Jump to content

Wyniki badań - jutro weryfikacja (ZWERYFIKOWANY)


Iwka78
 Share

Recommended Posts

Witam

Dziś byłam na badaniach, jutro odbieram wyniki i w ramach ćwiczeń (ponieważ ja jestem fatalna w kartach zdrowotnych) postanowiłam położyć karty:

Kortyzol - paź buław - tu wynik będzie w normie albo może niski

Tsh - 7 buław - tu chyba przy górnej granicy

Ft3 - 8 mieczy - tu na pewno będzie zły wynik, ale nie potrafię określić, czy niski czy wysoki

Ft4- 10 buław - chyba wynik wysoki

Anty tpo - 7 denarów - wydaje mi się, że będzie w normie

TGab -5 denarów- i tu będzie wynik za niski

 

Chętnych zapraszam.

Link to comment
Share on other sites

  • Maestro

Kortyzol - paź buław - trochę podskoczył ponad normę

Tsh - 7 buław - nerwowe to tsh :lol: mogło faktycznie podskoczyć

Ft3 - 8 mieczy - chyba sie nie ruszyło od ostatnich badań

Ft4- 10 buław - może byc go za duzo

Anty tpo - 7 denarów - tak, tu może byc ok

TGab -5 denarów tego może być za mało

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kortyzol - paź buław - w górnych granicach normy

Tsh - 7 buław - wysokie

Ft3 - 8 mieczy - tak jakby jego wytwarzanie w twoim organizmie było zablokowane, więc myślę, że zbyt niski poziom

Ft4- 10 buław - bardzo wysoki

Anty tpo - 7 denarów - gdzieś w pobliżu granicy normy, pod obserwację późniejszą

TGab -5 denarów- za niski

Zdrówka

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Ekspert

Kortyzol - paź buław norma, albo ciut za wysoki

Tsh - 7 buław - wysoki raczej

Ft3 - 8 mieczy - może za niski?

Ft4- 10 buław - zdecydowanie bardzo wysoki

Anty tpo - 7 denarów -raczej ok :)

TGab -5 denarów- zbyt niski

 

Kochana, zdrówka! :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Wczoraj odebrałam wyniki, ale zabrakło ostatniego:( jak będę mieć dziś wszystkie to napiszę konkretnie wyniki. Kortyzol jest ciut powyżej normy. Reszta w normie, ale jeszcze chcę sobie porównać te wyniki z oststnimi.

Link to comment
Share on other sites

***WERYFIKACJA***

 

Kortyzol - paź buław - norma 4,82-19,5; mój wynik 19,55

Tsh - 7 buław - norma 0,35-4,94; mój wynik 2,56 (w zeszłym roku 2,70

Ft3 - 8 mieczy - norma 1,71-3,71; mój wynik 2,17 (w zeszłym roku 2,72)

Ft4- 10 buław - norma 0,70-1,48; mój wynik 0,94

Anty tpo - 7 denarów - norma 0,00-5,61; mój wynik <1

TGab -5 denarów- norma 3,50-77; mój wynik 17,57

 

Przepraszam, że tak późno, ale sylwester mnie w domu dopadł i przygotowania mnie wykończyły:-)

DZiękuję Wam dziewczyny za pomoc.

Mam nadzieję, że to się komuś przyda.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...