Vita11 Napisano 11 Listopada 2016 Napisano 11 Listopada 2016 (edytowane) Witam, Czy ktoś byłby miły i zerknął na rozkład na jutro ? 12.11.16 Oczywiście będzie weryfikacja. Karta dnia - 2 mieczy- karta niezdecydowania, wahania, niemożności zdecydowania się na jedno. Pozytywne niespodzianki od losu -Rydwan chyba dzień pełen wrażeń,raczej nie planuje żadnego wyjazdu aczkolwiek mam przyjęcie imprezę w głowię Co wywoła na mojej twarzy uśmiech - Moc- Chciałam napisać pewność siebie i świadomość siebie,ale przy tej 2 mieczy to niezabardzo ki kCo mnie zasmuci - 2 kielichy- bliska mi osoba? Najważniejsze wydarzenie jutrzejszego dnia (Dużo AW) - Diabeł+ Wisielec+Cesarzowa+as buław- Tutaj nie mam pojęcia. Rada na jutro -królowa bulaw- nie bać się podejmować decyzji O czym jutro muszę pamiętać - 8 kielichow-że to co było to było, ciągle wracam myślami do przeszłości. Tutaj chciałam się jeszcze dowiedzieć czy ta impreza którą mam w głowie dojdzie do skutku - to co nieuniknione-6 buław + wynik - 3 kielichy - Nic dodać nic ująć , będzie. Jak ona dla mnie przebegnie/najważniejsze wydarzenia 9 kielichy+Sąd+Cesarz+as kielichów - Będę bardzo zadowolona, przyjemnie spędzony czas, czyżby jakiś Pan w tym Cesarzu? dziękuję za pomoc Edytowane 11 Listopada 2016 przez Vita11 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Listopada 2016 Napisano 11 Listopada 2016 Karta dnia - 2 mieczy powiedziałabym, że będziesz starała się zachować dyplomatycznie Pozytywne niespodzianki od losu -Rydwan czyjś przyjazd Co wywoła na mojej twarzy uśmiech - Moc poradziłaś sobie z czymś ciężkim/niespodziewanym, nie dałaś się ponieść emocjom 2 mieczy + Siła - koniec nieporozumień, rozmowa, która coś załagodzi/zmieni, rozwiązanie konfliktu, dyplomacja Co mnie zasmuci - 2 kielichy spotkanie kogoś albo ich, zgoda, pomoc/wsparcie, może poczujesz się samotnie - masz kogoś? Najważniejsze wydarzenie jutrzejszego dnia (Dużo AW) - Diabeł+ Wisielec+Cesarzowa+as buław chyba ta impreza spotkanie kobiety z temperamentem, która będzie w centrum uwagi matka albo inna krewna nagle wpadnie/zadzwoni Diabeł + Cesarzowa - kobieta, która ma duże wpływy, może potrafi też wywołać lęk u kogoś; powiedzenie: gdzie Diabeł nie może, tam babę pośle; silne podniecenie kimś i nie krycie się z tym Diabeł + Wisielec- nadmiar alkoholu i jego skutki Diabeł + As buław - coś może pójść nie tak albo zwyczajnie karty pokazały huczną zabawę Rada na jutro -królowa bulaw ubierz się seksownie, zrób sobie kobiecą fryzurę, nałóż modny makijaż, bądź pełna energii, flirtuj, nie trać odwagi i poczucia humoru, nie czekaj, a sama wykonaj pierwszy krok, zachowaj się jak dojrzała, pewna siebie i swoich wdzięków kobieta O czym jutro muszę pamiętać - 8 kielichów czasami niektóre sprawy/rzeczy/osoby/sytuacje wracają teraz skojarzyło mi się powiedzenie, że ile dajesz z siebie, tyle od kogoś/losu otrzymasz albo pojawią się fotki na portalach społecznościowych czy ta impreza którą mam w głowie dojdzie do skutku? to co nieuniknione-6 buław + wynik - 3 kielichy tak, będzie świetna zabawa Jak ona dla mnie przebegnie/najważniejsze wydarzenia? 9 kielichy+Sąd+Cesarz+as kielichów pierwsza karta może mówić o Twoim wyśmienitym samopoczuciu Sąd uwalnia Cię od tego albo ktoś (np. Cesarz) pojawi się na zabawie: znajomy lub krewny co u Ciebie oznacza As pucharów? Jeżeli łzy, to może cierpienie przez pana, jeżeli radość, to Cesarz sprawi, że poczujesz się znowu młodo 9 pucharów + Cesarz - pewny siebie pan, może trochę izolujący się, ale też lubiący kontakty z innymi - dystans i otwartość jednocześnie 9 pucharów + as pucharów - to wygląda tak, jakby nagle miały z Ciebie wylać się wszystkie trzymane do tej pory uczucia Cytuj
Vita11 Napisano 11 Listopada 2016 Autor Napisano 11 Listopada 2016 (edytowane) Nie mam nikogo As pucharów, zawsze pokazuje dla mnie coś dobrego . Też by ktoś krewny się pojawił na zabawie to wątpie, ponieważ mieszkam dość daleko od rodziny . Dodam,że często ja pokazuje się w królowej buław Dziękuję bardzo Edytowane 11 Listopada 2016 przez Vita11 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 11 Listopada 2016 Napisano 11 Listopada 2016 W takim razie może znajomy przyjedzie - Sąd + Cesarz Cytuj
nastek96 Napisano 11 Listopada 2016 Napisano 11 Listopada 2016 Karta dnia - 2 mieczy- Jutro możesz być troche zawieszona i niezdecydowana. Pozytywne niespodzianki od losu - będzie sie dużo działo, wszystko nabierze tempa. Co wywoła na mojej twarzy uśmiech - Moc- przezwycieżysz jakieś trudności, poradzisz sobie z czymś. ki kCo mnie zasmuci - 2 kielichy- jakaś osoba. Najważniejsze wydarzenie jutrzejszego dnia (Dużo AW) - Diabeł+ Wisielec+Cesarzowa+as buław- niestety nie potrafie tego odczytać. Wyjęłaś za dużo kart. Rada na jutro -królowa bulaw- bądź pewna siebie. Jak ona dla mnie przebegnie/najważniejsze wydarzenia 9 kielichy+Sąd+Cesarz+as kielichów - Będziesz sie wyśmienicie bawiła. Może nawet zauroczysz sie w jakimś panu Cytuj
Cosmo Napisano 12 Listopada 2016 Napisano 12 Listopada 2016 Mi 2 mieczy w kartach dnia często pokazuje dużo rozmów, szczególnie internetowych; rozważanie różnych opcji, racjonalne podejście do wielu rzeczy, a także zdystansowanie się do jakichś spraw/ludzi. Rydwan wypada mi na podróże, wizyty u kogoś lub czyjeś u nas; zaproszenia. Pokazuje mi też na takie sytuacje, gdzie dużo się dzieje, trzeba na szybko podejmować decyzje (często miedzy dwoma skrajnie różnymi opcjami). Myślę, że nic Cię nie zasmuci jutrzejszego dnia. Będzie pozytywnie. Przy tej Mocy wszystko będziesz mieć pod kontrolą; będziesz nad wszystkim panować. Najważniejsze wydarzenie dnia to, zgadzam się z dziewczynami, jakaś impreza. Chyba pite będzie ;p uważaj, żeby nie przeholować ;D możliwe, że ktoś Cię adorować będzie seks mie też na myśl przyszedł ))) Radę i o czym musisz pamiętać, świetnie opisała Eutrepe, więc nie mam nic do dodania w tej kwestii Impreza dojdzie do skutku jak najbardziej lepszych kart nie mogłaś wyciągnąć ;p Co do tego jak ona dla Ciebie przebiegnie, to zdecydowanie zabawa będzie przednia wydaje mi się też, że spotkasz kogoś dawno niewidzianego (Sąd mi baaaardzo często tak wypada), jakiegoś faceta (Sąd + Cesarz), który był/jest dość ważny dla Ciebie, albo też w rozmowach o kimś takim będzie mowa Cytuj
Vita11 Napisano 13 Listopada 2016 Autor Napisano 13 Listopada 2016 Wracam z weryfikacją, Niestety pół dnia byłam w domu. Pod wieczór wyszłam na imprezę , panowałam nad alkoholem. W sumie szybko się zebrałam bo nic ciekawego się nie działo, żaden Pan , tylko ja i moja koleżanka . Może jakieś życzeniówki wyszły ? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 13 Listopada 2016 Napisano 13 Listopada 2016 karta dnia + co zasmuci - 2 mieczy + 2 puchary - może te karty razem pokazały ograniczony kontakt tego dnia... Diabeł też często psuje szyki, więc tutaj interpretowałabym go jako "co zaplanujesz, pójdzie w diabły" Wisielec to właśnie przebywanie w tym samym miejscu, brak ruchu Cesarzowa też jest bierna As buław - bardzo się zdenerwowałaś w tamtym dniu? Cytuj
Cosmo Napisano 13 Listopada 2016 Napisano 13 Listopada 2016 Mnie się jeszcze jedna rzecz nasunęła na myśl odnośnie ostatniej kwestii, bo reszta jako tako się zgadza. 9 kieli - impreza + picie alkoholu, Sąd - dom, mieszkanie mi pokazuje, Cesarz + As kieli - nudę mogły pokazać Diabeł + Wisielec rownież Cytuj
Vita11 Napisano 13 Listopada 2016 Autor Napisano 13 Listopada 2016 Nudno to trochę było,ale impreza była w klubie. Cytuj
Cosmo Napisano 13 Listopada 2016 Napisano 13 Listopada 2016 Sąd to niekoniecznie dom, ale budynek jako taki. Jak mam tą kartę jako kartę dnia, to większa cześć dnia spędzam właśnie w budynkach, a to w domu, a to w pracy, bądź jeszcze gdzieś indziej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi