Skocz do zawartości

Ostatki ZWERYFIKOWANY

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Planuję ostatni weekend listopada spędzić u koleżanki, spotkać się ze znajomymi, pójść się pobawić w klubie. Wczoraj zaskoczyła mnie rozmowa ze znajomym, który zaproponował mi, żebyśmy ten czas spędzili razem. Nie wierzę mu, bo już dwa razy mnie wystawił, ale karty postawiłam...

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że spotkam się z X do końca listopada?

10 denarów, I Mag, IX Pustelnik --> HB XX Sąd, II Kapłanka

10 denarów to karta spotkań, a Mag może mówić o propozycji, zaproszeniu. Zastanawia mnie jednak Pustelnik - tak jakby na obietnicach miało się skończyć, bo do samego spotkania nie dojdzie. Suma kart mówi o spotkaniu lub kobiecie, przez którą do niego nie dojdzie.

Co myślicie o tych kartach?

Napisano

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że spotkam się z X do końca listopada?

mnie się wydaje, że do spotkania nie dojdzie. Bądź ukazało się tu, że nie wierzysz, że spotkanie się odbędzie i być może nie masz aż tak dużej ochoty na nie.

Napisano

Wydaje mi się, że nie do dojdzie do spotkania, jakoś Mag, Pustelnik, Kapłanka mi się z chorobą skojarzyły.

Napisano

Nie spotkasz się z nim. Zastanawiam się, co taka osoba ma w głowie. Wychodzi z inicjatywą (Mag), a potem nie dotrzymuje słowa I zostawia kogoś samemu sobie (Pustelnik). 10 denarów to dla mnie ramy instytucji przez które znasz tego pana - uczelnia, praca itp.

Gość SooYoung
Napisano

Spędzić ten czas z koleżanką i znajomymi.

Pan natomiast sam do końca nie wie czego chce i w ostatniej chwili może się wycofać, czymś wymówić i odwołać spotkanie.

Napisano

Moim zdaniem nie dojdzie do spotkania, bo Pan ostatecznie je odwoła.

Napisano

Myślę, że do spotkania nie dojdzie. X może wymówić się brakiem czasu.

• 2 tygodnie później...
Gość Linkinia
Napisano

WERYFIKACJA

Od tygodnia nie miałam z nim żadnego kontaktu, więc... skończyło się na jego zapale do spotkania i obietnicy, której nie dotrzymał. Nie wiem, co takie osoby mają w głowie, serio.

Weekend spędziłam z kumpelą.

dziękuję :bukiet: