Skocz do zawartości

małżeństwo

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziś odważyłam się rozłożyć karty na to pytanie. Jestem jeszcze singielka, dlatego zadałam pytanie moim kartom czy w ciągu 5lat od dziś wyjdę za mąż.

Kapłanka II, 7 monet , rycerz buław, rydwan VII, kochankowie VI, słońce XIX

Wiem , że trochę dużo tych kart ,ale mnie zaintrogowaly kiedy je kladlam szczególnie AW koło siebie na końcu. Wydaje mi się,że troszkę jeszcze to potrwa ale do 5 lat powinnam wyjść za mąż. Może rycerz bulaw, to właśnie on koło rydwanu- podróż?

Będę wdzięczna za każdą interpretacje.

Napisano

Za mąż wyjdziesz, ale na pewno nie do 5 lat. 7 denarów zawsze mi pokazuje, że będziemy na coś czekać dłużej, niż zakładamy. Ogólnie karty masz jednak bardzo ładne i wg mnie singielką długo nie będziesz :)

Napisano

Dziękuję. Teraz byłam dłuższy okres sama i może dlatego tak się ułożyły☺

• Maestro
Napisano
Dziś odważyłam się rozłożyć karty na to pytanie. Jestem jeszcze singielka, dlatego zadałam pytanie moim kartom czy w ciągu 5lat od dziś wyjdę za mąż.

Wiem , że trochę dużo tych kart ,ale mnie zaintrogowaly kiedy je kladlam szczególnie AW koło siebie na końcu. Wydaje mi się,że troszkę jeszcze to potrwa ale do 5 lat powinnam wyjść za mąż. Może rycerz bulaw, to właśnie on koło rydwanu- podróż?

Daj sobie czas.Kaplanka nakazuje cierpliwość. W okresie do 5;może 7lat wyjdziesz za mąż za mężczyznę w podobnym wieku :)

• Lubię to! 1
Napisano

Dziękuję Inez ☺ trochę ta 7 denarów psuje rozkład 😑

Napisano

Myślę, że trochę przyjdzie ci jeszcze poczekać na tego jedynego ale jak już wkroczy w twoje życie to wszystko potoczy się bardzo szybko, w sensie zaślubin. Powodzenia

Gość Lianna
Napisano

Wydaje mi się, że w ciągu 5 lat wyjdziesz za mąż :) Kapłanka odwleka i 7 Denarów.

Gość anhana
Napisano

Według mnie 7 denarów nie psuje rozkładu, bo to karta mówiąca, że to czego pragniesz czyli małżeństwo nastąpi :)

• Maestro
Napisano
Dziękuję Inez ☺ trochę ta 7 denarów psuje rozkład
Napisano

Bardzo dziękuję dziewczyny😘 czyli nie taka 7 denarów straszna ☺

Napisano

Pewnie, że nie straszna :) szczególnie, że naprawdę masz ładne karty na to pytanie :) u mnie 7 denarów przeciąga, nigdy mi się nie sprawdza w danym czasie, zawsze po. Np kiedyś wylazła mi w rozkładzie na pytanie, czy ktoś się odezwie do końca stycznia bodajże i ten ktoś się odezwał, ale.. we wrześniu :D taki jej urok :)

Napisano

To wtedy bym już była stara panna ☺ ale dobrze,że karty pozytywne .

Napisano

a moim zdaniem do 5 lat wyjdziesz za mąż na pewno.

Kapłanka to dla mnie Ty teraz, owszem 7 denarów nakazuje cierpliwość, ale dalej masz bardzo żywiołowe karty i ja bym powiedziała, że ten czas może być nawet krótszy niż te 5 lat. Ktoś pojawi się nagle i wszystko nabierze tempa.

Tak ja czuję te karty.

Trzymam kciuki kochana!

Napisano
To wtedy bym już była stara panna ☺ ale dobrze,że karty pozytywne .

nie ma już takich określeń:-)

na szczęście:-)

teraz się mówi singielka z wyboru:-)

Gość SooYoung
Napisano

7 denarów to też zbieranie plonów - co zasiejesz to zbierzesz, ponieważ jest po karcie Kapłanki (wiedza, samotność, tu chęć wyjścia z tej samotności) to może wskazywać na Twoje nastawienie do małżeństwa - jaki według Ciebie ma to być związek, czego oczekujesz a jak faktycznie to się może zrealizować w życiu

Ryc buław to pójście dalej, przełom, to tez karta podróży, dalej masz dobre karty - pokazują związek ale i dają dwie odpowiedzi ( tak to czytam)

- związek z żonatym mężczyzną (kochankowie) i potem ciąża (karta Słońca), prawdopodobnie samotne rodzicielstwo

- to partner wybierze Ciebie i jest decyzja o wspólnym życiu, pojawia się też dziecko

Jaka będzie efekt końcowy zależy w dużej mierze od sytuacji wyjściowej (Kapłanka, 7 den) od tego czego oczekujesz - przez ten czas (5 lat) może zmienić się Twoje podejście do zawarcia małżeństwa, a ważniejsze stanie się bycie matką.

W każdym razie masz dobre karty :)

Napisano

Karty ciążowe to Słońce z Kochankami.

Nie widzę formalnego małżeństwa, ale parę i dziecko już może tak.

Napisano (edytowane)

wielkie dzięki :) choć wątpię, aby się moje podejście zmieniło.

Edytowane przez panna.marta