pretoria Napisano 20 Listopada 2016 Napisano 20 Listopada 2016 egipski Egzamin na prawko? królowa pucharów, DIABEŁ, 4 i 3 buław Oj nie, na czymś mnie poniesie. Chociaż te buławy dość pozytywne, ale diabeł pokazuje, że z czymś dam 'dupy' ;D Cytuj
Gość anhana Napisano 20 Listopada 2016 Napisano 20 Listopada 2016 Nie, diabeł jak dla mnie zawsze opóżnienia Cytuj
szarotka1 Napisano 20 Listopada 2016 Napisano 20 Listopada 2016 moim zdaniem nie zdasz tym razem. 1 Cytuj
patrycja3791 Napisano 20 Listopada 2016 Napisano 20 Listopada 2016 Widzę,że jesteśmy na tym samym etapie- też o to walczę :-) Uważam,że tym razem chyba Ci się nie uda :-( 1 Cytuj
Gość Lianna Napisano 20 Listopada 2016 Napisano 20 Listopada 2016 Niestety nie, Diabolo to problemy/opóźnienia. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Listopada 2016 Napisano 20 Listopada 2016 Nie, diabeł wszystko psuje ewentualnie wykażesz się diabelskim pomysłem albo będziesz ściągać... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 20 Listopada 2016 Napisano 20 Listopada 2016 Oby się udało, ale karty raczej są na ''nie'' Cytuj
pretoria Napisano 21 Listopada 2016 Autor Napisano 21 Listopada 2016 Na praktycznym ciężko ściągać Wyuczyłam w sobie nawyk, że puszczam kierownice po skręcaniu i koła same się prostują Albo na parkowaniu dam dupy... Byle z placu wyjechać, pierwsze podejście to mogę oblać ;D Dziękuję wszystkim Cytuj
Gość Euterpe Napisano 21 Listopada 2016 Napisano 21 Listopada 2016 a, praktyczny no to, patrząc na karty, pewnie oblejesz. królowa kielichów jest tutaj za miękka, ona sprawdzi się w czymś innym, ale nie w tej dziedzinie. Diabeł jeszcze nakręca jej emocji i podkłada kłody pod nogi 4 buław mówi, że poza schemat nie wyjdziesz, emocje zatrzymasz dla siebie - przynajmniej na czas egzaminu 3 buław - nowe perspektywy, nowe/kolejne podejście Cytuj
Mana Napisano 22 Listopada 2016 Napisano 22 Listopada 2016 po kartach to słabo wygląda... raczej nie tym razem. Tak czy inaczej Powodzenia 1 Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 23 Listopada 2016 Napisano 23 Listopada 2016 Kurcze, gdyby nie Diabeł, to byłabym skłonna napisać, że Ci się uda. Ale z drugiej strony, Diabeł może pokazywać również popołudniowe godziny. Może warto z samego rana jako pierwsza lub druga zdawać? Sama nie wiem jak to rozgryźć. Cytuj
Lena75 Napisano 25 Listopada 2016 Napisano 25 Listopada 2016 Chyba bardzo emocjonalnie podejdziesz do egzaminu..... buławy mówią raczej ze zdasz ....ale ten Diabeł....wszystko zalezy od egzaminatora Cytuj
Gość SooYoung Napisano 27 Listopada 2016 Napisano 27 Listopada 2016 Egzamin na prawko? królowa pucharów, DIABEŁ, 4 i 3 buław Zdasz. Królowa pucharów i Diabeł to twoje nerwy i niepokój, ze stresu możesz coś pomylić, ale z tego wyjdziesz obronna ręka - 4 buławy. 3 buławy jako karta przyszłości - dobra karta na egzaminy. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Listopada 2016 Maestro Napisano 27 Listopada 2016 Kurcze, uważaj na szczegół, bo ten Diabeł blokuje, widać, że Ci zależy na tym egzaminie, ale wg mnie egzaminator Cie usadzi i trzeba będzie podejść jeszcze raz.. 1 Cytuj
Arcan Napisano 28 Listopada 2016 Napisano 28 Listopada 2016 A ja jestem na tak... Diabeł może wskazywać,że albo będziesz ściągać, albo wykażesz się sprytem i przebiegłością Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Grudnia 2016 Maestro Napisano 2 Grudnia 2016 Nie pykło Dlaczego????? Cytuj
pretoria Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Napisano 2 Grudnia 2016 Najechałam na linię w kopercie. Choć mój facet powiedział, że na linii są słupki więc powinnam w niego dupnąć, a normalnie wjechałam (tyłem)... Ale wcześniej na to nie wpadłam Kilka lat temu byłam u wróżki powiedziała, że zdam za 4razem- zobaczymy czy miała rację Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi