Skocz do zawartości

zmiana pracy

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zadałam pytanie: jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że w ciągu 3 miesięcy znajdę nową pracę w dziale eksportu w firmie do 20km oddalonej od mojego domu?

Gwiazda, paź pucharów, królowa denarów

Gdyby nie Gwiazda jako pierwsza karta, to powiedziałabym, że się uda...

nie widzę tutaj kart zmiany, ale wiem, że czasami królowa denarów właśnie pokazuję nową, lepszą pracę...

jak myślicie?

Gość Lianna
Napisano

Wg mnie w ciągu trzech miesięcy nie ;) Po tym czasie jest szansa. Gwiazda opóźnia zazwyczaj trochę.

• Maestro
Napisano

A czemu nie? Wg mnie masz duże szanse na znalezienie czegos nowego.

Napisano

Karty mówią, że możesz mieć nadzieje na to. Mozesz dostac w tej sprawie jakąś wiadomość od przyjaźnie nastawionego mężczyzny.

Napisano
A czemu nie? Wg mnie masz duże szanse na znalezienie czegos nowego.

Zaczęłam się zastanawiać, czy gwiazda na przykład nie pokazuje właśnie uzdrowienia sytuacji...

Gość Euterpe
Napisano

Gwiazda - marzysz o tym, pragniesz, śnisz po nocach, myśli o tym sprawiają, że chce Ci się żyć

Gwiazda + paź pucharów - wiadomość wyrwie Cię z snucia planów

paź pucharów + Królowa denarów - propozycja pracy, a przynajmniej zaproszenie na rozmowę

Napisano
Zadałam pytanie: jak zrealizuje się moje oczekiwanie, że w ciągu 3 miesięcy znajdę nową pracę w dziale eksportu w firmie do 20km oddalonej od mojego domu?

Gwiazda, paź pucharów, królowa denarów

A jak dla mnie szansa jest spora, na pewno na rozmowę kwalifikacyjną w jakimś miejscu i już dość poważne rozmowy w temacie.

Dla mnie gwiazda zawsze była jakaś taką pozytywną kartą ^_^

Napisano

Przepraszam, pomyliłem ostatnią karte. Wiadomosć możesz dostać od jakiejś kobiety. Wybaczcie mi :)

Napisano
Przepraszam, pomyliłem ostatnią karte. Wiadomosć możesz dostać od jakiejś kobiety. Wybaczcie mi :)

I jest Ci wybaczone:-)))

Napisano

Karty dworskie z kielichów zawsze pokazywały mi smutek i ocieranie łez w pytaniach o finanse i karierę... Ale w ostatnim okresie obowiazywania pytania mozęsz na jakąś rozmowe zostać zaproszona