Skocz do zawartości

czy dostanę tę nagrodę?

nagarfus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Zrobiłam z całej talii rozkład na pytanie:

Czy w ciągu 5 lat dostanę nagrodę finansową, którą mam na myli?

A ponieważ mam bardzo malutkie doświadczenie z arkanami małymi, proszę o pomoc w interpretacji rozkładu

oraz w zrobieniu sumy rozkładu.

A oto mój rozkład na to pytanie:

- 10 Mieczy (pozycja prawidłowa)

- Król Mieczy (odwrócona)

- 6 Mieczy (pozycja prawidłowa)

- 6 Pucharów (też pozycja prawidłowa).

Jeżeli prawidłowo obliczyłam sumę - to suma mojego rozkładu to Słońce,co odebrałam za pozytywne posumowanie mojego pytania o to czy w ciągu 5 lat dostanę tę nagrodę.

Dodam, że w przeszłości, niecały rok temu, miałam zamiar samobójczy związany z moją sytuacją prawno - finansową, czego obrazem myślę, że jest karta 10 Mieczy, a działo się to

z powodu fałszywego oskarżenia mnie o przestępstwo, którego byłam w rzeczywistości ofiarą, a nie sprawcą (myślę, że może o tym moim koszmarnym problemie, który o mało nie zaprowadził mnie do trumny, może mówić karta Król Mieczy odwrócona, gdyż u Barbary Antonowicz - wlazińskiej widzę interpretację tej karty jako karty pokazującej szefa Policji, sędziego, prawnika, a wszystko to w mojej sprawie było. To totalne piekło i bezprawie sprawiło, że poniosłam poważne straty finansowe i zaczęłam myśleć, że wspaniale byłoby otrzymać dużą nagrodę finansową, o którą zapytałam robiąc ten oto rozkład.

Karta 6 Mieczy została w tym rozkładzie zinterpretowana przeze mnie jako odejście od tego, co po lewej tronie rozkładu, czyli od koszmarnej przeszłości ku karcie 6 Pucharów, która nie mam pojęcia z jakiego powodu za każdym bez wyjątku razem, gdy patrzę na ten rozkład sprawia, że w tych 6 Pucharach widzę wiele monet (mimo, że znajdują się tam kwiaty). Czyli widzę tę kartę tak jakbym otrzymywała w Pucharach pieniądze, złoto i radość na mojej twarzy, pokój i ukojenie jak w okresie mojego beztroskiego dzieciństwa.

Nie mam pojęcia czy prawidłowo zrobiłam sumę, jako Słońce - co też odczytałam pozytywnie dla mnie.

prozę bardzo o pomoc przy interpretacji tego rozkładu i sumy.

Edytowane przez nagarfus
Napisano

Według mnie niestety nie. Jak ja widzę u siebie na wstępie 10mieczy to wiem,że będzie nie po mojej myśli.

Napisano

Moim zdaniem nie ma tutaj kart mówiących o nagrodzie finansowej ale wygląda to trochę tak jakbyś mogła spodziewać się w tym czasie jakiegoś spadku.

Napisano

Witaj :) Mnie się przede wszystkim wydaje, że 5 lat to trochę za długi okres czasu, raczej nie powinno się aż tak wybiegać do przodu, no ale wg mnie nie widać nagrody, 10 Mieczy jako pierwsza karta jest na nie, a dalej masz Miecze i 6 Pucharów, także żadna z tych kart nie ma związku z finansami.

Napisano (edytowane)

Niestety według regulaminu w Interpretacji rozkładów mogą być tylko rozkłady:

IV. Użytkowników obowiązuje w miarę możliwości weryfikacja założonych wątków, dlatego ważne jest, by były to wątki o czasie realizacji nie dłuższym niż 6 miesięcy.

Wyjątek stanowią: roczny rozkład urodzinowy oraz niektóre pytania, których natura wskazuje na to, iż mogą nie być weryfikowalne w krótszym czasie (np. "czy wezmę ślub w tym roku" zadane w styczniu)

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/90909-regulamin-dzialu-interpretacji-rozkladow.html

A co do tych kart to nagrody finansowej nie widać ;)

Edytowane przez Yumeko
  • 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

A dobra, przyznam się o co konkretnie tutaj pytałam, ale było mi wstyd się przyznać:):)

Otóż powyższy rozkład zrobiłam na pytanie:

Czy w ciągu najbliższych 5 lat wygram kumulację Lotto.

Obawiałam się, że pomyślicie, że lekko traktuję tę sprawę, dlatego napisałam, że pytałam o to czy wygram nagrodę, a tymczasem rozkład zrobiłam na temat taki czy wciągu 5 lat wygram kumulację Lotto (pytałam o to, bo mam wrażenie, że w mojej obecnej sytuacji finansowej i życiowej kumulacja Lotto byłaby chyba jedynym rozwiązaniem problemu).

Myślałam, myślałam i nagle mnie olśniło, że przecież Lotto przewiduje nie tylko kumulację, ale także zwykłą 6-stkę,czyli 2 miliony brutto.

I tydzień temu zrobiłam z jednej karty dwa takie oto rozkłady:

Czy w ciągu 3 lat wygram 6-tkę Lotto?

- A Mieczy (odwrócony)

co uznałam, że nic z tego.

Ale gdy zapytałam:

Czy w ciągu 5 lat wygram 6-tkę Lotto

wyciągnęłam kartę As Monet (pozycja prawidłowa).

Niektórzy twierdzą, że to wypisz wymaluj wygrana! a także materialny sukces czy spełnienie marzeń:)

Rozochocona tym rozkładem dodałam jeszcze rozkład na pytanie:

Czy kiedyś w przyszłości kupię dom? (dodam, że bez wygranej 6-stki Lotto nie byłoby to u mnie możliwe)

i wyciągnęłam kartę:

- Król Denarów (pozycja prawidłowa,która u Ridera jest traktowana między innymi jako handlarz nieruchomościami czy nieruchomość.

Co o tym sądzicie?:)

Edytowane przez nagarfus
  • Administrator
Napisano

Sądzimy, że rozmijasz się z regulaminem działu.

A co do wygranej - zapomnij. Jedna karta nie odpowie na to akurat pytanie, nawet jeśli jest to As monet ;p

Napisano

Bardzo proszę skonkretyzować co robię źle v tym dziale?

Bo nie chciałabym popełniać tych samych błędów ponownie.

• Administrator
Napisano

Nagarfus, oprócz polecanej lektury regulaminu zerknij na post #5... tam masz jak na tacy podane, co tu jest nie tak.

5 lat to o 4.5 roku za długo jak na pytanie w dziale interpretacji.

Ale skoro pytanie zostało zadane i padły odpowiedzi, to już nie będziemy się nad tym roztrząsać.

Napisano

Przepraszam bardzo, że rzeczywiście zadałam pytanie na zbyt długi okres,niż wynika to z regulaminu i mimo, że o tym wiedziałam.

Po prostu czasami mam odczucie, że dana sprawa np. wygranie 6-stki w Lotto co jest sprawą niełatwą i zdarza się bardzo rzadko,

albo np. moje uleczenie z choroby, która trwa już przez 27 lat - mam wrażenie, że na takie pytania powinnam robić rozkłady na

znacznie dłuższy okres, niż do 6 miesięcy.

Jaki okres czasu w takich sytuacjach radzicie stosować w rozkładach, jeżeli np. choroba już trwa przez kilkadziesiąt lat i zdajemy

sobie sprawę z tego, że albo nie minie nigdy, albo minie, ale za kolejne długie lata,bo 6 miesięcy tego stanu zdrowia nie jest

w stanie w ogóle zmienić? Proszę o poradę.

Napisano

Jak coś jest jeszcze Wzajemna pomoc http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/ (tu jego regulamin -> http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/78037-regulamin-wzajemnej-pomocy-tarocistow.html).

Myślę, że tam bardziej pasują takie dłuższe czy nieweryfikowalne tematy, jak się mylę to niech ktoś mnie poprawi ;) tak przynajmniej ja to odbieram a w interpretacjach tylko najwyżej na rok i weryfikowalne.