Skocz do zawartości

Impreza 15.11.16

Vita11

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam Ponownie,

Mamy jutro imprezę , tak można powiedzieć. Pokusiłam się o postawienie kart na jej przebieg , oczywiście wrócę z weryfikacją

Jak dla mnie przebiegnie - Umiarkowanie+Gwiazda+Diabeł+Paź denarów- ten diabeł mnie nie pokoi i zupełnie nie wiem jak zinterpretować.

Co ważnego się dla mnie wydarzy na tej imprezie - Rydwan+3 kielichy+as buław+paź kielichów

Czasami mam wrażenie,że jakieś życzeniówki wypadają. Niestety nie wiem jak to dokładnie zinterpretować.

Dociągnęłam karty czy pojawi się jakiś Pan , z którym relacja miała by szansę rozwijać się - Król kielichów+ rycerz buław - wydaje mi się,że ktoś starszy .

Jego wygląd -Kapłanka ?

Edytowane przez Vita11
Napisano

Umiarkowanie+Gwiazda+Diabeł+Paź denarów

Początkowo będzie tak sobie, dość spokojnie ( Umiarkowanie), potem będzie całkiem przyjemnie i miło ( Gwiazda). Diabeł to może być alkohol. Możesz z kimś rozmawiać itd ( Giermek Denarów).

Rydwan+3 kielichy+as buław+paź denarów Energia Ci będzie dopisywać. Możesz spędzić czas w miłym towarzystwie ( 3 Kielichy) i poznać kogoś nowego - As Buław, Giermek Denarów.

Ogólnie wyszły ładne karty, także miłej zabawy ! :)

Napisano (edytowane)
Umiarkowanie+Gwiazda+Diabeł+Paź denarów

Początkowo będzie tak sobie, dość spokojnie ( Umiarkowanie), potem będzie całkiem przyjemnie i miło ( Gwiazda). Diabeł to może być alkohol. Możesz z kimś rozmawiać itd ( Giermek Denarów).

Rydwan+3 kielichy+as buław+paź denarów Energia Ci będzie dopisywać. Możesz spędzić czas w miłym towarzystwie ( 3 Kielichy) i poznać kogoś nowego - As Buław, Giermek Denarów.

Ogólnie wyszły ładne karty, także miłej zabawy ! :)

Dziękuję mam nadzieje,że będzie dobrze !Ps. popełniłam mały błąd w ostatnim rozkładzie kart jest paź kielichów nie denarów

Edytowane przez Vita11
Napisano

Jak dla mnie przebiegnie - Umiarkowanie+Gwiazda+Diabeł+Paź denarów

Co ważnego się dla mnie wydarzy na tej imprezie - Rydwan+3 kielichy+as buław+paź kielichów

tu dużo może dziać w Tobie... będziesz miała spore nadzieje w związku z tą imprezą. Na początku możesz czuć się jakby to nie było to, ale powinno się rozkręcić.

Będziesz z jakąś grupą przyjaciół, bądź będą kręcić się w okół Ciebie różni ludzie. Możliwa jakaś ciekawa znajomość może się zacząć.

Czy pojawi się jakiś Pan , z którym relacja miała by szansę rozwijać się - Król kielichów+ rycerz buław

Są na to szanse.

Napisano (edytowane)

Był to bardziej wypad, impreza została przełożona.

Wyszliśmy na pizze, piwo , dość spokojnie, trochę ploteczek mógł pokazać ten -Diabeł+ paz denarow o osobach z kursu

Zmienialiśmy co chwile miejsce Rydwan+ 3kielichy :)

a Gwiazda mogła pokazać same kobiety

Edytowane przez Vita11