Skocz do zawartości

January:)

Gość Lianna

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lianna
Napisano

Jak minie styczeń? Zapytałam o ogólną aurę.

Papież 6 Buław As Denarów

Będę się być może dalej czegoś uczyć. Ostatnio siedzę trochę w tematach dotyczących jogi, czasem się uczę też angielskiego :). Ładne karty, 6 Buław mówi o zadowoleniu, coś może mi się udać. Ta karta też mi wypada, jak biegam, także mogło i teraz wyjść :). As Denarów to może trochę grosza wpadnie, albo jakaś szansa się pojawi ;). No ciekawa jestem aż :).

Z góry wielkie dzięki :)

Napisano
Jak minie styczeń? Zapytałam o ogólną aurę.

Papież 6 Buław As Denarów

Ogólnie to na spokojnie bardzo, ale pozytywnie. Dobra atmosfera w każdym aspekcie życia bym powiedziała. As denarów... Jakieś dodatkowe pieniążki się szykują ale też taki spokój, stabilność, bezpieczeństwo.

Napisano

spokojnie, stabilnie, będą jakieś małe osobiste sukcesy i szansa związana z zarobkami lub pracą

Gość SooYoung
Napisano

Dokładnie to bym powiedziała że widzę tu mężczyznę który sypnie kasą :)

Aura:

- zakupy, wyprzedaże :) ja już się na to szykuje :D

- nauka, tez zakup nowych książek

- kurs, pomysł żeby się zapisać

- 6 buław czasem pokazuje wyjazd, wypad na weekend, który da pozytywne wrażenia na cały miesiąc

Dobre karty, bo i na zadowolenie, radość (też z siebie) i na pieniądze :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Mogę częściowo zweryfikować, że Papież pokazał moją wizytę u lekarza ;).

• 2 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja !

Myślę, że mogę zweryfikować już. Miesiąc dość spokojny, As Denarów to może pokazało upiększanie jednego pokoju po remoncie :). Papież, to jak pisałam - wizyta u lekarza. 6 Buław być może - powrót do aktywności na świeżym powietrzu :)