Skocz do zawartości

Nowa praca w listopadzie

dancing.rain

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć wszystkim,

Od kilku tygodni intensywnie poszukuję pracy, na razie bez skutku ale mam wrażenie że to taka cisza przed burzą i niedługo posypią się oferty.

Czy w listopadzie dostanę jakąś interesującą mnie ofertę pracy?

Paź Buław, 5 Buław, Gwiazda

Może mi pomóc jakaś młoda osoba, rekruter?, może to ja sama - nie powinnam być lekkomyślna. Czeka mnie rywalizacja o posadę i walka o stanowisko, ale w końcu dostanę pracę w której się będę spełniać i rozwijać.

Co myślicie? Z góry dzięki za odpowiedzi:)

Napisano

coś ciekawego może się pojawić, ale ostatecznie ktoś inny może tę pracę dostać choć możesz z tą ofertą wiązać jakieś nadzieje.

Ewentualnie może to być jakaś oferta, która związana będzie z jakimś Twoim znajomym i pracę dostaniesz.

Napisano

Na pewno dostaniesz ofertę pracy z którą będziesz wiązać wielkie nadzieje. Musisz jednak się przygotować na sporą konkurencję. Powodzenia w poszukiwaniach :)

Napisano

Jak dla mnie widac zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną i nadzieję na otrzymanie pracy.Będzie duża konkurencja. Możliwe że facet zdecyduje o wyniku rekrutacji. Zaprezentuj się dobrze :)

Napisano

Powinno zacząć się coś dziać w temacie. Widać ruch, tak że najprawdopodobniej będzie oferta pracy.

Napisano

Dodam ze szukam pracy w zawodzie artystycznym dlatego ta Gwiazda zdaje sie stac za pozytywnym rozwiazaniem sytuacji.

Napisano

Jak najbardziej widać nadzieje, ze dostaniesz. Jednak bedziesz musiała o to troche powalczyć. Być może będzie to rywalizacja z meżczyzną.

Napisano

Powinna się pojawić oferta- Giermek Buław, ale będzie duża rywalizacja- 5 Buław. Gwiazda to nadzieje i pozytywna karta, także ta oferta przypadnie Ci do gustu :).

Powodzenia! :)

Napisano
Dodam ze szukam pracy w zawodzie artystycznym dlatego ta Gwiazda zdaje sie stac za pozytywnym rozwiazaniem sytuacji.

Jak najbardziej , Gwiazda jest dobrą kartą dla spraw związanych ze sprawami artystycznymi, dla artystów. :)

Napisano

tak, ale na nadziei może się skończyć

Giermek buław + 5 buław - wiadomość, która wywoła "zamieszanie"

Gwiazda - karta nadziei, ale też odległości; do pracy będziesz mieć kwał drogi?

Napisano

Do pracy teraz mam niezły kawał drogi i jest to jeden z powodów dla których chcę ją zmienić.

Napisano

Wiesz co? Tak sobie spojrzałam na Twój post, i pomyślałam że dosłownie "gwiazdy są Ci przychylne" i jeśli tylko nie przestaniesz bardzo aktywnie szukać pracy i nie osiądziesz na laurach, tylko będziesz działać i działać.. i działać to jest szansa, że się uda, zsumowałam i wyszedł cesarz, więc może w końcu czeka Cie taka wymarzona praca i stabilizacja.. albo dużo tu zależy/zależeć będzie o kogoś o takich cechach, czyli najprawdopodobniej jakiegoś szefa/szefowej u której się zaprezentujesz.