Gość Lianna Napisano 17 Listopada 2016 Napisano 17 Listopada 2016 Zapytałam o ogólną atmosferę w domu w grudniu. Okres świąt dalej niestety jest dość ciężki, ze względu na brak Mamy. Król Buław Kapłanka Gwiazda W Królu Buław mógł wyjść mój mąż. Kapłanka kojarzy mi się ze spokojem i wyciszeniem. To też chyba strażniczka domowego ogniska . Gwiazda z kolei to miła atmosfera, może Święta wyszły w tej karcie. Cytuj
szarotka1 Napisano 17 Listopada 2016 Napisano 17 Listopada 2016 Twój mąż będzie cię zarażał energią do działania. Myślę, że Kapłanka symbolizuje "opiekę" ze strony twojej Mamy. Będzie to czas zadumy, spokoju i powrotu do równowagi wewnętrznej. Grudzień zapowiada sie bardzo ładnie. Cytuj
Mana Napisano 17 Listopada 2016 Napisano 17 Listopada 2016 Zapytałam o ogólną atmosferę w domu w grudniu. Okres świąt dalej niestety jest dość ciężki, ze względu na brak Mamy. Król Buław Kapłanka Gwiazda Nie będzie tak źle. Choć mamy może Ci być brak, takiej doświadczonej żeńskiej pomocy. Będziesz miała jednak wsparcie, prawdopodobnie jakiegoś mężczyzny. Miłego grudnia Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Listopada 2016 Napisano 17 Listopada 2016 W królu buław pewnie pokazał się Twój małżonek - będzie nadal namiętny, wyjdzie z romantycznym gestem, działań z jego strony brakować nie będzie Król buław + Kapłanka - parka - Ty i on; Gwiazda - zwyczajnie, gwiazdka albo w jakiś sposób podzieli was odległość, może też gdzieś pojedziecie Ogólnie karty skojarzyły mi się z siedzeniem przy choince i śpiewaniem kolęd :soczek: Cytuj
Gość anhana Napisano 17 Listopada 2016 Napisano 17 Listopada 2016 A może ciąża ? Albo po prostu wsparcie i spełnienie twoje u boku króla Cytuj
Gość SooYoung Napisano 18 Listopada 2016 Napisano 18 Listopada 2016 Król Buław Kapłanka Gwiazda Będzie i miło i trochę stresująco. Nie wiem w jakiej karcie przeważnie pokazuje Ci się mąż, ale król buław lubi zrządzać, jest energiczny i narzuca swoje zdanie, ponieważ zależy mu na realizacji wszystkiego co sobie zamierzył, więc może być to stres związany a przygotowaniami do Świąt, lub z jakimiś sprawami z pracy - męża (? ) Kapłanka- wycofaniem się do siebie, do wnętrza i analizą swojej osoby, emocji oraz skupieniem się na czasie (przeżywaniu atmosfery) Świąt. Kapłanka to też nauka - książki o rozwoju, realizowanie swojego hobby. Kapłanka niewiele ma wspólnego z ogniskiem domowym, bo karta ta pokazywała kobietę, która udała się do zakonu (zakonnice ) bo tylko one w średniowieczu i wiekach późniejszych miały dostęp do wiedzy (mogły się kształcić w zakonie), więc jako opiekę nad ogniskiem domowym odczytuję bardziej kartę Cesarzowej lub któraś z kart Królowych. Karta Kapłanki mówi o Twoim chwilowym wycofaniu się z otoczenia - może będziesz potrzebowała odpocząć, lub powspominać, wyciszyć się i nabrać sił. Karta Gwiazdy to same święta ,jak i moim zdaniem pomysł żeby zdecydować się na dziecko. Gwiazda to piękne przedmioty i piękne otocznie - dostaniesz piękne prezenty, a Święta będą udane. Będzie dobra atmosfera Cytuj
Gość Lianna Napisano 25 Listopada 2016 Napisano 25 Listopada 2016 Mąż przeważnie wychodzi mi w Królu Denarów, ale mógł też wyjść w Królu Buław, ma zapowiedziany wyjazd służbowy tuż przed Świętami, więc mogło jak najbardziej to wyjść . Cytuj
Gość Lianna Napisano 1 Stycznia 2017 Napisano 1 Stycznia 2017 Weryfikacja! Miesiąc dość spokojny, pewnie stąd Kapłanka. Sporo wolnego czasu poświęciłam jodze i medytacji, także fajnie to pokazała ta karta. Gwiazda to pewnie Boże Narodzenie w miłej atmosferze. Król Buław to mój mąż, który ochoczo zaczął remont jednego pokoju. Dzięki wszystkim za pomoc! . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi