Gość Lianna Napisano 16 Listopada 2016 Napisano 16 Listopada 2016 Dostałam wczoraj propozycję pracy dorywczej, chodzi o opiekę nad małą dziewczynką, co jest zgodne z moim zawodem. Zadałam pytanie, jak sprawdziłabym się ( wiadomo, że dzieci są różne) opiekując tym dzieckiem? Założyłam okres czasu- trzy miesiące. Sprawiedliwość As Kielichów Giermek Denarów W Giermku Denarów widziałbym tą dziewczynkę, As Kielichów to miła, spokojna atmosfera, Sprawiedliwość- może godziwe wynagrodzenie Cytuj
Gość SooYoung Napisano 16 Listopada 2016 Napisano 16 Listopada 2016 Super. Sprawdziłabyś się. Ustal dokładne warunki opieki - Sprawiedliwość. Dziecko i całą atmosferę wokół niego - opieka, tutaj ładnie pokazał się w Asie kielichów. Giermek denarów też fajnie pokazuje dziewczynkę - rezolutną dziewczynkę, a nawet jak to maleństwo (choć według mnie ten Giermek to pokazuje większą dziewczynkę ) to taką bardzo kontaktową, że zaraz zaczniesz się z nią dobrze dogadywać Cieszę się, bo myślę że ta oferta to jest to powiedziałbym że jesteś do tego stworzona Oferta spadła Ci z nieba. Warto spróbować. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 16 Listopada 2016 Napisano 16 Listopada 2016 Sprawiedliwość As Kielichów Giermek Denarów Karty są jak najbardziej pozytywne. Sprawiedliwość mówi o Twoim przygotowaniu do tej pracy oraz rozsądnym finansowo podejściu rodziców. Natomiast dwie kolejne karty skupiają się już na samej opiece i dziewczynce - myślę, że praca Ci się spodoba, będzie miło, będzie się wam dobrze spędzało czas. Dziewczynka szybko się do Ciebie przekona (as kielichów). Powodzenia Cytuj
szarotka1 Napisano 16 Listopada 2016 Napisano 16 Listopada 2016 Zadałam pytanie, jak sprawdziłabym się ( wiadomo, że dzieci są różne) opiekując tym dzieckiem? Założyłam okres czasu- trzy miesiące. Sprawiedliwość As Kielichów Giermek Denarów Nie ma się czego obawiać. Na pewno nawiążesz z dzieckiem bardzo dobry, serdeczny kontakt (AS kielichów). Myślę też, że trafi ci się wyjątkowo grzeczne i posłuszne dziecko (Sprawiedliwość). Cytuj
Mana Napisano 16 Listopada 2016 Napisano 16 Listopada 2016 Zadałam pytanie, jak sprawdziłabym się ( wiadomo, że dzieci są różne) opiekując tym dzieckiem? Założyłam okres czasu- trzy miesiące. Sprawiedliwość As Kielichów Giermek Denarów początkowo Ty być poznawała ją ona Ciebie, takie przyzwyczajanie się do drugiego człowieka, jego przyzwyczajeń itp. sporo emocji i niepewności mogłoby tu być.. ale krok po kroku byłoby tylko lepiej. Myślę, że sprawdziłabyś się jako opiekunka tego dziecka. Powodzenia Cytuj
Taya Napisano 16 Listopada 2016 Napisano 16 Listopada 2016 Oferta wzgląda na korzystną. Też dziecko w Paziu Denarów powinno być w miarę spokojne, co najwyżej trochę uprate. W sumie Śmierć - może się okazać, że opieka nad tym dzieckiem zainspiruje cię do zmian, albo nawiążesz kontakt, który przyda się w przyszłości. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 16 Listopada 2016 Napisano 16 Listopada 2016 w sprawiedliwości chyba zachowasz zimną krew, będziesz stanowcza, konkretna, pewna swoich racji As kielichów - może później zmiękniesz, okaże się, że trzeba mieć oczy z tyłu głowy, obowiązków przybędzie albo bardziej się spocisz, rozpłaczesz z nerwów paź denarów - dziecko, ale też zarobek i nowe doświadczenie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Listopada 2016 Maestro Napisano 17 Listopada 2016 Dałabyś radę bez problemu Cytuj
gucio19 Napisano 18 Listopada 2016 Napisano 18 Listopada 2016 Na pewno sie sprawdzisz. W Sprawiedliwości widzialabym ustalenie zasad z rodzicami,nie tylko dotyczące wynagrodzenia ale pewnie też wychowania jakby nie było, może daliby Ci wolną rękę, a może bedziesz musiala się dostosować, nawet jeśli nie spodoba Ci się to. Może nawiazesz z dzieckiem więź w tym asie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi