Gość Linkinia Napisano 17 Listopada 2016 Napisano 17 Listopada 2016 Wyjeżdżam na ostatki, w ramach ćwiczeń postawiłam karty, u kogo się zatrzymam (mam zaproszenie od dwóch koleżanek). I koleżanka - Rycerz kielichów, VII Rydwan, 3 mieczy --> HB X Koło, I Mag Karty mnie zaskoczyły, bo wygląda to tak, jakby miał ktoś do niej przyjechać i przez to mi odmówi. Kilka dni później napisał do mnie znajomy z propozycją wspólnego weekendu (wychodzi mi w karcie Rycerz kielichów), chciał, żebyśmy coś sobie wynajęli (też dojeżdża). Wobec tego rozkład czytałabym dwojako: - nie, bo spędzę ten czas ze znajomym - tak, bo znajomy mnie wystawi Ze znajomym: 2 denarów, 2 kielichów, 2 mieczy --> HB VI Kochankowie Same dwójki. 2 denarów - pieniądze, podejmowanie decyzji, podział na pół, rezerwacja 2 kielichów - propozycja/spotkanie/czas spędzony razem 2 mieczy - niewiadoma, niepewność (on lubi wystawiać - w rozkładzie ''Ostatki'' wszystkie zinterpretowałyśmy karty na spotkanie jednakowo - do spotkania nie dojdzie); brak kontaktu U drugiej koleżanki w akademiku: Paź denarów, 7 mieczy, 5 denarów --> HB XII Wisielec, III Cesarzowa Myślę, że nie. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 18 Listopada 2016 Napisano 18 Listopada 2016 (edytowane) Przed samym wyjazdem jeszcze raz się upewnij co do noclegu - u koleżanek i u znajomego. Karty pokazują (jak dla mnie), że propozycje są mało konkretne, dlatego trzymaj rękę na pulsie. I koleżanka - Rycerz kielichów, VII Rydwan, 3 mieczy --> HB X Koło, I Mag Dla mnie Ryc Kielichów to też iluzja ( jak i karta Maga) i opowiadanie niesprawdzonych przeczy, brak konkretów, czyli tak jakby ona nie do końca przemyślała to zaproszenie albo raczej organizację miejscówki. Może jej coś wypaść ( Karta Koła) i wtedy będziesz musiała zmienić miejsce albo sama na szybko coś sobie samej zorganizować. Piszesz że Ryc kielichów pokazuje ci tamtego znajomego - no to on tez nie jest pewny tzn. słowny człowiek i on tez nie do końca może przemyślał i wyjazd i to jak wspólnie spędzicie czas. Ze znajomym: 2 denarów, 2 kielichów, 2 mieczy --> HB VI Kochankowie Kochankowie czyli podjęcie decyzji - będziesz musiała sama ją podjąć, bo on taki niezdecydowany - Karta 2 den. to zmiana zdania, 2 kielichy - co do spotkania, a 2 mieczy czytam jako zablokowanie się relacji i brak spotkania. Myślę że obydwoje są niepewni i zdecydujesz się na nocleg u koleżanki w akademiku. U drugiej koleżanki w akademiku: Paź denarów, 7 mieczy, 5 denarów --> HB XII Wisielec, III Cesarzowa 7 mieczy pokazuje akcje ze znajomym lub z pierwsza koleżanką i w tej sytuacji Wisielec to zakotwiczenie się a Cesarzowa to dobra karta jako stała oferta. Tak to czytam Edytowane 18 Listopada 2016 przez SooYoung Cytuj
Gość Linkinia Napisano 20 Listopada 2016 Napisano 20 Listopada 2016 Arachnea, dziękuję bardzo zadzwoniłam dzisiaj do pierwszej koleżanki, zaprosiła mnie już oficjalnie, mamy dogadać szczegóły pod koniec tygodnia. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 27 Listopada 2016 Napisano 27 Listopada 2016 Potwierdzam, weekend spędziłam u kumpeli. Znajomy w ogóle się nie odezwał. Dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi