Azbest Napisano 2 Grudnia 2016 Napisano 2 Grudnia 2016 Nie wiem czy umieściłam wątek w dobrym dziale. Do niedawna miałam niebieską aurę, teraz doszły do niej elementy fioletu - albo nie potrafiłam tego wcześniej wyłapać. Co to oznacza i jak może się to dalej rozwinąć? W opisie aur wyczytałam, że "niebiescy" są towarzyscy, a "fioletowi" nie i że mając 2 kolory mamy cechy dwóch. Czyli jestem towarzyska, ale bez ludzi też sobie poradzę? Czy ma to też głębszy sens? Cytuj
Gość User2 Napisano 2 Grudnia 2016 Napisano 2 Grudnia 2016 Pracowałeś może ostatnio z czymś co ma związek z oczyszczaniem siebie i prawem wybaczenia? Cytuj
Azbest Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Napisano 3 Grudnia 2016 Specjalnie nie, ale w ciągu kilku lat samo jakoś tak wyszło, to jest chyba jeden z elementów rozwoju. Czyli ten kolor zniknie? Zauważyłam go w sierpniu. Cytuj
Gość User2 Napisano 3 Grudnia 2016 Napisano 3 Grudnia 2016 Nie przejmowałbym się fioletem w twojej aurze. To dobry kolor, to, że się pojawił znaczy też również, że się rozwijasz. Wraz z rozwojem aura się zmienia. Cytuj
Azbest Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Napisano 3 Grudnia 2016 A nie, cieszę się, że nie mam w aurze tylko zwykłego niebieskiego Tylko czytałam, że podstawowy kolor aury się nie zmienia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi