Skocz do zawartości

samodzielne stanowisko ZWERYFIKOWANY

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zadałam kartom pytanie:

jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że do końca tego roku będę pracować na samodzielnym stanowisku?

9 denarów, rycek denarów, król denarów

powiedziałabym, że się uda i będę na samodzielnym stanowisku, albo życzeniówka wyszła... bo to coś za szybko by było...

Napisano

No dla mnie też wyglądałoby na to, że się zrealizuje. Chyba żeby spojrzeć na 9 denarów jak na niepełne spełnienie, pozostałe karty są stateczne, czy to coś wymagałoby od ciebie dużych działań, czy po prostu masz już coś na oku? Jeżeli masz coś upatrzone to byłabym na tak, jeżeli nie, to na nie.

Napisano

Chciałabym samodzielnie pracować tutaj, gdzie jestem zatrudniona, ale nie wiem, jak to się potoczy...

Byłam też na rozmowie w sprawie pracy na samodzielne stanowisko, ale godziny mi nie pasują, ale też nie odmówiłam jeszcze, bo może coś się zmieni...

Napisano

Bardzo pozytywne karty - 9 monet to już w sumie jest samodzielność i sukces finansowy, Rycerz Denarów - osoba która pracuje samodzielnie, Król Denarów oczywiście stabilizacja, satysfakcjonujy dochód. Wszystkie mówią tak. W sumie masz Pustelnika - czwarte "Tak" i Moc - też pozytywna karta na awans, czy samodzielne stanowisko.

Wygląda to tak dobrze, że nawet trzymać kciuków nie trzeba ;)

• Lubię to! 1
Napisano

Dla mnie w rozkładach 9monet nie zawsze sprawdza się do końca,bo tu jest tak,że jakby było,ale jednak do końca coś zabraknie. I rycerz monet też mi opóźnia trochę w czasie. Może się uda,ale po nowym roku?

• Lubię to! 1
Napisano

Mnie się też wydaje, że otrzymasz samodzielne stanowisko, ale jeszcze trochę to potrwa. Same Denary wyszły, a one z reguły odciągają w czasie. Obstawiam, że po Nowym Roku, ale może to być w zimie ( Król Denarów). I będziesz bardzo zadowolona - 9 Denarów :).

Napisano

Wydaje mi się, że owszem otrzymasz samodzielne stanowisko, ale nie do końca tego roku. Raczej na początku przyszłego :)

• Lubię to! 1
Napisano
Zadałam kartom pytanie:

jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że do końca tego roku będę pracować na samodzielnym stanowisku?

Aja uważam, że nie w tym roku. Denary to "tu i teraz", lekka stagnacja, bezruch.

Gdyby były buławy albo miecze - to byłabym na tak. Nawet kielichy, bo woda (płynie, rusza się). Ale denki to ziemia a ziemia porusza się bardzo bardzo powoli. Dlatego uważam, że prędzej przyszły rok.

• Lubię to! 1
Napisano

chyba nic z tego...

9 denarów - zostaniesz tam, gdzie jesteś obecnie

Rycerz denarów + Król denarów - dalej będziesz wykonywać swoje obowiązki, powoli iść do przodu

jedyną ruchliwą kartą jest tutaj Rycerz denarów, a jemu też się nie spieszy...

Ewentualnie otrzymasz propozycję z innej firmy

Napisano

na razie go nie widać.

Ukazuje się Twoje "wyglądanie" (szukanie) i działanie w stronę takiego stanowiska. Ale to jeszcze chyba nie w tym roku. Ewentualnie pod koniec może coś się pojawić..... ale bym obstawiała, że to jeszcze nie ten rok.

Powodzenia :*

• Lubię to! 1
Gość SooYoung
Napisano

Dopiero w przyszłym roku.

Szybciej powiedziałbym że jest szansa na samodzielne stanowisko w innym miejscu.

Szukaj pracy przez mężczyznę, albo u mężczyzny - Król denarów tez jako osoba dająca zlecenia i bezpośrednio dająca Ci za to pieniądze.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

***WERYFIKACJA***

nie otrzymałam samodzielnego stanowiska

dziękuję wszystkim za interpretacje:-*

• Lubię to! 1
  • 3 miesiące temu...
Napisano

Witam

Samodzielne stanowisko mam od maja, w firmie, w której cały czas pracuję.

Dziękuję

Gość SooYoung
Napisano

Fajnie że się tak ułożyło :) gratuluję :)