Sanya Napisano 28 Grudnia 2016 Napisano 28 Grudnia 2016 Witajcie Jestem na praktykach, niedługo będziemy mieć wystawione oceny za naszą kilkumiesięczną pracę. Zadałam pytanie: jaką ocenę uzyskam? Zaznaczam, że dobrej się nie spodziewam. 6 pucharów, Paź mieczy, 6 denarów - źle nie będzie, a nawet będę mile zaskoczona. Moją bezpośrednią przełożoną wśród innych jest osoba za którą średnio przepadam i to ona pewnie pojawiła się w tym paziu mieczy. Wydaje mi się, że zaskoczę się jej nastawieniem do mnie, nie będzie ono negatywne, zaoferuje mi wsparcie w dalszym rozwoju. Powinnam być zadowolona. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Grudnia 2016 Maestro Napisano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Wg mnie zostaniesz doceniona, tzn. usłyszysz coś w stylu : nie spodziewałam/em się, ze pani jednak da sobie radę, wiesz taka lekka uszczypliwość w tekście, ale jednocześnie pochwała. Edytowane 28 Grudnia 2016 przez Inez2503 literówki 1 Cytuj
Sanya Napisano 28 Grudnia 2016 Autor Napisano 28 Grudnia 2016 Dzieki Inez Powiem Ci szczerze, że zastanawiam się dalej nad bytnością w tym miejscu. Trzymają mnie pieniądze, ale osobowościowo nie pasuję kompletnie do takich miejsc, dlatego czekam na te oceny i jestem ciekawa co tam mi powiedzą. Cytuj
szarotka1 Napisano 28 Grudnia 2016 Napisano 28 Grudnia 2016 6 pucharów, Paź mieczy, 6 denarów Wydaje mi się, że jesteś tam postrzegana jako osoba bystra, inteligentna i tak też zostaniesz oceniona ty i twoja praca. Moim zdaniem ocena bardzo pozytywna. Cytuj
szarotka1 Napisano 28 Grudnia 2016 Napisano 28 Grudnia 2016 6 pucharów, Paź mieczy, 6 denarów Wydaje mi się, że jesteś tam postrzegana jako osoba bystra, inteligentna i tak też zostaniesz oceniona ty i twoja praca. Moim zdaniem ocena bardzo pozytywna. Cytuj
patrycja3791 Napisano 28 Grudnia 2016 Napisano 28 Grudnia 2016 Również uważam,że to będzie dobra ocena :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi