Skocz do zawartości

Jak pójdzie mi kolokwium?

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam za tydzień kolokwium. Już dziś zaczęłam się uczyć, ale coś...straciłam wiarę w siebie...:D Masa ciężkiego materiału

6 kijów, 3 miecze, 7 kielichów

Zdać raczej zdam...ale nędznie-na 3... Kolokwium może być ciężkie, więc mogę poczuć się jak zwyciężca:D

Chyba,że karty mówią,że tego dnia będę czuć się wyjątkowo paskudnie i to wpłynie na moją ocenę

Napisano

karty bardzo dobre na zdanie

6 buław - zwycięstwo

3 mieczy - myślenie

7 kielichów - marzenie o zaliczeniu

6+3 = IX Pustelnik

Pustelnik + 7 pucharów - nauka, siedzenie po nocach, a później odetchniesz

3+7 = X Koło Fortuny

6 buław + Koło - możesz wygrać, na pierwszym kolokwium może będzie łatwiej zaliczyć niż na kolejnych

6+7 = XIII Śmierć

3 mieczy + XIII Śmierć - na pewno po intensywnym wysiłku przyjdzie pora na odpoczynek i oczekiwanie werdyktu

6+3+7 = XVI Wieża - na pewno na nim będziesz? Jeżeli tak, pytania mogą zaskoczyć... tak mi się wieża kojarzy...

Ucz się mimo to! :P

Gość SooYoung
Napisano

6 kijów, 3 miecze, 7 kielichów

Widać Twoje nastawienie, ale ucz się, trochę podkolorujesz i zdasz.

Jeśli byś jednak nie zdała, bo widać że tak się niestety nastawiasz, to karty pokazują że przez samopoczucie, Twoje nastawienie, lub zdenerwowani,e a nie przez brak wiedzy.

Wiedzę zdobędziesz, nauczysz się i sobie poradzisz i tak trzymaj :)

Napisano

Według mnie zdasz, ale pytania mogą być inne, niż się spodziewasz.

Napisano (edytowane)

Wydaje mi się,że chyba nie zdasz... jak stawiałam raz koleżance czy się obroni i na końcu była 7 kielichów to pamiętam,ze nie obroniła się za pierwszym razem.

Powodzenia! :)

Edytowane przez lumena
Napisano

gdyby 6 buław była na końcu powiedziałabym, że zdasz, ale tak jestem na nie...

Napisano

Wryfikacja: kolokwium zostało przeniesione na za dwa tygodnie

Nie ogarniam tych kart