ludziom ciemnote. Złamałbym pewne zasady. PS: Z podsumowania kart jest Kapłanka. Wiec faktycznie wnętrze. Dziekuje Cytuj
Gość SooYoung Napisano 8 Listopada 2016 Napisano 8 Listopada 2016 Sen mówi o zmianach jakie zachodzą w Tobie W Twoim spojrzeniu na świat i w tym jak Ty pokazujesz się światu. Nie wiem czemu wypadły same arkana wielkie, właśnie przez to mi tak trudno to połączyć. Przeważnie wielkie arkana "pojawiają" się w momencie kiedy mowa o przełomowych sytuacjach w życiu. Cytuj
nastek96 Napisano 8 Listopada 2016 Autor Napisano 8 Listopada 2016 Szczerze mówiąc zauważyłem, że sie zmieniam od pewnego czasu. Ale to proces długotrwały. A czy można z tego odczytać co sie we mnie zmienia? Albo czy na lepsze? Cytuj
nastek96 Napisano 11 Listopada 2016 Autor Napisano 11 Listopada 2016 Chciałem troche zweryfikować. Otóż całe życie chciałem uczyć sie śpiewać. Krótko po śnie pod wpływem pewnej bajki dla dzieci postanowiłem, ze chce spełniać marzenia. Odważyłem sie i umówiłem sie na pierwszą lekcje Możliwe, ze sen mówił o tym. Dziedzina życia - Mag- zaczynam coś nowego w moim życiu, rozwijam sie. Marzenia i plany przekuwam w czyny Świat - Uzewnętrzniam marzenia. Wychodze do ludzi Arcykapłan - nauka tego śpiewu Sąd - cos nowego, świętowanie, tworzenie nowego, zmiany Nie jestem pewien, czy o tym mówił sen. Ale zaszła we mnie dość duża zmiana. Kiedyś sie wstydziłem/bałem. Teraz sie przełamałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi