Skocz do zawartości

Sylwester ZWERYFIKOWANY

Ceres

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od niedawna singielka, pracująca za granicą, mieszkam u brata, święta w Pl ale na sylwestra powinnam wrócić do Nl. Niewykluczone, że będę musiała pójść w sylwka do pracy. Brak jakichkolwiek sylwestrowych planów jak na razie.

Z kim spędzę tegorocznego sylwestra?

IV Mieczy, 0 Głupiec, Król Buław

Nastawię się na siedzenie w domu ale nieoczekiwanie pojawi się propozycja od jakiegoś faceta.

Jak go spędzę?

Królowa Monet, X Mieczy, XV DIABEŁ

Ululam sie na amen żegnając stary rok

Gdzie go spędzę?

XV DIABEŁ, III Buław

Za granicą, w domu.

Gość Lianna
Napisano

Spędzisz z facetem, dużo popijesz :P i może gdzieś wyjdziecie, Diabeł to może jakaś knajpa, czy coś. 3 Buław też mi się z wyjściem gdzieś kojarzy. Szampańskiej zabawy! :)

Gość Euterpe
Napisano

Z kim spędzę tegorocznego sylwestra? IV Mieczy, 0 Głupiec, Król Buław

na początku sama, 4 mieczy mogła pokazać miejsce pracy

Głupiec + Król buław - nieoczekiwana propozycja od pana albo szef zrobi jakąś niespodziankę

Jak go spędzę? Królowa Monet, X Mieczy, XV DIABEŁ

Gdzie go spędzę? XV DIABEŁ, III Buław

powiem tak, czarno to widzę - na Twoim miejscu nigdzie bym z domu nie wychodziła i siedziała z ludźmi, którym ufam

w optymistycznej wersji: upijesz się i nie doczekasz północy; może zechcesz jeszcze gdzieś wyskoczyć, ale coś pokrzyżuje Twoje plany

Napisano

Szef to raczej nic nie zaproponuje, bo wątpię żeby wiedział o jednej z kilkuset mrówek :)

Napisano

Może wpaść do Ciebie niespodziewanie jakiś facet....spijesz się tak,że nie będziesz mieć problemów ze snem:D

Napisano

ja myślę, że będzie ktoś kto go z tobą wspólnie spędzi- kameralnie, ale alkohol trochę w głowie zaszumi;)

Napisano

Z jakimś mężczyzną, którego dopiero poznasz.

Jak go spędzę?

Niezbyt ładnie to wygląda. Jakbyś miała upić się do nieprzytomności.

Gdzie go spędzę?

XV DIABEŁ, III Buław

Gdzieś gdzie będą "bawić" się tez inni ludzie. Może jakiś pub.

Napisano

Na początku będziesz myśleć, że spędzisz go spokojnie, w domu, ale okaże się, że niespodziewanie, w ostatniej chwili pojawi się ktoś, kto Ci coś zaproponuje.

Jak go spędzę?

Q Monet- karta dworska, więc na pewno u kogoś albo z kimś, uważaj żeby się nie załatwić, bo X mieczy i diabeł to karty typowe na mocną libację :D

Gdzie go spędzę?

XV DIABEŁ, III Buław

III buław faktycznie może pokazywać, że z dala od domu, Diabeł potwierdza obecność alkoholu, także zwróć na to uwagę :) Udanej zabawy :bukiet:

Napisano

Z poczatku bedziesz w domu, ale pojawi sie mezczyzna ktory cie zaskoczy i z nim go spedzisz

Jak go spędzę?

Duzo alkoholu tu widze

Gdzie go spędzę?

XV DIABEŁ, III Buław

W miejscu gdzie sa ludzie i jest alkohol

Napisano

Kurcze nigdzie nie planowałam iść, bo nawet nie mam z kim :( miała być impreza w domu ale brat z laską utknełi w PL i wróca po nowym roku, zostałam ja, przyszły szwagier mojego brata, który gdzies wybywa na sesję z kumplami, kot i pies :)

• 5 tygodni później...
Napisano

Weryfikacja

Znowu mam zaległości pewnie dlatego, że ostatnio tylko jem, śpię i pracuję.

I nie bardzo wiem jak ten rozkład zweryfikować ale mam nadzieję, że pomożecie jak dam opis Sylwestra.

Wstałam, poszłam do pracy, wróciłam późnym popołudniem, zjadłam obiad, poszłam spać, wstałam ok 20:00, zrobiłam sobie SPA, posprzątałam dom, koło północy wypiłam 2 piwa w towarzystwie psa i kota, dostałam sms z życzeniami od kolegi z pracy, pooglądałam przed domem sztuczne ognie i poszłam spać.

Od niedawna singielka, pracująca za granicą, mieszkam u brata, święta w Pl ale na sylwestra powinnam wrócić do Nl. Niewykluczone, że będę musiała pójść w sylwka do pracy. Brak jakichkolwiek sylwestrowych planów jak na razie.

Nastawię się na siedzenie w domu ale nieoczekiwanie pojawi się propozycja od jakiegoś faceta.

Jak się nastawiłam tak go spędziłam, sama.

Król Buław to może ten sms od kolegi

Jak go spędzę?

Ululam sie na amen żegnając stary rok

Królowa Monet to pewnie moje SPA

X Mieczy - koniec roku

DIABEŁ - pies ? albo sztuczne ognie

Gdzie go spędzę?

XV DIABEŁ, III Buław

Za granicą, w domu.

• Lubię to! 1
Gość ezopola
Napisano

Po kartach, to mysle, ze (podswiadomie) mialas wieksze oczekiwania (Krol bulaw, Krolowa monet), niz sie to faktycznie zrealizowalo, ale w sumie fajne Sylwestra, bo nie zostawilas balaganu na Nowy Rok, no i to domowe spa..a rano chyba bez wielkiego kaca sie obylo ;)