Vita11 Napisano 23 Listopada 2016 Napisano 23 Listopada 2016 Poznałam mężczyznę drogą internetową, mieszkamy w tym samym mieście. Obecnie kontakt wirtualny. Jak się ta znajomość rozwinie w najbliższym czasie 4 msc aktualna sytuacja - 10 mieczy źródło problemu-9miecz Rada dla mnie - koło fortuny to co nieuniknione- król denarów, wynik- rydwan + rycerz denarów+ mag Jak na razie jest to etap poznawania siebie, mam wrażenie że zarówno ja jak i on mamy trudne doświadczenia za sobą. Koło fortuny może mówić, nic nie wymuszaj, postaw na los. Cytuj
szarotka1 Napisano 23 Listopada 2016 Napisano 23 Listopada 2016 aktualna sytuacja - 10 mieczy Wygląda to tak, jakby wasza znajomość miała się zakończyć. źródło problemu-9miecz Żadne z was dwojga nie skłoni się ku spotkaniu w świecie realnym. Rada dla mnie - koło fortuny Pozostawić sprawy własnemu biegowi. to co nieuniknione- król denarów Nowy mężczyzna w twoim życiu. wynik- rydwan + rycerz denarów+ mag Myślę, że wasze drogi rozejdą się bo ktoś inny cie oczaruje. Cytuj
Mana Napisano 29 Listopada 2016 Napisano 29 Listopada 2016 Rada dla mnie - koło fortuny to co nieuniknione- król denarów, wynik- rydwan + rycerz denarów+ mag bądź otwarta na to co może się stać. Nieunikniony jest rozwój i konkluzje. Wynik ruch...związku jak na razie nie widać, tylko wzięcie cugli życia w swoje ręce Cytuj
Gość Linkinia Napisano 29 Listopada 2016 Napisano 29 Listopada 2016 Wydaje mi się, że wasz kontakt się urwie - poznasz kogoś nowego. Oboje nie będziecie się kwapili do tego, by poznać się na żywo. Karty radzą, byś nie przejmowała inicjatywy, tylko czekała na to, co przyniesie los. Cytuj
Vita11 Napisano 29 Listopada 2016 Autor Napisano 29 Listopada 2016 spotkanie jest już zaplanowane. Cytuj
panna.marta Napisano 29 Listopada 2016 Napisano 29 Listopada 2016 sytuacja jest jakby napięta, chyba ktoś się czgoś obawia. Wydaje mi się, że się poprawi nieco po spotkaniu. Cytuj
Vita11 Napisano 30 Listopada 2016 Autor Napisano 30 Listopada 2016 Myślę, że w tym wszystkim tylko ja jestem taka napięta. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Listopada 2016 Maestro Napisano 30 Listopada 2016 Z nim nic nie będzie, mówi o tym wyjściowa 10 mieczy. Karty radzą Ci czekac na to co los przyniesie, a przyniesie Ci niemało, bo oto na horyzoncie pojawi się jeszcze kilka innych panów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi