dancing.rain Napisano 7 Listopada 2016 Napisano 7 Listopada 2016 Cześć wszystkim, Od kilku tygodni intensywnie poszukuję pracy, na razie bez skutku ale mam wrażenie że to taka cisza przed burzą i niedługo posypią się oferty. Czy w listopadzie dostanę jakąś interesującą mnie ofertę pracy? Paź Buław, 5 Buław, Gwiazda Może mi pomóc jakaś młoda osoba, rekruter?, może to ja sama - nie powinnam być lekkomyślna. Czeka mnie rywalizacja o posadę i walka o stanowisko, ale w końcu dostanę pracę w której się będę spełniać i rozwijać. Co myślicie? Z góry dzięki za odpowiedzi:) Cytuj
Mana Napisano 8 Listopada 2016 Napisano 8 Listopada 2016 Czy w listopadzie dostanę jakąś interesującą mnie ofertę pracy? Paź Buław, 5 Buław, Gwiazda coś ciekawego może się pojawić, ale ostatecznie ktoś inny może tę pracę dostać choć możesz z tą ofertą wiązać jakieś nadzieje. Ewentualnie może to być jakaś oferta, która związana będzie z jakimś Twoim znajomym i pracę dostaniesz. Cytuj
szarotka1 Napisano 8 Listopada 2016 Napisano 8 Listopada 2016 Czy w listopadzie dostanę jakąś interesującą mnie ofertę pracy? Paź Buław, 5 Buław, Gwiazda Na pewno dostaniesz ofertę pracy z którą będziesz wiązać wielkie nadzieje. Musisz jednak się przygotować na sporą konkurencję. Powodzenia w poszukiwaniach Cytuj
gucio19 Napisano 8 Listopada 2016 Napisano 8 Listopada 2016 Jak dla mnie widac zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną i nadzieję na otrzymanie pracy.Będzie duża konkurencja. Możliwe że facet zdecyduje o wyniku rekrutacji. Zaprezentuj się dobrze Cytuj
bridaa Napisano 8 Listopada 2016 Napisano 8 Listopada 2016 Powinno zacząć się coś dziać w temacie. Widać ruch, tak że najprawdopodobniej będzie oferta pracy. Cytuj
dancing.rain Napisano 8 Listopada 2016 Autor Napisano 8 Listopada 2016 Dodam ze szukam pracy w zawodzie artystycznym dlatego ta Gwiazda zdaje sie stac za pozytywnym rozwiazaniem sytuacji. Cytuj
nastek96 Napisano 8 Listopada 2016 Napisano 8 Listopada 2016 Jak najbardziej widać nadzieje, ze dostaniesz. Jednak bedziesz musiała o to troche powalczyć. Być może będzie to rywalizacja z meżczyzną. Cytuj
Gość Lianna Napisano 8 Listopada 2016 Napisano 8 Listopada 2016 Powinna się pojawić oferta- Giermek Buław, ale będzie duża rywalizacja- 5 Buław. Gwiazda to nadzieje i pozytywna karta, także ta oferta przypadnie Ci do gustu . Powodzenia! Cytuj
Mana Napisano 8 Listopada 2016 Napisano 8 Listopada 2016 Dodam ze szukam pracy w zawodzie artystycznym dlatego ta Gwiazda zdaje sie stac za pozytywnym rozwiazaniem sytuacji. Jak najbardziej , Gwiazda jest dobrą kartą dla spraw związanych ze sprawami artystycznymi, dla artystów. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 13 Listopada 2016 Napisano 13 Listopada 2016 tak, ale na nadziei może się skończyć Giermek buław + 5 buław - wiadomość, która wywoła "zamieszanie" Gwiazda - karta nadziei, ale też odległości; do pracy będziesz mieć kwał drogi? Cytuj
dancing.rain Napisano 14 Listopada 2016 Autor Napisano 14 Listopada 2016 Do pracy teraz mam niezły kawał drogi i jest to jeden z powodów dla których chcę ją zmienić. Cytuj
porzeczka Napisano 14 Listopada 2016 Napisano 14 Listopada 2016 Wiesz co? Tak sobie spojrzałam na Twój post, i pomyślałam że dosłownie "gwiazdy są Ci przychylne" i jeśli tylko nie przestaniesz bardzo aktywnie szukać pracy i nie osiądziesz na laurach, tylko będziesz działać i działać.. i działać to jest szansa, że się uda, zsumowałam i wyszedł cesarz, więc może w końcu czeka Cie taka wymarzona praca i stabilizacja.. albo dużo tu zależy/zależeć będzie o kogoś o takich cechach, czyli najprawdopodobniej jakiegoś szefa/szefowej u której się zaprezentujesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi