patrycja3791 Napisano 7 Listopada 2016 Napisano 7 Listopada 2016 Egzamin 18.11.2016r. Jak pójdzie mi egzamin na prawo jazdy tego dnia? 1.Jakie będę miała nastawienie do egzaminu? As monet 2.Jak będzie wyglądała sytuacja przed egzaminem? 4buław 3.Jakie wrażenie zrobię na komisji egzaminacyjnej? Kapłan 4.Co mi pomoże w egzaminie? 10pucharów 5.Jaki będzie wynik egzaminu? Sąd 6.Jak będę się czuła po egzaminie? Królowa monet 7.Co mi da egzamin na przyszłość? Świat 1.Chyba pozytywne, pójdę po nową szanse. 2.Pójdę z optymistycznym nastawieniem (OBY!) 3.Albo będzie ok albo stwierdzi,że jestem za słabo przygotowana? 4.Może oddanie się chwili, bez stresu... 5.Nie wiem... 6.Spełniona? 7.Albo pójdę w świat,bo uda mi się zdać albo nie zdam i wrócę ponownie. Dziękuje z góry za pomocne odpowiedzi :-) Cytuj
Mana Napisano 8 Listopada 2016 Napisano 8 Listopada 2016 1.Jakie będę miała nastawienie do egzaminu? As monet będziesz w nim widziała szanse 2.Jak będzie wyglądała sytuacja przed egzaminem? 4buław możesz być zamknięta, skupiona na celu...powinno być ok 3.Jakie wrażenie zrobię na komisji egzaminacyjnej? Kapłan osoba z wiedzą, znająca przepisy 4.Co mi pomoże w egzaminie? 10pucharów pozytywne nastawienie, zaakceptowanie swoich emocji 5.Jaki będzie wynik egzaminu? Sąd z sądem zawsze mam problem... ale może być on pozytywny 6.Jak będę się czuła po egzaminie? Królowa monet będziesz wiedziała, że było ok, dałaś z siebie wszystko a to najważniejsze 7.Co mi da egzamin na przyszłość? Świat wyjazd na ulice koniec etapu Moja droga masz szanse, że będzie to Twój ostatni egzamin na prawko. Powodzenia :* Cytuj
Gość Lianna Napisano 8 Listopada 2016 Napisano 8 Listopada 2016 1. Podejdziesz z nadzieją. 2. Powinno być dobrze, tzn. dość spokojnie. 3. Jako osoby, która ma wiedzę i odpowiednie umiejętności . 4. Dobre nastawienie i pozytywne emocje 5.Uważam, że zdasz 6. Będziesz miała poczucie, że wykonałaś kawał dobrej roboty 7. Ruszysz w świat. Powodzenia! Cytuj
nastek96 Napisano 8 Listopada 2016 Napisano 8 Listopada 2016 1.Jakie będę miała nastawienie do egzaminu? Możesz czuć, ze to twoja szansa, że tym razem sie uda. 2.Jak będzie wyglądała sytuacja przed egzaminem? Będziesz pewna zwyciestwa, radosne momenty. 3.Jakie wrażenie zrobię na komisji egzaminacyjnej? Zrobisz wrażenie solidnie nauczonej i znającej sie na rzeczy osobie. 4.Co mi pomoże w egzaminie? Wsparcie drugie osoby, ktoś z rodziny, ukochany. 5.Jaki będzie wynik egzaminu? Zdasz go. 6.Jak będę się czuła po egzaminie? Pewna siebie i dumna. 7.Co mi da egzamin na przyszłość? Możliwość podróży po Polsce i innych krajach. Cytuj
bridaa Napisano 8 Listopada 2016 Napisano 8 Listopada 2016 Egzamin pójdzie pozytywnie, nawet bardzo. Otworzy on Ci nowy etap w życiu. Cytuj
patrycja3791 Napisano 8 Listopada 2016 Autor Napisano 8 Listopada 2016 Dziękuje wam wszystkim bardzo za odpowiedzi!! Podnieśliście mnie na duchu i nawet jeśli coś mi pójdzie nie tak to wielkie dziękuje!! :-)) Cytuj
Gość anhana Napisano 11 Listopada 2016 Napisano 11 Listopada 2016 Ja too widzę pozytywnie, jeśli komisja widzi ciebie jako kapłana a po egzaminie czujesz się jak królowa monet to nie ma co się martwić, poza tym na wyniku sąd otoczony pozytywnymi kartami, zdasz! Cytuj
patrycja3791 Napisano 11 Listopada 2016 Autor Napisano 11 Listopada 2016 Dziękuję, wszyscy jesteście kochani Za tydzień na pewno napiszę jaki wynik :-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Listopada 2016 Maestro Napisano 11 Listopada 2016 Zdasz egzamin, otrzymasz duże wsparcie emocjonalne rodziny i przyjaciół i będziesz sporo jeździć Cytuj
Iwka78 Napisano 11 Listopada 2016 Napisano 11 Listopada 2016 1.Widzisz swoją szansę i masz nadzieję, że się uda 2.będziesz skupiać się na egzaminie 3.kapłan to bardzo dobra karta, więc dobre:-) 4.wydaje mi się, że pozytywne nastawienie, i też odpuszczenie sobie emocjonalne, jak coś puszczamy to wtedy nam się udaje:) 5.egzamin zdany 6.Spełniona? - tak 7.otworzy Ci jakieś możliwości, widać, że będziesz dużo jeździć trzymam kciuki! Cytuj
patrycja3791 Napisano 19 Listopada 2016 Autor Napisano 19 Listopada 2016 Hej! Niestety nie zdałam :-( Chyba poszłam z takim mega nastawieniem,że się uda i muszę wyluzować- możliwe,że karty po prostu pokazały moje nastawienie tylko:-( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi