Gość Lianna Napisano 21 Listopada 2016 Napisano 21 Listopada 2016 Kochani, pytałam Was o tę opiekę nad dzieckiem. Dowiedziałam się, że jest kilka kandydatek. Jutro wieczorem mam rozmowę. Zadałam pytanie, jak spełnią się moje oczekiwania, że dostanę tę pracę? 10 Buław 6 Denarów Świat Nie wiem kurcze, pierwsza karta niezbyt, 6 Denarów pasuje mi na opiekę i wynagrodzenie. Karta Świat z reguły odpowiada mi twierdząco . Co myślicie? Bardzo lubię dzieci,a i kasa jakaś zawsze się przyda. Teraz mam czas, bo w ogrodach moich teraz jest martwy sezon . Co myślicie? Weryfka myślę będzie wkrótce . Cytuj
patrycja3791 Napisano 21 Listopada 2016 Napisano 21 Listopada 2016 Mi z kolei Świat zawsze odpowiada przecząco :-( Ja bym odczytała to tak,że 10buław będzie ciężko,6monet - Ty dałaś z siebie dużo, ale oni nie dadzą Ci pracy i Świat "rozstaniecie się". Obym się myliła :-) Cytuj
Koma Napisano 21 Listopada 2016 Napisano 21 Listopada 2016 Dwojako to widze-albo znajdziesz inna, lepiej platna oferte, albo po jakichs b.ciezkich targach dostaniesz te prace. Cytuj
Mana Napisano 22 Listopada 2016 Napisano 22 Listopada 2016 Zadałam pytanie, jak spełnią się moje oczekiwania, że dostanę tę pracę? 10 Buław 6 Denarów Świat zdaje się, że nic z tego, albo na innych warunkach niż myślałaś Mam nadzieję, że będzie inaczej, ale po tych kartach ciężko to widzę. Ewentualnie jakiś rodzaj czasu próbnego mógł się tu pokazać Cytuj
Gość Lianna Napisano 22 Listopada 2016 Napisano 22 Listopada 2016 Dwojako to widze-albo znajdziesz inna, lepiej platna oferte, albo po jakichs b.ciezkich targach dostaniesz te prace. Trzy dniu temu się dowiedziałam, że ktoś z rodziny otwiera biznes, ale za wcześnie jeszcze jest na jakieś ustalenia. To chyba mój 3 rok osobisty . Albo cisza, albo nawał . No zobaczymy, jak to się poukłada . Cytuj
Gość Lianna Napisano 22 Listopada 2016 Napisano 22 Listopada 2016 Weryfikacja No byłam na rozmowie i raczej odrzucę, bo 10-11h dziennie to dla mnie za dużo, a kasa mała. Szkoda trochę, bo Mała fajna bardzo . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi