Arcan Napisano 17 Listopada 2016 Napisano 17 Listopada 2016 Mam za tydzień kolokwium. Już dziś zaczęłam się uczyć, ale coś...straciłam wiarę w siebie... Masa ciężkiego materiału 6 kijów, 3 miecze, 7 kielichów Zdać raczej zdam...ale nędznie-na 3... Kolokwium może być ciężkie, więc mogę poczuć się jak zwyciężca:D Chyba,że karty mówią,że tego dnia będę czuć się wyjątkowo paskudnie i to wpłynie na moją ocenę Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Listopada 2016 Napisano 17 Listopada 2016 karty bardzo dobre na zdanie 6 buław - zwycięstwo 3 mieczy - myślenie 7 kielichów - marzenie o zaliczeniu 6+3 = IX Pustelnik Pustelnik + 7 pucharów - nauka, siedzenie po nocach, a później odetchniesz 3+7 = X Koło Fortuny 6 buław + Koło - możesz wygrać, na pierwszym kolokwium może będzie łatwiej zaliczyć niż na kolejnych 6+7 = XIII Śmierć 3 mieczy + XIII Śmierć - na pewno po intensywnym wysiłku przyjdzie pora na odpoczynek i oczekiwanie werdyktu 6+3+7 = XVI Wieża - na pewno na nim będziesz? Jeżeli tak, pytania mogą zaskoczyć... tak mi się wieża kojarzy... Ucz się mimo to! Cytuj
Gość SooYoung Napisano 18 Listopada 2016 Napisano 18 Listopada 2016 6 kijów, 3 miecze, 7 kielichów Widać Twoje nastawienie, ale ucz się, trochę podkolorujesz i zdasz. Jeśli byś jednak nie zdała, bo widać że tak się niestety nastawiasz, to karty pokazują że przez samopoczucie, Twoje nastawienie, lub zdenerwowani,e a nie przez brak wiedzy. Wiedzę zdobędziesz, nauczysz się i sobie poradzisz i tak trzymaj Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Listopada 2016 Maestro Napisano 18 Listopada 2016 Chyba nie zdasz..Albo na nie nie pójdziesz.. Cytuj
Gość Lianna Napisano 18 Listopada 2016 Napisano 18 Listopada 2016 Według mnie zdasz, ale pytania mogą być inne, niż się spodziewasz. Cytuj
lumena Napisano 18 Listopada 2016 Napisano 18 Listopada 2016 (edytowane) Wydaje mi się,że chyba nie zdasz... jak stawiałam raz koleżance czy się obroni i na końcu była 7 kielichów to pamiętam,ze nie obroniła się za pierwszym razem. Powodzenia! Edytowane 18 Listopada 2016 przez lumena Cytuj
Iwka78 Napisano 19 Listopada 2016 Napisano 19 Listopada 2016 gdyby 6 buław była na końcu powiedziałabym, że zdasz, ale tak jestem na nie... Cytuj
patrycja3791 Napisano 20 Listopada 2016 Napisano 20 Listopada 2016 Mi się wydaje ,że niestety nie uda się. Cytuj
Arcan Napisano 23 Listopada 2016 Autor Napisano 23 Listopada 2016 Wryfikacja: kolokwium zostało przeniesione na za dwa tygodnie Nie ogarniam tych kart Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi