exclusive Napisano 19 Grudnia 2016 Napisano 19 Grudnia 2016 Witam. Moj rozklad jest prosty 3 rownolegle pozycje karty w pozycji prostej. Pytanie: co sadzi o mnie moja przelozona? 2 kier, 10 pik, 3 trefl Dodam, ze baba jest okropna. Czesto jak ze mna sie komunikuje to na domysly. Rzuca jakies slowo i mam sie domyslac o co jej chodzi. Tutaj obstawialabym ze ma mnie za osobe emocjonalna a zarazem zachowujaca dystans. Ewentualnie, ze jestest stanowcza... Cytuj
Gość SooYoung Napisano 22 Grudnia 2016 Napisano 22 Grudnia 2016 Obie stosujecie opcje - Domyśl się - trafił swój na swego Z tych kart widać ze Twoja postawa wywołuje u niej takie zachowanie, a jej postawa działa na Ciebie - wzajemnie się nakręcacie i kółko się zamyka. Ona wie że jej nie lubisz, bo widzi to w Twoim zachowaniu. Nawet nie musisz jej mówić. 2 kier to skrywane emocje. - wie że nie jesteś z nią szczera, że masz do niej jakieś Ale. !0 pik to karta zmiany, też podróży- chciałaby żebyś była jak najdalej od niej. 3 trefl wskazuje na rządzenie, ale to też dobra karta która pokazuje złagodzenie konfliktu i wróży szczęście w kontaktach międzyludzkich. Przydałaby się albo wyjaśniająca rozmowa (bez emocji i pretensji) lub nabranie dystansu żebyście od siebie,oczywiście w miarę możliwości (na ile praca pozwala) odpoczęły Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi