Gość Linkinia Napisano 7 Listopada 2016 Napisano 7 Listopada 2016 Jutro zaczynam staż w aptece i jestem bardzo ciekawa, jak mi minie ten tydzień. Uczyć ma mnie młoda dziewczyna. Jak mi minie: wtorek - X Koło, 5 mieczy, 9 buław --> HB VI Kochankowie Dzień pod znakiem zaskoczenia. Mam wrażenie, że będzie spokojnie, zajmę pozycję obserwatora, będę się trzymała na uboczu, ale coś do zrobienia będę miała. środa - 6 denarów, Paź buław, XII Wisielec --> XVIII Księżyc, IX Pustelnik Pomogę przy towarze, może w recepturze - widać moją aktywność, uczenie się, podpatrywanie, zaangażowanie. Wisielec może pokazywać, że dojdą mi obowiązki, których nie miałam na praktykach. czwartek - 2 denarów, 6 denarów, VIII Siła --> XVI Wieża, VII Rydwan Również widać pracę, zaangażowanie, uczenie się, ale to też będzie dzień, w którym poczuję, że mi się podoba. Może zrobię coś sama w recepturze (6 denarów+Siła), to będą moje pierwsze koty za płoty (Wieża). Jak będzie wyglądała do końca listopada moja relacja z X - młoda dziewczyna, ma mnie uczyć - Rycerz kielichów, 9 denarów, IX Pustelnik --> XVIII Księżyc, IX Pustelnik Będzie swobodnie, nie będzie zachowywała się wobec mnie z góry, może opowie mi trochę o sobie (rycerz kielichów + pustelnik), ale nie wyjdziemy poza ramy koleżanki z pracy, nie dodamy się na fb. Nie powinno być źle! Cytuj
Gość Lianna Napisano 7 Listopada 2016 Napisano 7 Listopada 2016 wtorek - X Koło, 5 mieczy, 9 buław No może być trochę niespodzianek, coś Ci może nie przypaść do gustu, tak mi się kojarzy 5 Mieczy, będziesz obserwować środa - 6 denarów, Paź buław, XII Wisielec Widać większą Twoją aktywność ( Giermek Buław), możesz coś sprzedawać i pomagać tej Dziewczynie, Wisielec to też obserwowanie. Księżyc może mówić z sumy o Twojej jeszcze niepewności w działaniu. czwartek - 2 denarów, 6 denarów, VIII Siła Moc to Twoja aktywność, działanie. Może poczujesz się się pewniejsza siebie ( Rydwan). Wieża może pokazywać faktycznie jakieś próby, coś może pójść nie do końca, tak jakbyś chciała . Relacja z X : Rycerz kielichów, 9 denarów, IX Pustelnik- Ładne karty, powinna być miła atmosfera ( 9 Denarów), dużo się nauczysz ( Pustelnik). Rycerz Kielichów to może być Twoje emocjonalne podejście, albo też że będzie inaczej, niż myślałaś na początku. Podobnie bym czytała Księżyc z sumy. Ogólnie powinno być całkiem ok Cytuj
Mana Napisano 7 Listopada 2016 Napisano 7 Listopada 2016 Jak mi minie: wtorek - X Koło, 5 mieczy, 9 buław --> HB VI Kochankowie Sporo możesz mieć do robienia, czymś mogą Cię zaskoczyć np. będziesz musiała robić coś co się nie spodziewasz na pierwszy dzień. To też może być różnorodny dzień z różnymi rzeczami do zrobienia. środa - 6 denarów, Paź buław, XII Wisielec --> XVIII Księżyc, IX Pustelnik Tu już powinnaś być spokojniejsza jeśli chodzi o to czegoś możesz się spodziewać. Możesz jednak czuć się trochę pozostawiona sama sobie. czwartek - 2 denarów, 6 denarów, VIII Siła --> XVI Wieża, VII Rydwan Swego rodzaju powtórka z rozrywki, czyli z dni poprzednich, tu jednak już będziesz czuła się pewniej choć może przyjść potrzeba aby zburzyć jakiś "mur" Jak będzie wyglądała do końca listopada moja relacja z X - młoda dziewczyna, ma mnie uczyć - Rycerz kielichów, 9 denarów, IX Pustelnik --> XVIII Księżyc, IX Pustelnik Ok, choć możesz czuć się pozostawiona sama sobie, po pewnym wprowadzeniu pozostawi Cię bądź będzie tak zajęta, że ciężko będzie Ci się jej czegoś dopytać Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 7 Listopada 2016 Napisano 7 Listopada 2016 O zaczynasz staż, super:) Zaczynasz u siebie, tj. w Twojej miejscowości? wtorek - X Koło, 5 mieczy, 9 buław --> HB VI Kochankowie Śmieszny dzień. Na samym początku dzień może wydać się monotonny, spokojny, ale nagle jakieś wydarzenie zburzy harmonie działań. Patrząc na V mieczy i IX buław, przy Kole= nasuneła mi się na myśl sytuacja w której ktoś przychodzi, robi niepotrzebną awanture, sprowadzając tym spore zamieszanie- a potem jakby nigdy nic odchodzi. Napsuje wprawdzie trochę krwi, ale finalnie nic złego z tego nie wyjdzie (IX buław-V mieczy- jakby ktoś złe leki wydał, pomylił się w zaleceniach. Może nieodpowiednie składniki mieszanki aptecznej?) Ciebie sprawa osobiście nie dotknie, ale się nią zestresujesz. środa - 6 denarów, Paź buław, XII Wisielec --> XVIII Księżyc, IX Pustelnik Będziesz bacznie obserwować, uczyć się nabywać praktyk. Nie zostaniesz dopuszczona do klientów, będziesz jakby z boku ( nie wiem jak to ując, chodzi mi o zaplecze z lekami). Księżyc z Pustelnikiem, przy Wiśku- skojarzył mi się z tworzeniem jakiś receptur, maści, wcierek do włosów. Jakbyś obserwowała jak to się robi i sama spróbowała coś takiego stworzyć. czwartek - 2 denarów, 6 denarów, VIII Siła --> XVI Wieża, VII Rydwan Poczujesz się pewniejsza Siebie i Swoich możliwości. Dostaniesz nowe zadanie do zrobienia, dzięki czemu wzrośnie Twoje zadowolenie Jak będzie wyglądała do końca listopada moja relacja z X - młoda dziewczyna, ma mnie uczyć - Rycerz kielichów, 9 denarów, IX Pustelnik --> XVIII Księżyc, IX Pustelnik Będzie wyglądać poprawnie, Pani da Ci wolną rękę- nauczy to czego nauczyć musi, pokaże to co pokazać musi, ale tu się jej rola zakończy. Da Ci dużo wolności, pozwoli na samodzielność obserwując z boku. Rozwiniesz się, pomimo poczucia, że zostałaś zostawiona sama sobie. Księzyc to Twoje obawy, że nie spełniasz jej wymagań, bowiem Pani nie będzie wylewna. Powodzenia Cytuj
Gość Linkinia Napisano 8 Listopada 2016 Napisano 8 Listopada 2016 (edytowane) WERYFIKACJA cz. 1 Będę po kolei omawiała dany dzień, edytując tego posta. WTOREK Koło, 5 mieczy, 9 buław --> HB Kochankowie Staż tutaj będzie wyglądał zupełnie inaczej niż moje praktyki (w małej, prywatnej, osiedlowej aptece). Po pierwsze jest dużo, naprawdę dużo towaru do sprawdzenia i wypakowania. Po drugie pierwszy raz zajmowałam się fakturami: przybijałam pieczątki, układałam chronologicznie (były zaległe z kilku dni), wpinałam do segregatora. Pomagałam, nosiłam, wyrzucałam (szło się zabić o kartony), myłam utensylia. Czego nie robiłam: nie rozkładałam towaru. Na 8 godzin siedziałam pól godziny, cały czas coś robiłam. 9 buław pokazuje więc moje zapracowanie. Kochankowie mogą mówić o ścisłej współpracy ze starszą koleżanką, która mnie uczyła. wtorek - X Koło, 5 mieczy, 9 buław --> HB VI Kochankowie Dzień pod znakiem zaskoczenia. Mam wrażenie, że będzie spokojnie, zajmę pozycję obserwatora, będę się trzymała na uboczu, ale coś do zrobienia będę miała. wtorek - X Koło, 5 mieczy, 9 buław No może być trochę niespodzianek, coś Ci może nie przypaść do gustu, tak mi się kojarzy 5 Mieczy, będziesz obserwować Jak mi minie: wtorek - X Koło, 5 mieczy, 9 buław --> HB VI Kochankowie Sporo możesz mieć do robienia, czymś mogą Cię zaskoczyć np. będziesz musiała robić coś co się nie spodziewasz na pierwszy dzień. To też może być różnorodny dzień z różnymi rzeczami do zrobienia. O zaczynasz staż, super:) Zaczynasz u siebie, tj. w Twojej miejscowości? wtorek - X Koło, 5 mieczy, 9 buław --> HB VI Kochankowie Śmieszny dzień. Na samym początku dzień może wydać się monotonny, spokojny, ale nagle jakieś wydarzenie zburzy harmonie działań. Patrząc na V mieczy i IX buław, przy Kole= nasuneła mi się na myśl sytuacja w której ktoś przychodzi, robi niepotrzebną awanture, sprowadzając tym spore zamieszanie- a potem jakby nigdy nic odchodzi. Napsuje wprawdzie trochę krwi, ale finalnie nic złego z tego nie wyjdzie (IX buław-V mieczy- jakby ktoś złe leki wydał, pomylił się w zaleceniach. Może nieodpowiednie składniki mieszanki aptecznej?) Ciebie sprawa osobiście nie dotknie, ale się nią zestresujesz. środa - 6 denarów, Paź buław, XII Wisielec --> XVIII Księżyc, IX Pustelnik Było już lepiej, dużo pomagałam, robiłam w sumie to samo, miałam chwilę przerwy, kiedy nie wiedziałam co z sobą zrobić (Wisielec). Nawiązałam lepszy kontakt z innymi paniami. Caitriona - tak, obserwowałam i pomagałam, byłam aktywna. Yumeko - zgadza się. Narratorka - tak, nie byłam dopuszczona w ogóle do przodu, stałam z tyłu, pomagalam innym. czwartek - 2 denarów, 6 denarów, VIII Siła --> XVI Wieża, VII Rydwan Wieża pokazała opiernicz, jaki dostałam niemal na rozpoczęcie dnia. Więcej tego błędu nie popełnię. Poza tym był to najprzyjemniejszy dzień: poczułam, ze jestem w ekipie. Robiłam to, co dzień wcześniej plus szukałam leków z przodu albo donosiłam, miałam też zadzwonić do pacjenta. I tutaj też miałyście rację DZIĘKUJĘ relację z X opiszę na początku grudnia Edytowane 10 Listopada 2016 przez Linkinia Cytuj
Gość Euterpe Napisano 13 Listopada 2016 Napisano 13 Listopada 2016 Jak będzie wyglądała do końca listopada moja relacja z X - młoda dziewczyna, ma mnie uczyć - Rycerz kielichów, 9 denarów, IX Pustelnik Rycerz kielichów mógł pokazać przyjazne nastawienie, chęć niesienia pomocy, wsparcia, podpowiada, ale... 9 denarów + Pustelnik - karty, odległości, dystansu Pustelnik - osoba, która poprowadzi Cię przez "ciemności". pomoc będzie, dobra współpraca też, ale takiej szczerej i prawdziwej przyjaźni raczej nie nawiążecie Cytuj
Taya Napisano 13 Listopada 2016 Napisano 13 Listopada 2016 Jak będzie wyglądała do końca listopada moja relacja z X - młoda dziewczyna, ma mnie uczyć - Rycerz kielichów, 9 denarów, IX Pustelnik --> XVIII Księżyc, IX Pustelnik Serdeczna relacja (rycerz kielichów), ale brak zażyłości. Nie zostaniecie przyjaciółkami, przynajmniej nie w listopadzie. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 30 Listopada 2016 Napisano 30 Listopada 2016 WERYFIKACJA CZ.2 Jak będzie wyglądała do końca listopada moja relacja z X - młoda dziewczyna, ma mnie uczyć - Rycerz kielichów, 9 denarów, IX Pustelnik Sporo opowiada o sobie, takich sytuacjach z dnia codziennego. Na początku ciągle przy mnie była, teraz często zostawia samą - przekazała mi już sporo, to mój czas, by się usamodzielnić. Jest w ciąży, wyręczam ją więc w podnoszeniu ciężkich rzeczy. Mamy kontakt tylko w pracy. DZIĘKUJĘ w większości miałyście rację, dobrze odczytałyście karty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi