Skocz do zawartości

Praca- rozmowa

Gość Lianna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kochani, pytałam Was o tę opiekę nad dzieckiem. Dowiedziałam się, że jest kilka kandydatek. Jutro wieczorem mam rozmowę. Zadałam pytanie, jak spełnią się moje oczekiwania, że dostanę tę pracę?

10 Buław 6 Denarów Świat

Nie wiem kurcze, pierwsza karta niezbyt, 6 Denarów pasuje mi na opiekę i wynagrodzenie. Karta Świat z reguły odpowiada mi twierdząco ;). Co myślicie? Bardzo lubię dzieci,a i kasa jakaś zawsze się przyda. Teraz mam czas, bo w ogrodach moich teraz jest martwy sezon ;).

Co myślicie? Weryfka myślę będzie wkrótce :).

Napisano

Mi z kolei Świat zawsze odpowiada przecząco :-( Ja bym odczytała to tak,że 10buław będzie ciężko,6monet - Ty dałaś z siebie dużo, ale oni nie dadzą Ci pracy i Świat "rozstaniecie się". Obym się myliła :-)

Napisano

Dwojako to widze-albo znajdziesz inna, lepiej platna oferte, albo po jakichs b.ciezkich targach dostaniesz te prace.

Napisano

Zadałam pytanie, jak spełnią się moje oczekiwania, że dostanę tę pracę?

10 Buław 6 Denarów Świat

zdaje się, że nic z tego, albo na innych warunkach niż myślałaś :mysli:

Mam nadzieję, że będzie inaczej, ale po tych kartach ciężko to widzę. Ewentualnie jakiś rodzaj czasu próbnego mógł się tu pokazać :mysli:

Napisano
Dwojako to widze-albo znajdziesz inna, lepiej platna oferte, albo po jakichs b.ciezkich targach dostaniesz te prace.

Trzy dniu temu się dowiedziałam, że ktoś z rodziny otwiera biznes, ale za wcześnie jeszcze jest na jakieś ustalenia. To chyba mój 3 rok osobisty :P. Albo cisza, albo nawał :D. No zobaczymy, jak to się poukłada :).

Napisano

Weryfikacja

No byłam na rozmowie i raczej odrzucę, bo 10-11h dziennie to dla mnie za dużo, a kasa mała. Szkoda trochę, bo Mała fajna bardzo ;).