Arcan Napisano 28 Listopada 2016 Napisano 28 Listopada 2016 Praca zaliczeniowa z przedmiotu. królowa denarów, rycerz denarów, 6 mieczy Niestety, stawiałam karty wirtualnie więc nie mogę dociągnąć po 6 mieczach... Myślę,że może stwierdzić,że się napracowałam.. To ja siedząca i pisząca... Stąd wniosek,że może uznać,że sama robiłam i się starałam.. W jakiś sposób doceni...ale czy zaliczy? 6 mieczy to wiedza, nauka... Więc jest taka szansa Myślę,że przychylnym okiem spojrzy na moją pracę i zaliczenie będzie Cytuj
Gość Lianna Napisano 28 Listopada 2016 Napisano 28 Listopada 2016 Dobrze oceni, doceni Twój wkład pracy. Powinnaś bez problemu dostać zaliczenie . Cytuj
Mana Napisano 28 Listopada 2016 Napisano 28 Listopada 2016 Przedmiot powinien zostać zaliczony. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 28 Listopada 2016 Napisano 28 Listopada 2016 królowa denarów, rycerz denarów, 6 mieczy Królowa denarów zbiera i selekcjonuje informacje, wybiera te najlepsze, ubiera w ładne słowa, pielęgnuje tekst. Rycerz denarów działa powoli, starannie, powiedziałabym rzetelnie. 6 mieczy - może sporo źródeł internetowych? Tak, dostaniesz zaliczenie Cytuj
Iwka78 Napisano 1 Grudnia 2016 Napisano 1 Grudnia 2016 moim zdaniem dobrze powinnaś zaliczyć. powodzenia! Cytuj
Arcan Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Napisano 1 Grudnia 2016 Skończyłam...wysłałam pracę...czekam na ocene...stresa mam:D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi