nastek96 Napisano 4 Grudnia 2016 Napisano 4 Grudnia 2016 Mam prośbe. Wiem, ze na tym forum nie wolno interpretować pytań co ktoś o nas myśli, więc o to nie prosze. Prosze tylko o wskazanie czegoś. (nie wiedziałem do jakiego to dać działu) Zapytałem co pewna osoba o mnie myśli? 3 kielichów, Wieża, 5 monet Z podsumowania wyszedł mi Świat (troche nie pasuje do kart). Z racji, że nie rozumiałem postanowiłem wyciągnąć jedną ostateczną karte i wyciągnąłem Świat(taka sama karta jak podsumowanie). Tak więc czy ta karta wpływa na poprzednie i sprawia, że mam je odcztywać jako pozytywne? Cytuj
Nayaa Napisano 4 Grudnia 2016 Napisano 4 Grudnia 2016 Szczerze mówiąc nie umiem pomagać w cudzych interpretacjach kart, bo to proces bardzo intuicyjny, musiałabym widzieć jaką talią był stawiany rozkład itd. Ale gdyby wyszedł mi taki rozkład + dwa razy Świat to uznałabym to chyba za taki troll od kart W sensie, że Świat pokazywałby mi, że są ważniejsze rzeczy w tym momencie, którym należy poświęcić uwagę, niż to, co ta osoba o mnie myśli. Ale to tylko taka pierwsza myśl, która przyszła mi do głowy, tak jak mówię - karty mają te same znaczenia, ale każdy je czyta trochę inaczej Cytuj
nastek96 Napisano 4 Grudnia 2016 Autor Napisano 4 Grudnia 2016 Czyli powiniennem zająć sie czym innym? Dziękuje. Może masz racje, bo podsumowanie nijak pasuje do treści Cytuj
Nayaa Napisano 4 Grudnia 2016 Napisano 4 Grudnia 2016 To znaczy to tylko taka moja sugestia, ja bym to tak odebrała, gdyby mi wyskoczył Świat, jeszcze dwa razy! Ale też zależy jakie Ty miałeś odczucia w związku z tą kartą, co sobie pomyślałeś itd. Cytuj
nastek96 Napisano 5 Grudnia 2016 Autor Napisano 5 Grudnia 2016 No właśnie miałem pozytywne odczucia co mnie zmieszało. Cytuj
kirsty16 Napisano 7 Grudnia 2016 Napisano 7 Grudnia 2016 Myśli pozytywnie o Tobie, ale nie poważnie. Cytuj
nastek96 Napisano 7 Grudnia 2016 Autor Napisano 7 Grudnia 2016 Przewertowałem forum i wiem co to może być. Świat - jest ode mnie daleko myślami. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 9 Grudnia 2016 Napisano 9 Grudnia 2016 Że dzieli was dystans, odległość. Myśli że jej/jemu Ciebie brakuje ( 5 monet - jako zubożenie, tutaj emocjonalne, lub duchowe, lub po prostu fizyczne), boi dawałeś tej osobie coś czego jej/jemu teraz brakuje. Akurat na zadane przez Ciebie pytanie o to "Co myśli", to karty pokazały "Co czuje" (myślę że to jest do zweryfikowania ), czyli uczucia tej osoby do Ciebie Cytuj
kirsty16 Napisano 10 Grudnia 2016 Napisano 10 Grudnia 2016 Przewertowałem forum i wiem co to może być. Świat - jest ode mnie daleko myślami. Ciekawa interpretacja. Mi na rozmowę o pracę, czy ją dostanę czy nie, wypadła ta karta, ale nie byłam zbyt zadowolona z oferty i niechętnie umówiłam się na drugie spotkanie. W pytaniu o to, czy je olać wypadła też karta "Świat". Z braku innych okazji, w końcu poszłam i już prawie podpisałam umowę, ale na szczęście w ostatniej chwili dostałam telefon z inną lepszą ofertą. Tamci chcieli, a ja nie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi