Vita11 Napisano 14 Listopada 2016 Napisano 14 Listopada 2016 (edytowane) Witam Ponownie, Mamy jutro imprezę , tak można powiedzieć. Pokusiłam się o postawienie kart na jej przebieg , oczywiście wrócę z weryfikacją Jak dla mnie przebiegnie - Umiarkowanie+Gwiazda+Diabeł+Paź denarów- ten diabeł mnie nie pokoi i zupełnie nie wiem jak zinterpretować. Co ważnego się dla mnie wydarzy na tej imprezie - Rydwan+3 kielichy+as buław+paź kielichów Czasami mam wrażenie,że jakieś życzeniówki wypadają. Niestety nie wiem jak to dokładnie zinterpretować. Dociągnęłam karty czy pojawi się jakiś Pan , z którym relacja miała by szansę rozwijać się - Król kielichów+ rycerz buław - wydaje mi się,że ktoś starszy . Jego wygląd -Kapłanka ? Edytowane 14 Listopada 2016 przez Vita11 Cytuj
Gość Lianna Napisano 14 Listopada 2016 Napisano 14 Listopada 2016 Umiarkowanie+Gwiazda+Diabeł+Paź denarów Początkowo będzie tak sobie, dość spokojnie ( Umiarkowanie), potem będzie całkiem przyjemnie i miło ( Gwiazda). Diabeł to może być alkohol. Możesz z kimś rozmawiać itd ( Giermek Denarów). Rydwan+3 kielichy+as buław+paź denarów Energia Ci będzie dopisywać. Możesz spędzić czas w miłym towarzystwie ( 3 Kielichy) i poznać kogoś nowego - As Buław, Giermek Denarów. Ogólnie wyszły ładne karty, także miłej zabawy ! Cytuj
Vita11 Napisano 14 Listopada 2016 Autor Napisano 14 Listopada 2016 (edytowane) Umiarkowanie+Gwiazda+Diabeł+Paź denarów Początkowo będzie tak sobie, dość spokojnie ( Umiarkowanie), potem będzie całkiem przyjemnie i miło ( Gwiazda). Diabeł to może być alkohol. Możesz z kimś rozmawiać itd ( Giermek Denarów). Rydwan+3 kielichy+as buław+paź denarów Energia Ci będzie dopisywać. Możesz spędzić czas w miłym towarzystwie ( 3 Kielichy) i poznać kogoś nowego - As Buław, Giermek Denarów. Ogólnie wyszły ładne karty, także miłej zabawy ! Dziękuję mam nadzieje,że będzie dobrze !Ps. popełniłam mały błąd w ostatnim rozkładzie kart jest paź kielichów nie denarów Edytowane 14 Listopada 2016 przez Vita11 Cytuj
Mana Napisano 14 Listopada 2016 Napisano 14 Listopada 2016 Jak dla mnie przebiegnie - Umiarkowanie+Gwiazda+Diabeł+Paź denarów Co ważnego się dla mnie wydarzy na tej imprezie - Rydwan+3 kielichy+as buław+paź kielichów tu dużo może dziać w Tobie... będziesz miała spore nadzieje w związku z tą imprezą. Na początku możesz czuć się jakby to nie było to, ale powinno się rozkręcić. Będziesz z jakąś grupą przyjaciół, bądź będą kręcić się w okół Ciebie różni ludzie. Możliwa jakaś ciekawa znajomość może się zacząć. Czy pojawi się jakiś Pan , z którym relacja miała by szansę rozwijać się - Król kielichów+ rycerz buław Są na to szanse. Cytuj
Vita11 Napisano 16 Listopada 2016 Autor Napisano 16 Listopada 2016 (edytowane) Był to bardziej wypad, impreza została przełożona. Wyszliśmy na pizze, piwo , dość spokojnie, trochę ploteczek mógł pokazać ten -Diabeł+ paz denarow o osobach z kursu Zmienialiśmy co chwile miejsce Rydwan+ 3kielichy a Gwiazda mogła pokazać same kobiety Edytowane 16 Listopada 2016 przez Vita11 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi