adivino Napisano 21 Listopada 2016 Napisano 21 Listopada 2016 W ciągu najbliższych dni chcę się wybrać do Sopotu. Czy mi się to uda? 3 monet, as kielichów, 4 kielichów, 8 buław 3 monet...pieniądze, akurat wpadły mi takie dodatkowe w 8 buław widzę podróż - samolotem? ale nie wiem co z 4 kielichów...jakbym miał być niezadowolony z czegoś przed tym wypadem. albo to to co czuję teraz, czyli nuda...stąd ten pomysł Cytuj
Mana Napisano 21 Listopada 2016 Napisano 21 Listopada 2016 będą na to szanse i chęci.. ale może to się odbyć później niż przypuszczasz Cytuj
Gość Lianna Napisano 21 Listopada 2016 Napisano 21 Listopada 2016 Też sądzę, że Ci się uda, ale raczej nie wciągu najbliższych dni. 4 Kielichy trochę tutaj mogą oddalić. 8 Buław to Twoja podróż, As Kielichów to chęci. 3 Denary to kasa. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 21 Listopada 2016 Napisano 21 Listopada 2016 3 monet - pracujesz nad planem/schematem działań, czytasz, pytasz, myślisz, widać, że nie siedzisz z założonymi rękami, a wałkujesz temat as kielichów + 4 pucharów - nagłe wydarzenie, które może pokrzyżować Ci plany 8 buław - nowy kierunek działań przykro mi, ale jestem na nie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Listopada 2016 Maestro Napisano 22 Listopada 2016 Chcesz i planujesz, ale wydaje mi sie, ze Ci sie odechce. Może dowiesz sie jakie u nas ceny (moje rodzinne miasto ) Cytuj
adivino Napisano 25 Lutego 2017 Autor Napisano 25 Lutego 2017 Tak, nie z powodu cen, ale odechciało mi się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi