Iwka78 Napisano 11 Listopada 2016 Napisano 11 Listopada 2016 Zadałam kartom pytanie: jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że do końca tego roku będę pracować na samodzielnym stanowisku? 9 denarów, rycek denarów, król denarów powiedziałabym, że się uda i będę na samodzielnym stanowisku, albo życzeniówka wyszła... bo to coś za szybko by było... Cytuj
Gość anhana Napisano 11 Listopada 2016 Napisano 11 Listopada 2016 No dla mnie też wyglądałoby na to, że się zrealizuje. Chyba żeby spojrzeć na 9 denarów jak na niepełne spełnienie, pozostałe karty są stateczne, czy to coś wymagałoby od ciebie dużych działań, czy po prostu masz już coś na oku? Jeżeli masz coś upatrzone to byłabym na tak, jeżeli nie, to na nie. Cytuj
Iwka78 Napisano 11 Listopada 2016 Autor Napisano 11 Listopada 2016 Chciałabym samodzielnie pracować tutaj, gdzie jestem zatrudniona, ale nie wiem, jak to się potoczy... Byłam też na rozmowie w sprawie pracy na samodzielne stanowisko, ale godziny mi nie pasują, ale też nie odmówiłam jeszcze, bo może coś się zmieni... Cytuj
Gość anhana Napisano 11 Listopada 2016 Napisano 11 Listopada 2016 No to w tej sytuacji ja byłabym na tak. Cytuj
Taya Napisano 12 Listopada 2016 Napisano 12 Listopada 2016 Bardzo pozytywne karty - 9 monet to już w sumie jest samodzielność i sukces finansowy, Rycerz Denarów - osoba która pracuje samodzielnie, Król Denarów oczywiście stabilizacja, satysfakcjonujy dochód. Wszystkie mówią tak. W sumie masz Pustelnika - czwarte "Tak" i Moc - też pozytywna karta na awans, czy samodzielne stanowisko. Wygląda to tak dobrze, że nawet trzymać kciuków nie trzeba 1 Cytuj
patrycja3791 Napisano 12 Listopada 2016 Napisano 12 Listopada 2016 Dla mnie w rozkładach 9monet nie zawsze sprawdza się do końca,bo tu jest tak,że jakby było,ale jednak do końca coś zabraknie. I rycerz monet też mi opóźnia trochę w czasie. Może się uda,ale po nowym roku? 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 12 Listopada 2016 Napisano 12 Listopada 2016 Mnie się też wydaje, że otrzymasz samodzielne stanowisko, ale jeszcze trochę to potrwa. Same Denary wyszły, a one z reguły odciągają w czasie. Obstawiam, że po Nowym Roku, ale może to być w zimie ( Król Denarów). I będziesz bardzo zadowolona - 9 Denarów . Cytuj
Cosmo Napisano 12 Listopada 2016 Napisano 12 Listopada 2016 Wydaje mi się, że owszem otrzymasz samodzielne stanowisko, ale nie do końca tego roku. Raczej na początku przyszłego 1 Cytuj
Trida Napisano 13 Listopada 2016 Napisano 13 Listopada 2016 Zadałam kartom pytanie:jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że do końca tego roku będę pracować na samodzielnym stanowisku? 9 denarów, rycek denarów, król denarów Aja uważam, że nie w tym roku. Denary to "tu i teraz", lekka stagnacja, bezruch. Gdyby były buławy albo miecze - to byłabym na tak. Nawet kielichy, bo woda (płynie, rusza się). Ale denki to ziemia a ziemia porusza się bardzo bardzo powoli. Dlatego uważam, że prędzej przyszły rok. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 13 Listopada 2016 Napisano 13 Listopada 2016 chyba nic z tego... 9 denarów - zostaniesz tam, gdzie jesteś obecnie Rycerz denarów + Król denarów - dalej będziesz wykonywać swoje obowiązki, powoli iść do przodu jedyną ruchliwą kartą jest tutaj Rycerz denarów, a jemu też się nie spieszy... Ewentualnie otrzymasz propozycję z innej firmy Cytuj
Mana Napisano 13 Listopada 2016 Napisano 13 Listopada 2016 jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że do końca tego roku będę pracować na samodzielnym stanowisku? 9 denarów, rycek denarów, król denarów na razie go nie widać. Ukazuje się Twoje "wyglądanie" (szukanie) i działanie w stronę takiego stanowiska. Ale to jeszcze chyba nie w tym roku. Ewentualnie pod koniec może coś się pojawić..... ale bym obstawiała, że to jeszcze nie ten rok. Powodzenia :* 1 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 15 Listopada 2016 Napisano 15 Listopada 2016 Dopiero w przyszłym roku. Szybciej powiedziałbym że jest szansa na samodzielne stanowisko w innym miejscu. Szukaj pracy przez mężczyznę, albo u mężczyzny - Król denarów tez jako osoba dająca zlecenia i bezpośrednio dająca Ci za to pieniądze. Cytuj
Iwka78 Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Napisano 8 Stycznia 2017 ***WERYFIKACJA*** nie otrzymałam samodzielnego stanowiska dziękuję wszystkim za interpretacje:-* 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 3 Maja 2017 Autor Napisano 3 Maja 2017 Witam Samodzielne stanowisko mam od maja, w firmie, w której cały czas pracuję. Dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi