Skocz do zawartości

Relacja na trzy miesiące

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Część z was może pamiętać moje przygody z początku roku z panem, który bardzo źle mnie potraktował. Tydzień temu odnowiliśmy kontakt, wyjaśniliśmy sobie wszystko, przeprosił mnie, jest świadomy, że zachował się jak ostatni cham. Chciałby się ze mną spotkać. Obecnie mieszkamy w innych miastach, ale ja będę odwiedzała koleżanki, więc okazja do zobaczenia się będzie.

Jego sytuacja wygląda tak, że rozstał się z dziewczyną - on chce do niej wrócić, ona go odpycha. Dobrze opisuje go karta Rycerza kielichów, w niej też mi się pokazuje - umie oczarować, ale ma słomiany zapał, dużo obiecuje, mało robi, lubi też zmieniać zdanie.

Skorzystałam z rozkładu, który się ładnie sprawdza. Czas: do końca lutego.

1. Co było i nie wróci? - 7 mieczy

Mam nadzieję, że nie wróci już jego niesłowność.

2. To co jest i przemija? - Rycerz mieczy

Nerwy, nieufność, moja ostrożność, zastanawianie się, czy jest szczery, czy zaraz znowu mnie nie oszuka.

Mogła się tez pokazać szybka wymiana wiadomości.

3. To co pozostanie nadal? - Sprawiedliwość

Rozwaga, kierowanie się rozumem. Nie pozwalam sobie na nadzieję, chcę być chłodna, cały czas mam w głowie to, że może być powtórka z rozrywki i znowu mnie wystawi, przestanie się odzywać itp

To jest jego czas próby, czy zmienił się, czy zasłużył na drugą szansę, czy możemy się kolegować.

4. To co nadejdzie? - As buław, Rycerz kielichów

Spotkanie, randka.

5. Najważniejsze wydarzenie? - Król buław

Zachowa się bardziej dojrzale; będzie mnie adorował, wykaże inicjatywę, umówi się ze mną.

6. Na co wpływu mieć nie będę? - Król mieczy

Na co dzień będzie bierny i milczący.

Pojawi się inna osoba.

7. Co szczególnie zaskoczy? - Świat

Spotkanie - dotrzyma słowa.

8. Co osiągnę, a się nie spodziewam? - Cesarzowa

Zmieni swój stosunek do mnie: będzie mnie szanował i adorował.

9. Dobra rada kart - Rycerz buław

Mam mu pozwolić działać. Nie narzucać się, nie pisać pierwsza, czekać.

Karta pokazuje też, że z jego strony mogę się spodziewać niezobowiązującej relacji, mam nie robić sobie nadziei.

Będę wdzięczna za waszą pomoc :bukiet:

Chcę być ostrożna, przygotowana na wszystko, nie chcę już rozczarowań i smutku.

Napisano

7. Co szczególnie zaskoczy? - Świat

Przestanie sie odzywac/ relacja umrze

8. Co osiągnę, a się nie spodziewam? - Cesarzowa

Bedziesz w zwiazku

9. Dobra rada kart - Rycerz buław

Pojawi się ktoś nowy

Napisano

Też myślę, że niestety nic z tego nie będzie. Tak myślę, ze on się spotka z Tobą,ale może po to żeby wyjaśnić ta sytuację i zamknąć sprawę.. nie spodziewasz się tego, ze wyjdziesz na tym dobrze. Poznasz kogos, spodoba Ci się, to będzie zupełnie inny typ mężczyzny .

Gość Linkinia
Napisano

A to mnie zaskoczyłyście... Ja już straciłam nadzieję na cokolwiek z kimkolwiek, nie chcę tylko robić sobie nadziei, stąd ten rozkład.